pechenko Публикувано на Февруари 13 Report Share Публикувано на Февруари 13 Правила: 1. В темата се коментира само и единствено поп фолк 2. Без спам/флуд 3. Без обиди Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Помним ли този хит, в чийто клип Сиса беше представена като вещица? :1000 (33): Не всяка чалгарка би се съгласила да не бъде в ролята на невинната красавица. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Концерт ли ще има? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Концерт ли ще има? Припомнят на хората, че са на 27 години и още не са се взели с никой.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Според мен Пайнер са намислили нещо и просто са пуснали тази реклама, като интро..значи нещо се очаква, но знае ли се.. 27 години професионализъм, стил, класа..единствената музикална компания, която остана след всичките години. може наистина да направят концерт..но нека по - добре ще е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Според мен Пайнер са намислили нещо и просто са пуснали тази реклама, като интро..значи нещо се очаква, но знае ли се.. 27 години професионализъм, стил, класа..единствената музикална компания, която остана след всичките години. може наистина да направят концерт..но нека по - добре ще е. Като удавник за сламка се хващаш вече за всичко, което видиш в нета по въпроса. Не съм предполагал колко ви е мъчно, болно и незгодно... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Като удавник за сламка се хващаш вече за всичко, което видиш в нета по въпроса. Не съм предполагал колко ви е мъчно, болно и незгодно... Защо пък предположи, че точно съм удавник за сламка? Още повече пък да ми е мъчно, болно и неизгодно..не разбирам логиката ти? Пояснявам, че Пайнер са намислили нещо и ако смятат да правят концерт ще е добре след като няма да има награди. Нека Димитров да компенсира нещата, ако се пеят и хитовете не говоря от последните десет години, а от зората.. тогава ще е много голям плюс за тях! А пък и нека да не подценяваме инженер Димитров, човек който може да е всякакъв, но пък си представи, че реваншира..вместо награди, да има концерт послучай 27 години Пайнер.. Знам, Фокс, че по - точно ти не можеш да го преживееш, но какво да се прави едни ще са на концерти, по телевизията, а други само по дискотеки, той добре, че ги канят и по предавания, че ще забравим някои хора.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Защо пък предположи, че точно съм удавник за сламка? Защото те наблюдавам как предпазливо пишеш тук и как полудяваш в Сигнала. И да, на теб и на още 2-3 лица ви е най-болно, че няма награди и концерти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Кали - Мафия До броени часове Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Защото те наблюдавам как предпазливо пишеш тук и как полудяваш в Сигнала. И да, на теб и на още 2-3 лица ви е най-болно, че няма награди и концерти. Напротив, не полудявам, а казвам истини, Фокс. А пък и виж, че не само аз мисля така..и да вметна, че нито ми е болно, че няма награди, нито пък и концерти..и не живея с тази мисъл и има по-важни неща от живота, отколкото дали ще има концерт или не. А пък и не си ли даваш сметка, че Димитров ще се компенсира и че реши да направи концерт ей така..нищо не се знае. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Кои истини бре? Кама взе всичко, което можеше от този бизнес да осигури музикална компания и продължи сама. Това е да имаш топки във време на криза. И обратното при Деса и Емануела. И двете уж бяха сами и без продуценти, но накрая клекнаха пред най-алчният от тях. Емануела поне си призна, че не става за импресарио. Не си мислете, че не сме следели пропадането на Деса през годините и причината за полегването пред офиса на Митака... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Кои истини бре? Кама взе всичко, което можеше от този бизнес да осигури музикална компания и продължи сама. Това е да имаш топки във време на криза. И обратното при Деса и Емануела. И двете уж бяха сами и без продуценти, но накрая клекнаха пред най-алчният от тях. Емануела поне си призна, че не става за импресарио. Не си мислете, че не сме следели пропадането на Деса през годините и причината за полегването пред офиса на Митака... Знаеш ли единствено, както Кама направи през тези години..направи така през концертите и турнетата да си налага старите хитове, това е.. Да не забравяме, че Димитров сам каза, че на Деса мястото си е в Пайнер и че никога не е подозирал, че ще си отиде, нали каза, че са останали изненадани, като разбрали, че Деса иска да ги напусне...нека да не дъвчем едно и също. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Изригнах под статията в Сигнал, за 27-годишнината на Пайнер... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Според мен Пайнер са намислили нещо и просто са пуснали тази реклама, като интро..значи нещо се очаква, но знае ли се.. 27 години професионализъм, стил, класа..единствената музикална компания, която остана след всичките години. може наистина да направят концерт..но нека по - добре ще е. На тоя му мина бана, ама като гледам иска още 3 дни почивка. Спри да се правиш на остроумен и всезнайко. Не виждаш ли, че никой не те бръсне за жив, само не знам Фокса кво толкова е седнал да ти обеснява като на първобитник :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Изригнах под статията в Сигнал, за 27-годишнината на Пайнер... Фокс, значи определено ти се иска Кама да се върне в Пайнер..спокойно, че ще се докараш на антидепресанти от Димитров.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Днес Кали,утре Яница ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Днес Кали,утре Яница ... Кали да не би да пуска тази песен, за която много колеги ще вземат участие... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 На тоя му мина бана, ама като гледам иска още 3 дни почивка. Спри да се правиш на остроумен и всезнайко. Не виждаш ли, че никой не те бръсне за жив, само не знам Фокса кво толкова е седнал да ти обеснява като на първобитник :1000 (29): Дори не знаех, че са ми дали почивка три дена..добре, че ти ми каза.. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Дори не знаех, че са ми дали почивка три дена..добре, че ти ми каза.. :1000 (29): Ти ли баш обсебения не си знаел? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 470 хил. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Престанете да лъжете за Яница. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Дори не знаех, че са ми дали почивка три дена..добре, че ти ми каза.. :1000 (29): Хаха, дали ? Айде не се прави,че много добре го усети :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Тази вечер Мария в "Черешката на тортата" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Хаха, дали ? Айде не се прави,че много добре го усети :1000 (29): Да, точно така! Кога си ме видял да влизам всеки ден..влизам като съм свободен, така, че ... :-) Яница от много бавене накрая ще пусне боза. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Skandau Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Защо ли имам чувството, че и Анелия ще има пръст в новия проект на Кали? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари