DarkChild Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Най-хладната реакция Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Емилия е време да пребива! Последните две песни още се въртят в София, за "Калифорния" ясно, но "Специално за всяка" в Плаза всеки път ме изненадва как избухват всички. Кралица! Предполагам тази година и албума ще пусне, ще е най-силния й, хит до хит. Само искам да прави по-често песни, 2 са крайно недостатъчни. #Напусни Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Дано тази седмица се насладим на " Бивша за секс искаш, ама няма я". 18+ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Ебаси траверсите. Повръщам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Ебаси траверсите. Повръщам. Е как от тях повръщаш, а на същия в подписа ти не? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Е как от тях повръщаш, а на същия в подписа ти не? Яница е напълно естествена. Предполагам това в устните й не е силикон, а хиалуроновата киселина, която пък я има в състава на човешкото тяло. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Яница е напълно естествена. Предполагам това в устните й не е силикон, а хиалуроновата киселина, която пък я има в състава на човешкото тяло. За съжаление си е силикон, но както се казва човек каквото сам си направи, никой друг не може да му направи. И не че ги защитавам тея двете грозотии Мартина и Дилена, но за мен разлика между тях и Яница няма. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 За съжаление си е силикон, но както се казва човек каквото сам си направи, никой друг не може да му направи. И не че ги защитавам тея двете грозотии Мартина и Дилена, но за мен разлика между тях и Яница няма. По тая логика между Тоти и Адриана няма разлика. И двете имат тунинговани цици. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Утре Крум ще мачка с "Рицар"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 За съжаление си е силикон, но както се казва човек каквото сам си направи, никой друг не може да му направи. И не че ги защитавам тея двете грозотии Мартина и Дилена, но за мен разлика между тях и Яница няма. На мен лично в момента повече ми харесва. В някои от старите й клипове естествените й устни изглеждат добре, в други пък са по- стеснени, явно неподходящ грим. Не забравяйте, че не може на 35 да изглежда по един и същ начин, както на 21-2. Дори да не се пипа нищо лицето се променя малко или много, така, че такава процедура за мен освежава малко. Сега ще загледам по- обстойно дали е силикон или киселина, но я харесвам така. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Утре Крум ще мачка с "Рицар"! Страх ме е какво ще мачка, че е малко нежен Ако е като последните му бози, въобще да не се напъва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 По тая логика между Тоти и Адриана няма разлика. И двете имат тунинговани цици. Тук не става въпрос за цици и устни. Не видях къде ти е логиката, че да направиш това сравнение. Татяна си има природна красота, с която много малко могат да се похвалят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Страх ме е какво ще мачка, че е малко нежен Ако е като последните му бози, въобще да не се напъва. Ще видим. Дано скандализира! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 На мен лично в момента повече ми харесва. В някои от старите й клипове естествените й устни изглеждат добре, в други пък са по- стеснени, явно неподходящ грим. Не забравяйте, че не може на 35 да изглежда по един и същ начин, както на 21-2. Дори да не се пипа нищо лицето се променя малко или много, така, че такава процедура за мен освежава малко. Сега ще загледам по- обстойно дали е силикон или киселина, но я харесвам така. Яница преди беше сладурана, сега е супер загрозена, ако не е намацана или преправяна през фотошопа. Но това е въпрос на вкус, не е нужно да ни съвпада. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Ще видим. Дано скандализира! Пак ще е боза .. Дано утре пуснат Емануела и Галин / Джулия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Яница преди беше сладурана, сега е супер загрозена, ако не е намацана или преправяна през фотошопа. Но това е въпрос на вкус, не е нужно да ни съвпада. Така е, а и аз имам малко по- различен вкус от масово приетия, може би по- отговарящ на приетия в шоубизнеса. Симона Загорова в Гласът на България! Защо й е да се явява? Браво на Камелия! Веднага я позна и се обърна първа! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Отървах Монка, кой избра тя? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Отървах Монка, кой избра тя? Иван Лечев. Никак не ми хареса изпълнението ѝ. Какви са тия драматизации от Лечев не знам. А това предаване е наистина тъпо. Втори епизод, а са със същите дрехи. Било е същия ден, но като излизат на сцената все едно е нов ден, трябва да са се преоблекли. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Пфф, Симона поне от малко уважение трябваше да избере Камелия. С майка й са приятелки. Ма тя нали го раздава попаджийка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Пфф, Симона поне от малко уважение трябваше да избере Камелия. С майка й са приятелки. Ма тя нали го раздава попаджийка. Приятелки? Ако бяха приятелки и Гло щеше да си бие камшика и да отиде в Камс Продакшън, а не да остане в Пайнер! ТОВА Е ПРЕДАТЕЛСТВО Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Иван Лечев. Никак не ми хареса изпълнението ѝ. Какви са тия драматизации от Лечев не знам. А това предаване е наистина тъпо. Втори епизод, а са със същите дрехи. Било е същия ден, но като излизат на сцената все едно е нов ден, трябва да са се преоблекли. Глория трябва хубаво да я заточи вкъщи след тази издънка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Отървах Монка, кой избра тя? Иван Лечев. Който е музикално компетентен знае, че Иван Лечев е страшен композитор и аранжор, любимите ми песни на Лили Иванова са негови, но като за шоу можеше да избере Камелия, разочарован съм от нея. Точно това, което й липсва е сценично поведение, което само Камелия може да пречупи у нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Приятелки? Ако бяха приятелки и Гло щеше да си бие камшика и да отиде в Камс Продакшън, а не да остане в Пайнер! ТОВА Е ПРЕДАТЕЛСТВО Да, към днешна дата са приятелки. От няколко години е така. Чат-пат си пият кафето заедно. Глория го каза от "Открит микрофон". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 С майка й са приятелки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Иван Лечев. Който е музикално компетентен знае, че Иван Лечев е страшен композитор и аранжор, любимите ми песни на Лили Иванова са негови, но като за шоу можеше да избере Камелия, разочарован съм от нея. Точно това, което й липсва е сценично поведение, което само Камелия може да пречупи у нея. Тя няма харизма, човек, няма индивидуалност - едвали Камелия ще й помогне или който и да е било Но Камелия я разбирам, ако се чувства предадена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари