ENJOY Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Хабиби 102 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Всеки си има мнение . Какви са тези думи ? Ами като не му харесва кво прави тук А ти голям защитник си станал Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Ами като не му харесва кво прави тук А ти голям защитник си станал Всеки има право да си изказва мнението Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Всеки има право да си изказва мнението Факт! КОЙТО ЖЕЛАЕ ОБЛОЖКА, ИМА ЕДНА МНОГО КРАСИВИЧКА В ТЕМАТА МИ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Ами като не му харесва кво прави тук А ти голям защитник си станал По същата причина поради която и ти влизаш, за да си изкажеш негативното мнение за други песни.... ОТВРАТ... ЩЕ ПОВЪРНА Галош се изсра на пометено... Ужас ----- Страхотна песен и страхотна фотосесия е направила Камс. И от към текстове гледам си е взела бележка. Браво. Очкавам клип на ниво. Дано! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Това ще има клип, колкото и "Трепни" на Цеца. Когато нещо е хит, то си личи от Копитото. Не е нужно да ми се крещи, на "Витошка", че е хит..... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Успех Ками! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Добра е песента Очакваме клипа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Харесва ми, но нещо ѝ липсва. Освен това май бързо омръзва. А този смешен гръцки няма и да го коментирам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Отдавна не ми беше харесвала песен на Камелия! Този път ме уцели! И като изпяване и като текст и като мелодия! Браво дано продължава да работи с Биолчев! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Както казах и в темата с лайфа- СТРАХОТНА! С хубаво качество звучи още по-добре, точно като старите е. Успех на Камелия! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Todorov Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 ммммм, супер е Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
selfish. Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Това ли е вселенският хит, който се чакаше толкова време? Не съм впечатлен. Приятна музика, напомняща страшно много на Хабиби, кофти текст и изпяване. Явно и самата Кама не вярва в успеха й, след като не е снимала клип. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Напомня ми на "Хабиби", която не ми харесва, но тази определено ми харесва повече. Текста ми допада, добро изпяване от Камелия, винаги е пеела много вярно и приятно. Харесва ми песента, мисля, че ще стане доста популярна, ако не и хит. Различна е, връща ме 2006-2007. Което въобще не е лошо, и ако масово започнат да се правят такива песни, фолка ще върне много позици... Да снима клип на песента, това е хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Това ще има клип, колкото и "Трепни" на Цеца. Когато нещо е хит, то си личи от Копитото. Не е нужно да ми се крещи, на "Витошка", че е хит..... :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Харесва ми песента, доста даже, но ми е прекалено сходна с "Хабиби". И ми се струва прекалено бавна, тряа да се мискира май за дискотеки. И в текста е опитала да уцели фрази от Азисовия мегахит - това БЕ много се набива на уши примерно Плюшеното мече пък е еквивалент на "Малко кученце ти подарих". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Трифон Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Тотално копие на Хабиби,тоя Алек пее ужасно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Не лоша песен, но никакъв интерес и емоция не буди в мен, едва ли бих си я пуснал пак. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Напомня на "Хабиби" само защото е по-бавна и особено на припева, но това определено е най-силната песен на Камелия след Пайнер и заслужава да й стане хит. Дано я завъртят, предните доста трудно пробиваха в дискотеките, тази вече ще е тъпо да не я пускат. Браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Не лоша песен, но никакъв интерес и емоция не буди в мен, едва ли бих си я пуснал пак. Нищо ново не казваш ... Пусни си помията Малко коте Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Февруари 8 Author Report Share Публикувано Февруари 8 Страхотно е парчето! Забавлявайте се. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 няма пари за видеоклип а ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Песента се харесва масово и като цяло хората изобщо не отчитат приликата с Хабиби, за мое учудване. ХИТ! Не лоша песен, но никакъв интерес и емоция не буди в мен, едва ли бих си я пуснал пак. Никой не е очаквал да оцениш подобна песен, все пак няма размахване на средни пръсти, няма ругатни, псувни, кучки и малки котета. Как да ти хареса? Би било обида за песента ако я оцениш, значи нещо не й наред. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 няма пари за видеоклип а ? На такава песен не и трябва видеоклип. А и тя си е виновна, че я пя по участия и изтече по тъп начин. Просто сглоби нещо набързо и толкоз..... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Много приятна песен и ако я беше представила директно с един добър клип можеше да има голям хит. Сега мисля, че за съжаление ще остане на едно средно ниво което не заслужава! Успех. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.