Jump to content

Препоръчани коментари

Братът на Тони се казва Али и изневерява яко на жена си, както редовно прави и Тони - след участие с по две руси кифли и към хотела му,отделно и брат му намазвa край славата на брат си. А с Цура Янева са спали и двамата доста отдавна,още началото на кариерата й...някъде 2007-2008... И двамата лично sа ми се хвалели колко хубава била сутрин без грим като се будела до тях, таз голям к*рволяк от малка...и кво си е мислела не знам, те тия са стиснати за пари и двамата...Тонката е спал още и с Бони и Софка, може и други, но за тия знам.

Трябва да видя кви лъжи е дрънкал в Папараци...

• Отговори 4,9k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Ужасни хора са всичките до един, споменати в този пост.

То пък едно нещо като са спали. Софка колко ги изреди, бащи, синове. Янева да е с този тюлен Пеевски да не е от любов. Мария и т. н.

Писах сигнал на Господарите относно поредната кражба на Галена.

Поздрав.

Поздрав.

Хахаха, жалка работа.

Толкова споделяния на чалга песен не бях имал скоро във фейсбук. Галена сцепи този път :Vishenka_05:

Поздрав.

От каква националнсот е въпросния, качил това нещо и защо е окрал от- до цялата песен на Алисия- "Познавам ли я"? Веднага ще пиша на Господарите. :whistling:

Очаквам отговор, като си толкова компетентен, да не избягаш пак? :whistling: От коя година е също трябва да се поясниш, всезнайко?

От каква националнсот е въпросния, качил това нещо и защо е окрал от- до цялата песен на Алисия- "Познавам ли я"? Веднага ще пиша на Господарите. :whistling:

Очаквам отговор, като си толкова компетентен, да не избягаш пак? :whistling:

Тази песен е доста стара, така че Алисия ще е крала от тях :1000 (29):

Тази песен е доста стара, така че Алисия ще е крала от тях :1000 (29):

Аз не бях я чувал до вчера.

Фаст като е взел толкова усърдно да се занимава с тази изключително важна за света битка, нека да каже какво е установил, от коя година е? Трябва да е проучил всичко, преди да занимава цели екипи и предавания.

Емилия съвсем изчезна .. :mf_surrender:

+1, никакъв усет. Недопустимо е 6-7 месеца да нямаш нова песен. Никакво оправдание не приемам.

Емилия не я мислете, фактите съвсем друго сочат:

16864318_1846973865317495_799245604558222315_n.jpg

Поздрав.

Темата е поп-фолк. Преди време банна Кондомчо за гръцка песен. Очаквам някой модератор да ми сложи проценти или да му сложи БАН. Иначе няма да е честно.

Емилия е снимала нещо много яко, доколкото разбрах. Песен с открояващо се звучене. Знае си тя как да се завърне, дано да й се получи. Но не съм сигурен дали трябва да го пуска в близките дни, защото като нищо ще остане засенчена от другата родилка. :D

Емилия е снимала нещо много яко, доколкото разбрах. Песен с открояващо се звучене. Знае си тя как да се завърне, дано да й се получи. Но не съм сигурен дали трябва да го пуска в близките дни, защото като нищо ще остане засенчена от другата родилка. :D

Трябваше и тя да снима клип докато е бременна,че да привлече голям интерес :phpgrin2:

Сигурно ще чака рождения си ден за премиера. #традиционално :3fdb8960598fa63e:

Емилия не я мислете, фактите съвсем друго сочат:

16864318_1846973865317495_799245604558222315_n.jpg

Тези участия са компенсационни, заради изгубените през бременността. Не случайно на Преслава рязко намаляха, на фона на миналата година, когато поемаше освен свои и на бременни колежки.

+1, никакъв усет. Недопустимо е 6-7 месеца да нямаш нова песен. Никакво оправдание не приемам.

Емилия има 17-годишна успешна кариера и може да прави каквото си иска.

Трябваше и тя да снима клип докато е бременна,че да привлече голям интерес :phpgrin2:

"Специално за всяка" мисля, че я снима докато беше в четвъртия-петия месец, но не си показваше корема. :D Тя Емилия трябваше да вземе да подготви един клип и за ноември-декември, ама...

Сигурно ще чака рождения си ден за премиера. #традиционално :3fdb8960598fa63e:

Добра идея е да го запази за тогава, въпреки че е доста късничко. Аз лично предлагам да пусне парчето в началото на март, но не по-късно, защото ще започне да губи още позиции. В анкетата на Планета видяхме, че хората не гласуваха за нея въпреки двата големи хита, не ми се иска да я забравят още повече.

Каквото и да си говорим, Галена най-добре показа как трябва един изпълнител да си разпредели проектите по време на бременност. Един клип, една песен без клип, а в деня на раждането- още един клип. Чакам с нетърпение да видя 'завръщането' й след бременността, предполагам ще е края на пролетта-началото на лятото, а дотогава "Moro Mou" е предостатъчна. :D

Тези участия са компенсационни, заради изгубените през бременността. Не случайно на Преслава рязко намаляха, на фона на миналата година, когато поемаше освен свои и на бременни колежки.

Няма значение. Откъм участия е в пика си.

+1.

Абсолютно, но като неин голям фен е голяма мъка вече 7 месеца да не си чул нищо ново от нея.

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...