Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Най-големият провал на Преслава - "Без теб" за два месеца ще мине гледаемостта на "Да ти олекне" за 1 година - скандално! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Най-големият провал на Преслава - "Без теб" за два месеца ще мине гледаемостта на "Да ти олекне" за 1 година - скандално! Престанете да сравнявате песен с никаква реклама никъде, с налагана песен с бясна реклама във фейсбук, налагане в национален ефир и други Преслава пък никога няма да изкара хит от ранга на "Пей, сърце". /не говоря за тези от миналото десетилетие/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Престанете да сравнявате песен с никаква реклама никъде, с налагана песен с бясна реклама във фейсбук, налагане в национален ефир и други Преслава пък никога няма да изкара хит от ранга на "Пей, сърце". /не говоря за тези от миналото десетилетие/ "Моето слабо място" е хит вече 3 години, време е за нова резачка от тази величина Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Ами, честно казано "Да ти омекне" на мен повече ми харесва от неслушаемата боза "Без теб". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Яница страшно разочарова феновете си, просто нямам думи. Ще пусне провал и това ще й е за урок. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Яница страшно разочарова феновете си, просто нямам думи. Ще пусне провал и това ще й е за урок. Какво е това монтиране два месеца вече? Сигурно пак е по п*тка и се чудят как да режат и мажат кадрите Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Яница страшно разочарова феновете си, просто нямам думи. Ще пусне провал и това ще й е за урок. При нея има аритметична прогресия що се отнася до проектите й - на "Хубаво го запомни" пусна снимка от клипа и излезе след 1 месец, този ще излезе 2 месеца след снимката, следващият сигурно ще бъде 3 месеца след промо снимката. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Яница страшно разочарова феновете си, просто нямам думи. Ще пусне провал и това ще й е за урок. Тя и през 2016 не беше много активна-2 самостоятелни песни има само,от които едната не успя да се наложи. Трябва отново с Оцко да направят една тупалка като "Всичко чуждо пожелаваш" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Тя и през 2016 не беше много активна-2 самостоятелни песни има само,от които едната не успя да се наложи. Трябва отново с Оцко да направят една тупалка като "Всичко чуждо пожелаваш" Коментирай, че и Преси почти нищо не наложи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Коментирай, че и Преси почти нищо не наложи Наложи един невероятен хит с още по-невероятни физиономии Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Наложи един невероятен хит с още по-невероятни физиономии Не тя, а рожденият й ден го наложи. Ох, колко не я слуша главата, горката. Сега като изкара следващият боклук пак ще носиш от 100 кладенеца вода. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Не тя, а рожденият й ден го наложи. Ох, колко не я слуша главата, горката. Сега като изкара следващият боклук пак ще носиш от 100 кладенеца вода. Тя е имала рожден ден само в деня, в който излезе, а не през цялата 2016-та Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Тя е имала рожден ден само в деня, в който излезе, а не през цялата 2016-та Преси и цялата й кариера в последната година са абсурдни, моля ти се. Дано се откаже и престане да ни трови с "творчески" напъни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Преси и цялата й кариера в последната година са абсурдни, моля ти се. Дано се откаже и престане да ни трови с "творчески" напъни. Казва го този, който прокле на смърт Галена преди време. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 :1000 (27): Анелия никога не е имала акъл, но в последно време направо прекалява с тъпотията и циганията си. Вярно ще се окаже, че е циганка. Ретро чалгията с Кристали беше достатъчна, кому са нужни тия колаборации с Илиян, Живко, Гринго, турски версии? Всички песни от 2016 й клонят към кючека с изключение на неуспешния поп дует. Просто е пример за деградация - а едно време беше от най-различните и отличаващи се. Анелия е една дива късметлийка ... през последните няколко години една на пет песни й е читава, участията й са ужасяваща скука и досада дори за големите й фенове, доста погрозня и се състари в лице и все пак е в Топ 5. Чак е необяснимо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Няма да ти пиша съвсем скоро ще стане третата самостоятлена песен на Преслава с над 10 млн гледания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Казва го този, който прокле на смърт Галена преди време. Не си спомням подобно нещо.. клип на световно ниво: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Коментирай, че и Преси почти нищо не наложи "Няма да ти пиша" имаше голям успех,а Чупливата беше по-голям хит от онази песен ,където Галка пее "вкара в мен любовта като рак в кръвта" Преси през 2016 също не беше активна.Надявам се тази година да се задейства , както направи Деска и да смачка всичко живо както само тя си може Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Невероятна ТВ версия и моден стайлинг! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Добре де, само на мен ли ми харесва "Без теб" и още си я слушам? "Нашето любов е", "Пиши го неуспешно", "Чуплива и влюбена" също много ги харесвам. Не са от ранга от преди години, но си носят стила на Преслава.. Като песента няма милиони гледания, значи е провал и неслушаема... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Не си спомням подобно нещо.. клип на световно ниво: Доста евтинее клипа, такива правиха преди 20 г. световните певици. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Добре де, само на мен ли ми харесва "Без теб" и още си я слушам? "Нашето любов е", "Пиши го неуспешно", "Чуплива и влюбена" също много ги харесвам. Не са от ранга от преди години, но си носят стила на Преслава.. Като песента няма милиони гледания, значи е провал и неслушаема... Всичко на втори ред го обожавам, това на първия ред просто е толкова намазано с вокали, че като го пусна ме забалява главата, същата раота като със "Шейк". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Добре де, само на мен ли ми харесва "Без теб" и още си я слушам? "Нашето любов е", "Пиши го неуспешно", "Чуплива и влюбена" също много ги харесвам. Не са от ранга от преди години, но си носят стила на Преслава.. Като песента няма милиони гледания, значи е провал и неслушаема... Аз също слушам "Без теб" и лично я оценявам с много добра оценка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 На Яница на два пъти и връщаха клипа от фирмата и го презасне на два пъти (кадри, не целия), понеже не е по-долу от разврата на "Върнах ти го". Така ако продължава да снима разврат още половин година няма да видим клип. Затова са забавянията при нея - фирмата връща клипа, налага се да презаснема със същия режисьор, човека обаче си има календар и няма как да е свободен по всяко време - снимат след някакви дни или седмици, пак монтиране, пак връщане. Просто Яничка настоява да си покаже п*тката в ефир и това е... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 На Яница на два пъти и връщаха клипа от фирмата и го презасне на два пъти (кадри, не целия), понеже не е по-долу от разврата на "Върнах ти го". Така ако продължава да снима разврат още половин година няма да видим клип. Затова са забавянията при нея - фирмата връща клипа, налага се да презаснема със същия режисьор, човека обаче си има календар и няма как да е свободен по всяко време - снимат след някакви дни или седмици, пак монтиране, пак връщане. Просто Яничка настоява да си покаже п*тката в ефир и това е... Скандализира на макс! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари