Guest Kondomcho Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Единствената песен на която не е купила гледания е "Чалга пеперудки" и то защото във фб има 64 хиляди споделяния (във ютуб около 120). А най-шерваната песен в канала на Планета е - "Обичай ме - 140 хиляди във фейсбук, което означава, че реално има 250 000 споделяния. А има само 8 милиона с 35 лайка. А как си обясняваш факта, че старите й песни продължават да са в топ 100 по гледания всяка седмица 2-3 години след излизането им? Откачалницата още им купува гледания толкова време след премиерата? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 А как си обясняваш факта, че старите й песни продължават да са в топ 100 по гледания всяка седмица 2-3 години след излизането им? Откачалницата още им купува гледания толкова време след премиерата? "Дай ми свобода" и "Много ми е луд" със сигурност имат над 5 купени. П.с коментирай това Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 П.с коментирай това Потрес! btw, ако не си ти, много неща относно гледанията и тия филми нямаше да са ни ясни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Потрес! btw, ако не си ти, много неща относно гледанията и тия филми нямаше да са ни ясни. Е как, ако не разбирах от Ютуб нямаше вчера да си набутам клипа пред Галин, Криско и Дара отдолу, то и сега е там ама вече на по-задни позиции. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Кажи за гледанията на Галин, Фикрет и другите по-актуални имена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Кажи за гледанията на Галин, Фикрет и другите по-актуални имена. Горе-долу смятам коя песен дали има купени и колко С друг ме бъркаш - 3 Фараона няма Пей сърце -няма Вертолета - нз Няма да ти пиша - няма Пантера - 3 Караваната - 1 или 2 На тебе не отказвам - 2 Принцесата - 2 Гот ми е - 3 Генерал - 2 Жената - няма В твоите очи - 2 На Емануела също са й точни Джена май няма. Да те бях зарязала и тя е с минимум 1 купен Божето - 3/4 Емилия има на "Спец за всяка" а Деса на "Отново се родих" Ясно е и , че "Горе-долу" са с купени, "Джалето" и "Блокиран също имат около 5 купени, но главно трупат от Хабиби За други песни не съм проверявал Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Горе-долу смятам коя песен дали има купени и колко С друг ме бъркаш - 3 Фараона няма Пей сърце -няма Вертолета - нз Няма да ти пиша - няма Пантера - 3 Караваната - 1 или 2 На тебе не отказвам - 2 Принцесата - 2 Гот ми е - 3 Генерал - 2 Жената - няма В твоите очи - 2 На Емануела също са й точни Джена май няма. Да те бях зарязала и тя е с минимум 1 купен Божето - 3/4 Емилия има на "Спец за всяка" а Деса на "Отново се родих" Ясно е и , че "Горе-долу" са с купени, "Джалето" и "Блокиран също имат около 5 купени, но главно трупат от Хабиби За други песни не съм проверявал На Галена песните можеше да си ги спестиш. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Аз не съм особено съгласен с подобни статистики "на око". Един милион гледания на балада или на тийн парче ще донесат повече споделяния, отколкото един милион гледания на последната песен на Преслава. Освен това има имена, с чието име вървят повече споделяния заради различни кампании във фейсбук профила им. Примерно "Бяла роза" има милиони гледания, но много малко споделяния - всеки я пуска за празника си като част от многочасов купон и никой няма да тръгне да я шерва. Ако знаете кои са група "Скандау", ще знаете, че имат клипче с 1 700 000 гледания и 20k споделяния, защото карат феновете си да им споделят хаш-тагове, правят клипчета като влогъри и организират различни игри на канала си. Ако можеше да се купуват току-така гледания, нямаше последната песен на Пеевска да бъде най-големия провал в историята на канала на Планета. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Ако можеше да се купуват току-така гледания, нямаше последната песен на Пеевска да бъде най-големия провал в историята на канала на Планета. Е, добре ама виж на предната страница скрийновете на nikinlay - Александрова има по-малко споделяния във Фейсбук от Роксана на сходни като звучене песни с еднакъв таргет, но първата е "направила" 13 млн гледания, а втората над двойно по-малко - само 6 млн. Абсурдно ми изглежда. И по традиция все песните на Теда са с някви нереални гледания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Ако можеше да се купуват току-така гледания, нямаше последната песен на Пеевска да бъде най-големия провал в историята на канала на Планета. Могат да се купуват гледания и то много лесно, не знам защо взе Цвети за пример,, тя е много над нещата и не би си купила такива, за нея е важно да прави качествени неща. