Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Обожавам ги, всичките им грешки съм простил. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Обожавам ги, всичките им грешки съм простил. WTF??????? Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 WTF??????? Едно нещо, което няма да споделя, ме накара да напиша това. Да, прощавам му всичко и отдавна съм го простил, но просто няма повече да го допусна "близо до мен". И двамата сме остри камъни, не си заслужава за минали неща да се ядосвам. Нека гледаме напред, нека сме положително настроени и оставим миналото, там, където му е мястото - в миналото. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Преди се карахме нон стоп и бяхме в постоянна война, но откакто започнах сама да се издържам сме в нормални отношения. Вече не смеят нищо да ми кажат, аз си правя каквото си знам и така. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Родителите ми и сестра ми са най-прекрасното нещо, което ми се е случвало. Макар и от няколко години да живеем в различни страни се чуваме и виждаме постоянно. Те са в течение на всичко, което се случва в живота ми и и винаги разичам на тях за съвети и подкрепа! Макар и да не се виждаме често, то срещите ни винаги са като празници, почти никога не губим моменти заедно в караници. Един ден ми се иска да бъда наполовина толкова добър и подкрепящ родител, колкото са били те през всичките тези години. Истината е, че семейството е може би нещото, което оказва най-голямо влияние във формирането на характера и личността. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.