Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

• Отговори 4,9k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Абсолютно и завиждаме! За комуникацията с пингвините също... :1000 (19):

5819215N.jpg

Хахах тя милата отдавна била изперкала, аз си мислех че е от както мъжа и я заряза.

Ми имаше една снимка, където висеше от дърво, като маймуна.

Сподели в други сайтове

Ема и Галин:

1. 260k

2. 420k (+160)

3. 545k (+125)

Много зле за позициите на Гальо и Ема. Но песента наистина е слабичка и супер бързо писва. Народът си иска чалга, а това е опит за някаква модерна бозица, която евентуално само тийновете биха слушали повече от 2 седмици. Анелия и Галена продължават да държат двата единствени големи хита. И неслучайно техните песни са си типичен поп-фолк. Галин също трябва да се усети, че най-големите му хитове са по-чалгаджийските песни - дуетите с Джена и Азис примерно.

Сподели в други сайтове

С купени тролове като тея, на които е платила, за да гласуват за нея и да ми свалят репутацията. А 2016-та Фамигюл едвам си замъква дебелото туловище в топ 5, то се видя и по рехавия й и неадекватен прием в Арена Армеец. Къде са й приходите и участията на дебелогъзата?! Тях с лапане и драпане не може да си ги осигури. Виж шефа ще й подари наградка, ще й даде сметката, в която ще внесе крупна сума, за да си напазарува трафик в тубата, ще я прати из чалготеките си, ама рейтинга го няма! Няма го, факт половин милион предпочитат Кама пред Фатмето!

Не знам какво удоволствие изпитваш в това игране на роли и казване на неща, в които не съм убеден дали и ти самият вярваш. :dontknow: Но твоя си работа,

Сподели в други сайтове

Много зле за позициите на Гальо и Ема. Но песента наистина е слабичка и супер бързо писва. Народът си иска чалга, а това е опит за някаква модерна бозица, която евентуално само тийновете биха слушали повече от 2 седмици. Анелия и Галена продължават да държат двата единствени големи хита. И неслучайно техните песни са си типичен поп-фолк. Галин също трябва да се усети, че най-големите му хитове са по-чалгаджийските песни - дуетите с Джена и Азис примерно.

Тук също има чалгаджийски елемент, но, да, фъфленето на Галин оказва влияние! Първата му песен с чалга звучене и дърдорене май ще си остане най-големият хит от серията, дори и Преслава и Емануела не можаха да му помогнат. А Емануела да се спре вече с тея тъпотии и да пусне песен!

Сподели в други сайтове

Не знам какво удоволствие изпитваш в това игране на роли и казване на неща, в които не съм убеден дали и ти самият вярваш. :dontknow: Но твоя си работа,

явно има проблем с главата....

Сподели в други сайтове

Ми Пете си го заслужи този път, ама като гледам хич не й пука и няма намерение да се занимава с песни и клипове, нали участията вървят!

Впрочем какъв е топ 10 на участията за тази година?

Сподели в други сайтове

Последно предупреждение и ще ви пратя в почивка!

ЦЪК!!!

Христина, къде да си предложа заявлението за модератор? :girl_witch:

За това ли най-вървежният рапър прави втора поредна чалгия?

Приключи бре, нема нито концерти, нито нищо....

Сподели в други сайтове

Ама ти можеш да си повтаряш колкото искаш това, за което са ти платили и са ти казали да говориш, но фактите са други. За последните няколко месеца в София има открити 4 нови чалга заведения.

Сподели в други сайтове

Хахах тя милата отдавна била изперкала, аз си мислех че е от както мъжа и я заряза.

Ми имаше една снимка, където висеше от дърво, като маймуна.

Да беше само маймуна..

image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg

Сподели в други сайтове

Ама ти можеш да си повтаряш колкото искаш това, за което са ти платили и са ти казали да говориш, но фактите са други. За последните няколко месеца в София има открити 4 нови чалга заведения.

Имате в София? :1000 (29): А знаеш ли, че в провинцията има закрити над 300 дискотеки? Къде ходят чалгарките, освен в 3-4 града и в "Пайнер клубовете", където всички са на половин хонорар? Какво въобще ми се правите на шутове, като само в студентски глад (не е грешка), нещо се открива за чалгата? На друго място никой не ги бръсне за слива и ако канят нещо то е инцидентно по 1-2 пъти на месец...

Сподели в други сайтове

Всъщност Деси Слава тази година изравнява Ивана като най-възрастната певица, успяла да бъде в ТОП 3 на чалгата. Деса навърши 38, а последната година, в която Ивана беше в топа мисля, че беше 2007. Тогава е била точно на 38.

Сподели в други сайтове

http://www.ramania-bg.com/index.php?showto...p;#entry1701030

Давай, Фокс. Аз те подкрепям с две ръце.

Само, дето е затворена. Но ще си предложа услугите. Не може с години 2-3 десови лумпена, да ебават майката на форума и само, да се наказваме тук....

Сподели в други сайтове

Само, дето е затворена. Но ще си предложа услугите. Не може с години 2-3 десови лумпена, да ебават майката на форума и само, да се наказваме тук....

Без да искам съм я затворила явно :1000 (29): Отворена е вече.

image.jpg 116.jpg image.jpg
Сподели в други сайтове

Пиши на Момо. И без това активни модератори почти не останаха. Само аз, Фаст, Стела и Ноле, но освен Фаст, другите нямаме много време май.

Лукас, един смислен коментар нямаш, ще последва бан ако не се успокоиш!

image.jpg
Сподели в други сайтове

Фокси - един от най-неуравновесените екземпляри тук и наричащ половината форум "лумпени", модератор? Що за абсурд?

Галя и Фики явно ще се забавят.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...