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Да бяха извадили и някой друг долар за споделяния и лайкове, като ще купуват, не само за гледания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Да бяха извадили и някой друг долар за споделяния и лайкове, като ще купуват, не само за гледания. Те не са толкова умни :3fdb8960598fa63e: Кой да предположи, че ще ги разкрием, пък и нали все за гледания се гововри, никой досега, че е зачекнал, че могат и споделяния да се купуват, и лайкове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Могат да се купуват гледания и то много лесно, не знам защо взе Цвети за пример,, тя е много над нещата и не би си купила такива, за нея е важно да прави качествени неща. Ама добре ... защо Мара има сходен провал със 600k, при положение, че е болна на тема "признание"? И как се купуват 200k от хора, които разполагат със стотици хиляди и буквално могат да си купят 10 млн. гледания без проблем? Аз знам, че се купуват гледания и имам доказателства от статистики на всякакви клипове ... въпроса е, че очебийните примери са малко и купуването на гледания не е такъв проблем или по-точно не е проблем с такива мащаби, какъвто се изкарва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Не, че нещо ама една песен, която е на 1-2-3-4-5 години не се споделя, но се слуша. Споделянето е съвсем в началото. То по тази логика всички песни имат купени. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Е, добре ама виж на предната страница скрийновете на nikinlay - Александрова има по-малко споделяния във Фейсбук от Роксана на сходни като звучене песни с еднакъв таргет, но първата е "направила" 13 млн гледания, а втората над двойно по-малко - само 6 млн. Абсурдно ми изглежда. И по традиция все песните на Теда са с някви нереални гледания. Теда от време на време си я пускам а Роксана никога! И да ми твърдите, че на Анелия песните са с купени гледания е смешно.Няма зор да е сред първите. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 И да ми твърдите, че на Анелия песните са с купени гледания е смешно.Няма зор да е сред първите. Единствено Генерал и Гот ми е имат на Анелия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 АААААААААААА КАРЛЕУША И АЗИС В ДУЕТ!!!!!!! http://stat.svet.rs/wp-content/uploads/201...na-karleusa.jpg Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gentleman. Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Може ли малко help? 😄 Търся една песен на Тони Стораро в която се пее.. "Добре ти беше мене като ме болеше" но не я откривам никъде.. Благодаря предварително.. 😁 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 АААААААААААА КАРЛЕУША И АЗИС В ДУЕТ!!!!!!! http://stat.svet.rs/wp-content/uploads/201...na-karleusa.jpg ОМГ, той ли е бил чуждестранната звезда? Мислех, че ще е западен изпълнител. Супер неочаквано. Да излиза по-бързо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Може ли малко help? 😄 Търся една песен на Тони Стораро в която се пее.. "Добре ти беше мене като ме болеше" но не я откривам никъде.. Благодаря предварително.. 😁 Не е излезнала все още! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 АААААААААААА КАРЛЕУША И АЗИС В ДУЕТ!!!!!!! http://stat.svet.rs/wp-content/uploads/201...na-karleusa.jpg Йелена не си я представям в дует баш с него, но той неведнъж е доказал, че се справя перфектно с всички стилове. Предполагам, че стилистиката на песента ще като тази на "Блокиран" - по-поп, без типичните фолк орнаментики и напеви. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 ОМГ, той ли е бил чуждестранната звезда? Мислех, че ще е западен изпълнител. Супер неочаквано. Да излиза по-бързо. EX YU, БГ и Турция чакат хита на 2017!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Емануела е фенка на последната песен на Преслава("Без теб") Вчера си пусна live докато я бяха пуснали в някаква дискотека после обърна камерата и я пееше Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Честито на Анелия!! "ДАЙ МИ ОЩЕ" със сръбски кавър "IMA NESTO" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Честито на Анелия!! "ДАЙ МИ ОЩЕ" със сръбски кавър "IMA NESTO" От трите версии турската най-много ми допада :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари