Ив Публикувано на Август 10 Report Share Публикувано на Август 10 Някой може ли да ми каже, защо не мога да изпратя ЛС? И освен това скапания форум въобще не ми изписва каква е грешката освен тъпото "Трябва да въведете съобщение" Е, по колко пъти трябва да го въвеждам тва съобщение ? И все същата тъпа грешка ми дава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 виж си настройките! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ив Публикувано Август 10 Author Report Share Публикувано Август 10 Ебаси отговора. И кое по-точно да им видя? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Огледалото Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 И аз го имам тоя проблем. Реших, че е просто натоварен сайта. На четвъртия, петия рефреш се оправя. Работа за потребителите! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
V O G U E Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 И съобщението което си написала е достатъчно дълго?! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Огледалото Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Умишлено го слагам със лентата където ми е часовника, да видите че е от сега. Вог съобщението е около 30 символа, а и да не е какво значение има това??? Пращала съм съобщения и само с една усмивка. Работа за потребителите! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
V O G U E Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Защото яко съобщението е прекалено късо го отчита за спам и не го праща... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Ив каза: Ебаси отговора. И кое по-точно да им видя? Ами виж дали са ти разрешени личните бе! виж всичко дали е наред аз нямам проблеми с пращането на лични Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
V O G U E Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Виктор каза: Ами виж дали са ти разрешени личните бе! виж всичко дали е наред аз нямам проблеми с пращането на лични Естествено, че са разрешени - ако не бяха нямаше да се показва цялата ЛС опция горе в дясно!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nedis Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Отговора е - защотооооооо... тез червени домати кой ги мама разклати. И на мен ми се е случвало на няколко пъти, ама и да се оплаша шо файда. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ив Публикувано Август 10 Author Report Share Публикувано Август 10 (редактирано) V O G U E каза: И съобщението което си написала е достатъчно дълго?! Не съм малоумна естествено, че е достатъчно дълго... Виктор каза: Ами виж дали са ти разрешени личните бе! виж всичко дали е наред аз нямам проблеми с пращането на лични Айде, ако обичаш да не ми говориш на "бе", като за начало. Освен това до сега не съм имала проблеми и съм пращала доста ЛС-та... така, че проблема не е при мен, ок? Редактирано Август 10 от Ив Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари