GiorgioCalla Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Дали пък Moro Mou не е новото "Хабиби"? Има го този заряд определено, но сме в България и сигурен съм, че гръцкия припев ще попречи, макар и лесно запеваем. Аз съм луднал имено по него. Иначе ГОЛЯМ хит ще е, спор няма! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 очертава се хитачка от линията "Кой" и "Пак ли"(два от трите най-големи хита последните 10г. /третия също е нейн - "Пей сърце") огромен хит ще е това! Не ми се мисли какво ще е по клубовете днес и утре Имаш прекалено големи очаквания. Дали пък Moro Mou не е новото "Хабиби"? Няма да има и частица от успеха на Хабиби. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Има го този заряд определено, но сме в България и сигурен съм, че гръцкия припев ще попречи, макар и лесно запеваем. Аз съм луднал имено по него. Иначе ГОЛЯМ хит ще е, спор няма! Обожавам гръцко, сигурен съм, че и поне едно 70 процента от населението също. :д Според мен, точно заради гръцкия припев ще стане брутален хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Тъкмо си мислех кой ли ще пусне първият хит за тази година и ето, отговорът не закъсня. Галка отново ги пръсна, а машките свити в ъгъла, отново изливат злобата си. Не мога повече .. Определено гръцката част е брутална. Просто тя има невероятен нюх за хитове и знае кое ще се хареса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Деси Слава чукна 75 кила, превърна се в ходещо буренце :DDD Тя настигнала Lelqtian на килограми бе. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Тъкмо си мислех кой ли ще пусне първият хит за тази година и ето, отговорът не закъсня. Галка отново ги пръсна, а машките свити в ъгъла, отново изливат злобата си. Не мога повече .. Определено гръцката част е брутална. Просто тя има невероятен нюх за хитове и знае кое ще се хареса. Яни излезе няколко часа преди Галош, сори но първия хит е "Скъпите ти кукли с въздух пълни" Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Яни излезе няколко часа преди Галош, сори но първия хит е "Скъпите ти кукли с въздух пълни" Взе ми думите от устата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Яни излезе няколко часа преди Галош, сори но първия хит е "Скъпите ти кукли с въздух пълни" Песента на Галка ще има по-дълготраен успех. Просто си личи от самото звучене, че не иска песен за 2 месеца, колкото да се завърти и да замине в архива. Според мен това парче достойно може да се нареди до Кой, Спри ме, Пак ли, общо-взето до тежката артилерия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Не знам тея 330 човека как са могли да дадат минуси. Ох, дано и Преси да изкара нещо стойностно и силно. Тъкмо си мислех кой ли ще пусне първият хит за тази година и ето, отговорът не закъсня. Галка отново ги пръсна, а машките свити в ъгъла, отново изливат злобата си. Не мога повече .. Определено гръцката част е брутална. Просто тя има невероятен нюх за хитове и знае кое ще се хареса. Колкото и да не ви се вярва, има и хора, които не харесват прехвалените и бози. Въпрос на вкус е. Някои го имат, други не. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Айде честито на всички фенове на Яница. Тя току-що направи най-силния дебют в кариерата си. Ще има над 200К за 24 часа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Колкото и да не ви се вярва, има и хора, които не харесват прехвалените и бози. Въпрос на вкус е. Някои го имат, други не. Както каза - въпрос на вкус и в този ред на мисли, мога само да се радвам, че не ти харесва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dracarys Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 СКАНДАЛНО! Яни има шанс да мине гледаемостта на "Пей, сърце" за първите 24 часа Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 СКАНДАЛНО! Яни има шанс да мине гледаемостта на "Пей, сърце" за първите 24 часа :3fdb8960598fa63e: Както винаги, мачкаш с факти. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 :3fdb8960598fa63e: Както винаги, мачкаш с факти. Мигом изкажи мнение за фразата: Скъпите ти кукли с въздух пълни, да ги спукам искаш ли? Споделих с -А., че ми звучи ужасно психопатско Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 СКАНДАЛНО! Яни има шанс да мине гледаемостта на "Пей, сърце" за първите 24 часа Каква е тази злоба към Галена не знам Иначе песента на Яница не може да бъде сравнена с тази на Галена и обратно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Иначе песента на Яница не може да бъде сравнена с тази на Галена и обратно. Защото и двете песни не стават. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Мигом изкажи мнение за фразата: Скъпите ти кукли с въздух пълни, да ги спукам искаш ли? Споделих с -А., че ми звучи ужасно психопатско Останах потресен след като чух текста - отново смазва с интересни фрази, а тази е невероятна! Но любима си ми остава: Не моменти, трябват ми апартаменти! Каква е тази злоба към Галена не знам Иначе песента на Яница не може да бъде сравнена с тази на Галена и обратно. Аз злоба не виждам, тук винаги се сравняват премиери. Въпрос на цифри. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Тва е брутално, само да беше някой с повече талант. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Яни излезе няколко часа преди Галош, сори но първия хит е "Скъпите ти кукли с въздух пълни" сори, ама първия хит е "Що не вземеш да се гръмнеш е съвета ми и къде да ме целунеш да ти кажа ли?" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Останах потресен след като чух текста - отново смазва с интересни фрази, а тази е невероятна! Но любима си ми остава: Не моменти, трябват ми апартаменти! Аз злоба не виждам, тук винаги се сравняват премиери. Въпрос на цифри. Обратното е - Не апартаменти, трябват ми моменти! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Обратното е - Не апартаменти, трябват ми моменти! За мен не е :3fdb8960598fa63e: Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Мигом изкажи мнение за фразата: Скъпите ти кукли с въздух пълни, да ги спукам искаш ли? Споделих с -А., че ми звучи ужасно психопатско Жестока! Дори и включванията на Галин този път ми харесват защото си пасват перфектно с песента! Иначе щеше да е скандално в клипа да кара бентли до офиса на спонсора и той да и подари 3 ключа от три апартамента и тя да му ги хвърли в лицето! Мисля, че е време да наричаме Яни и ''Лечителката на поп-фолка''. Пускаш си ''Няма да ме купиш'' и ти спада температура и болежките намаляват! Истинска фараонка. Коментирай. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Жестока! Дори и включванията на Галин този път ми харесват защото си пасват перфектно с песента! Иначе щеше да е скандално в клипа да кара бентли до офиса на спонсора и той да и подари 3 ключа от три апартамента и тя да му ги хвърли в лицето! Мисля, че е време да наричаме Яни и ''Лечителката на поп-фолка''. Пускаш си ''Няма да ме купиш'' и ти спада температура и болежките намаляват! Истинска фараонка. Коментирай. Абсолютното. За болежките на кака Кели, новият хит на Яни си е истински мехлем Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Но любима си ми остава: Не моменти, трябват ми апартаменти! Преси ти ли си? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари