FikLena Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 чакаме ли лайфа на Рокса ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Галин и Емануела с 163К гледания за последните 24 часа. Къде са stenly и kotaraka, които твърдяха, че нямало значение дали клипчето се показва отстрани? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Само предполагам, може и да не е.. Дано да не е. Не го искам този с Емилия. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Какво е казала Роксана? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Много яка! Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Много яка! Райне избухна с хитче! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Затова пък Ави Бенеди, Ани Хоанг, Денис и Юнона присъстват. И Валя я няма с "Как ли да те моля" , но все пак това не е изненада за никой , Пайнера я закопа направо, дори и силни песни да пуска с такова игнориране няма да стане нищо, жалко много жалко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Гледай, на снимките къде държи плакетчето - при пепелника с цигарите в джипа.... Там му е мястото. Каквато институцията, такива заслугите и наградените. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Без Ивана и Глория в компилацита за хитове от 2016та... дъното. [ Вярно, че песните им не бяха най-популярните и най-хубавите, но са класи над 50% от песните, които са включени. Имам обяснение защо ги няма, но преди ги включваха и въпреки това. Някой купува ли изобщо компилации и каквото и да е? Не мога да повярвам, че още ги издават. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Райне избухна с хитче! Много е добра песента. Дано наистина стане хит. Отдавна има нужда от такъв. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 “ХИТОВЕТЕ НА ПЛАНЕТА ПАЙНЕР 15” Уникална компилация, побрала на четири носителя най-популярните 64 песни, появили се през 2016 година в каталога на музикална компания "Пайнер". Вече има отговор на въпроса къде са най-слушаните песни през 2016 година - те са в новата компилация на музикалната компания "Хитовете на Планета Пайнер - 15". Предлагат се в комплекти х 4 DVD, CD или MC, както и на Мр3 диск. 36 от звездите на Пайнер представят най-амбициозните си хитови песни, записани през 2016 година. Фики, Деси Слава, Анелия и Мария са представени с по 4 песни. С по три песни са включени Галин, Емануела, Джордан, Константин, Кали, Илиян. С по 2 песни участват: Борис Дали, Галена, Джена, Емилия, Преслава, Милко Калайджиев, Райна, Татяна, Теди Александрова, Яница. Още 16 популярни изпълнители с по една песен ще намерите в новата компилация: Цветелина Янева, Ваня, Марина Тошич, Устата, Юнона, Магда, Нелина, Соня Немска, Тони Дачева, Ави Бенеди, Ани Хоанг, Денис, Джулия, dj Живко Микс, оркестър "Кристали". "Хитовете на Планета Пайнер - 15" е прецизен музикален портрет на 2016 година, компилация без аналог в българската музикална практика - лидерите на различните музикални класации за период от 12 месеца, да са побрани на едно място. Накратко това е азбучник на хитовете през изминалата година, настолна колекция за всеки почитател на популярната българска музика. За три десетилетия от създаването на музикалната компания, българската музика доста се промени, но хитовете с марката "Пайнер" си остават сред най-добрите образци в жанра. Меломаните у нас са категорични - "Пайнер" е "ковачницата на хитове" в България, тук са най-популярните и успели родни изпълнители, именно "Пайнер" определя тенденцията за развитие на този музикален жанр. Или казано съвсем обективно, компилацията "Хитовете на Планета Пайнер - 15" е ритмична хроника на една календарна година от музикалната планета, която обитаваме всички ние. “ХИТОВЕТЕ НА ПЛАНЕТА ПАЙНЕР 15” ГАЛЕНА - #МАМАУРАГАН ПРЕСЛАВА - НЯМА ДА ТИ ПИША АНЕЛИЯ - ДАЙ МИ ОЩЕ ЦВЕТЕЛИНА ЯНЕВА ft. ГАЛИН - ДА ТЕ БЯХ ЗАРЯЗАЛА ДЕСИ СЛАВА - В ДРУГ ЖИВОТ ЕМАНУЕЛА и КОНСТАНТИН - НЕ МЕ ЗАСЛУЖАВАШ МАРИЯ, ФИКИ и АЗИС - МРЪСНИ ДУМИ ГОВОРИ БОРИС ДАЛИ - АЗ ИЗБРАХ МАЛИНА - НЕ ТЕ ЗАБРАВЯМ ГАЛИН FT. ПРЕСЛАВА - ЦАРЯ НА КУПОНА ТЕДИ АЛЕКСАНДРОВА ft. АЗИС - НЯ´А ПРОБЛЕМ ЕМИЛИЯ ft. DJ ЦЕЦИ ЛУДАТА ГЛАВА - CALIFORNIA КОНСТАНТИН - ТОЧНО ТИ КАЛИ и АНДРЕАС - ПОМНИ МЕ ДЖОРДАН - МУЦУНА ФИКИ ft. ГАЛЕНА - С ДРУГ МЕ БЪРКАШ ДЕСИ СЛАВА - И НА ВСИЧКИ КАТО ТЕБЕ ДЖЕНА - ВСИЧКО ЗНАЕШ ПРЕСЛАВА - ЧУПЛИВА И ВЛЮБЕНА ТЕДИ АЛЕКСАНДРОВА ft. ДЖОРДАН - ЗА НАЙ-КРАСИВАТА ПРИНЦЕСА ЕМАНУЕЛА ft.КОНСТАНТИН - СЪКРОВИЩЕ КАЛИ - ДОКАТО СПРА ДА ДИШАМ ГАЛИН ft. АЗИС - НА ЕГИПЕТ ФАРАОНА ЯНИЦА - В ПЕТ МИ ЗВЪННИ МАРИЯ ft. DEE - ОБИЧАМ ДА ТЕ РЕЖА АНЕЛИЯ - ГОТ МИ Е ФИКИ - ВЕРТОЛЕТА ТАТЯНА - ЕТИКЕТ "ЕДИНСТВЕНА" УСТАТА ft. ДЕСИ СЛАВА - ЧУЖДА СТАЯ ДЖОРДАН ft.ТЕДИ АЛЕКСАНДРОВА - СПИРАМ ТЕ ВАНЯ ft. ФИКИ - БАРСЕЛОНА ЮНОНА - НЕ СЪМ ТИ НИК´ВА ДЕСИ СЛАВА и ГАЛИН - НЕКА ДА Е ТАЙНО DJЖИВКО МИКС, АНЕЛИЯ и ИЛИЯН - КОЛЕГИ EМИЛИЯ - СПЕЦИАЛНО ЗА ВСЯКА БОРИС ДАЛИ ft. ЦВЕТЕЛИНА ЯНЕВА - ЛАМЯТА МИЛКО КАЛАЙДЖИЕВ - ГОСПОДИ НАЛЕЙ НЕЛИНА - ОТ ЩАСТИЕТО НАЙ-БОЛИ ГАЛЕНА - ДА ТИ ОЛЕКНЕ ИЛИЯН - ГАДЖЕ ТРЕПАЧ РАЙНА - НАХАЛНО ХУБАВА СОНЯ НЕМСКА ft. АНДРЕАС - ПОЗДРАВЛЕНИЯ ФИКИ - IS THIS LOVE МАГДА - В КРАКАТА МИ БЪДИ ТАТЯНА ft. НАСКО - МАЛКО КОТЕ ТОНИ ДАЧЕВА - МЪЖКА ИСТИНА МАРИЯ и STAN - СТРАДАМ ЯНИЦА - ХУБАВО ГО ЗАПОМНИ КАЛИ - ПАУЗА КОНСТАНТИН - ЛЕКА НОЩ ДЖУЛИЯ - ТОЧКА ЗА МЕН ДЖЕНА - ЗАВИСИМА ЕМАНУЕЛА - ПОЧТИ ПЕРФЕКТЕН ДЕСИ СЛАВА - И ТОВА ЩЕ ПРЕЖИВЕЯ ДЕНИС - КИБРИТ РОКСАНА - ЗА ТЕБЕ, БЕБЕ МАРИЯ, AVI BENEDI и ГЪМЗАТА - ИСТИНСКА ЖЕНА / ZUG YONIM 2 КРИСТАЛИ и АНЕЛИЯ - МОЯТ МЪЖ ИЛИЯН- LAS VEGAS АНИ ХОАНГ - НА САНТИМЕТРИ ДЖОРДАН ft. ДЕСИ СЛАВА - ЗЛАТОТО МИ РАЙНА - И ДОРИ ДА БОЛИ МАРИНА ТОШИЧ - ЧЕРТА ТИ СЛАГАМ МИЛКО КАЛАЙДЖИЕВ и АРКАН - ХАЙДЕ В ПАЙНЕРА http://www.payner.bg/news.php?p=hitovete-n...-payner-15-2017 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 “ХИТОВЕТЕ НА ПЛАНЕТА ПАЙНЕР 15” Уникална компилация, побрала на четири носителя най-популярните 64 песни, появили се през 2016 година в каталога на музикална компания "Пайнер". Вече има отговор на въпроса къде са най-слушаните песни през 2016 година - те са в новата компилация на музикалната компания "Хитовете на Планета Пайнер - 15". Предлагат се в комплекти х 4 DVD, CD или MC, както и на Мр3 диск. 36 от звездите на Пайнер представят най-амбициозните си хитови песни, записани през 2016 година. Фики, Деси Слава, Анелия и Мария са представени с по 4 песни. С по три песни са включени Галин, Емануела, Джордан, Константин, Кали, Илиян. С по 2 песни участват: Борис Дали, Галена, Джена, Емилия, Преслава, Милко Калайджиев, Райна, Татяна, Теди Александрова, Яница. Още 16 популярни изпълнители с по една песен ще намерите в новата компилация: Цветелина Янева, Ваня, Марина Тошич, Устата, Юнона, Магда, Нелина, Соня Немска, Тони Дачева, Ави Бенеди, Ани Хоанг, Денис, Джулия, dj Живко Микс, оркестър "Кристали". "Хитовете на Планета Пайнер - 15" е прецизен музикален портрет на 2016 година, компилация без аналог в българската музикална практика - лидерите на различните музикални класации за период от 12 месеца, да са побрани на едно място. Накратко това е азбучник на хитовете през изминалата година, настолна колекция за всеки почитател на популярната българска музика. За три десетилетия от създаването на музикалната компания, българската музика доста се промени, но хитовете с марката "Пайнер" си остават сред най-добрите образци в жанра. Меломаните у нас са категорични - "Пайнер" е "ковачницата на хитове" в България, тук са най-популярните и успели родни изпълнители, именно "Пайнер" определя тенденцията за развитие на този музикален жанр. Или казано съвсем обективно, компилацията "Хитовете на Планета Пайнер - 15" е ритмична хроника на една календарна година от музикалната планета, която обитаваме всички ние. “ХИТОВЕТЕ НА ПЛАНЕТА ПАЙНЕР 15” ГАЛЕНА - #МАМАУРАГАН ПРЕСЛАВА - НЯМА ДА ТИ ПИША АНЕЛИЯ - ДАЙ МИ ОЩЕ ЦВЕТЕЛИНА ЯНЕВА ft. ГАЛИН - ДА ТЕ БЯХ ЗАРЯЗАЛА ДЕСИ СЛАВА - В ДРУГ ЖИВОТ ЕМАНУЕЛА и КОНСТАНТИН - НЕ МЕ ЗАСЛУЖАВАШ МАРИЯ, ФИКИ и АЗИС - МРЪСНИ ДУМИ ГОВОРИ БОРИС ДАЛИ - АЗ ИЗБРАХ МАЛИНА - НЕ ТЕ ЗАБРАВЯМ ГАЛИН FT. ПРЕСЛАВА - ЦАРЯ НА КУПОНА ТЕДИ АЛЕКСАНДРОВА ft. АЗИС - НЯ´А ПРОБЛЕМ ЕМИЛИЯ ft. DJ ЦЕЦИ ЛУДАТА ГЛАВА - CALIFORNIA КОНСТАНТИН - ТОЧНО ТИ КАЛИ и АНДРЕАС - ПОМНИ МЕ ДЖОРДАН - МУЦУНА ФИКИ ft. ГАЛЕНА - С ДРУГ МЕ БЪРКАШ ДЕСИ СЛАВА - И НА ВСИЧКИ КАТО ТЕБЕ ДЖЕНА - ВСИЧКО ЗНАЕШ ПРЕСЛАВА - ЧУПЛИВА И ВЛЮБЕНА ТЕДИ АЛЕКСАНДРОВА ft. ДЖОРДАН - ЗА НАЙ-КРАСИВАТА ПРИНЦЕСА ЕМАНУЕЛА ft.КОНСТАНТИН - СЪКРОВИЩЕ КАЛИ - ДОКАТО СПРА ДА ДИШАМ ГАЛИН ft. АЗИС - НА ЕГИПЕТ ФАРАОНА ЯНИЦА - В ПЕТ МИ ЗВЪННИ МАРИЯ ft. DEE - ОБИЧАМ ДА ТЕ РЕЖА АНЕЛИЯ - ГОТ МИ Е ФИКИ - ВЕРТОЛЕТА ТАТЯНА - ЕТИКЕТ "ЕДИНСТВЕНА" УСТАТА ft. ДЕСИ СЛАВА - ЧУЖДА СТАЯ ДЖОРДАН ft.ТЕДИ АЛЕКСАНДРОВА - СПИРАМ ТЕ ВАНЯ ft. ФИКИ - БАРСЕЛОНА ЮНОНА - НЕ СЪМ ТИ НИК´ВА ДЕСИ СЛАВА и ГАЛИН - НЕКА ДА Е ТАЙНО DJЖИВКО МИКС, АНЕЛИЯ и ИЛИЯН - КОЛЕГИ EМИЛИЯ - СПЕЦИАЛНО ЗА ВСЯКА БОРИС ДАЛИ ft. ЦВЕТЕЛИНА ЯНЕВА - ЛАМЯТА МИЛКО КАЛАЙДЖИЕВ - ГОСПОДИ НАЛЕЙ НЕЛИНА - ОТ ЩАСТИЕТО НАЙ-БОЛИ ГАЛЕНА - ДА ТИ ОЛЕКНЕ ИЛИЯН - ГАДЖЕ ТРЕПАЧ РАЙНА - НАХАЛНО ХУБАВА СОНЯ НЕМСКА ft. АНДРЕАС - ПОЗДРАВЛЕНИЯ ФИКИ - IS THIS LOVE МАГДА - В КРАКАТА МИ БЪДИ ТАТЯНА ft. НАСКО - МАЛКО КОТЕ ТОНИ ДАЧЕВА - МЪЖКА ИСТИНА МАРИЯ и STAN - СТРАДАМ ЯНИЦА - ХУБАВО ГО ЗАПОМНИ КАЛИ - ПАУЗА КОНСТАНТИН - ЛЕКА НОЩ ДЖУЛИЯ - ТОЧКА ЗА МЕН ДЖЕНА - ЗАВИСИМА ЕМАНУЕЛА - ПОЧТИ ПЕРФЕКТЕН ДЕСИ СЛАВА - И ТОВА ЩЕ ПРЕЖИВЕЯ ДЕНИС - КИБРИТ РОКСАНА - ЗА ТЕБЕ, БЕБЕ МАРИЯ, AVI BENEDI и ГЪМЗАТА - ИСТИНСКА ЖЕНА / ZUG YONIM 2 КРИСТАЛИ и АНЕЛИЯ - МОЯТ МЪЖ ИЛИЯН- LAS VEGAS АНИ ХОАНГ - НА САНТИМЕТРИ ДЖОРДАН ft. ДЕСИ СЛАВА - ЗЛАТОТО МИ РАЙНА - И ДОРИ ДА БОЛИ МАРИНА ТОШИЧ - ЧЕРТА ТИ СЛАГАМ МИЛКО КАЛАЙДЖИЕВ и АРКАН - ХАЙДЕ В ПАЙНЕРА http://www.payner.bg/news.php?p=hitovete-n...-payner-15-2017 Сетиха се и те за тая пуста компилация. Трябваше да я пуснат още Януари. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 За първи път от 2014, Преслава отсъства от обложката. Няма нито една песен на Оцко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Фейсбука ми гръмна с фрази от текста на Райна. Явно уасабито и жабите ще са на мода сега! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Много яка! Жестока! Ще ви помоля да натискате ф5 като я слушате за 2-3 или 100-тен път за да се отчита гледане! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Жестока! Ще ви помоля да натискате ф5 като я слушате за 2-3 или 100-тен път за да се отчита гледане! Не се ли отчита при риплей или рефреш на страницата? Значи хилядите ми слушания днес са отишли на кино! :1000 (27): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Не се ли отчита при риплей или рефреш на страницата? Значи хилядите ми слушания днес са отишли на кино! :1000 (27): Отчита се, споко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Не се ли отчита при риплей или рефреш на страницата? Значи хилядите ми слушания днес са отишли на кино! :1000 (27): Отчита рефреш. Тези дето сте по-близки до Райна няма да е зле да я накарате да продължи с комерса и да снима скоро ''Върху твоята глава''. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Отчита рефреш. Тези дето сте по-близки до Райна няма да е зле да я накарате да продължи с комерса и да снима скоро ''Върху твоята глава''. Тя тая песен е супер стара и я пее на абсолютно всяко участие - не смятам, че би заложила на нея чак сега... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Тя тая песен е супер стара и я пее на абсолютно всяко участие - не смятам, че би заложила на нея чак сега... Песента я записа малко след ''Тук и сега''. 2015-та някъде. Ами трябва да заложи на нея защото има хитов потенциал и може да се завърне. Да спре с експерименти тип ''Няколко рокли'' дето само върлите фенове ги харесват и просто защото е Райна. Те и ''Нищо лично''я хвалеха. Време е за няколко комерсиални проекта. Надявам се с Ганев да работи скоро. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Песента я записа малко след ''Тук и сега''. 2015-та някъде. Ами трябва да заложи на нея защото има хитов потенциал и може да се завърне. Да спре с експерименти тип ''Няколко рокли'' дето само върлите фенове ги харесват и просто защото е Райна. Те и ''Нищо лично''я хвалеха. Време е за няколко комерсиални проекта. Надявам се с Ганев да работи скоро. Е, вече е позната на хората и в нета я има, не знам дали би заложила на нея. Ще видим, но и аз й казах да залага на комерсиалните повече, за да възвърне позиции. Аз "Няколко рокли" си я харесвам, но "Нищо лично".... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Е, вече е позната на хората и в нета я има, не знам дали би заложила на нея. Ще видим, но и аз й казах да залага на комерсиалните повече, за да възвърне позиции. Аз "Няколко рокли" си я харесвам, но "Нищо лично".... Най-гледаното клипче е с 11 хиляди. Позната е на най-големите чалгари, но на масовия слушател - не. Тя сега сигурно не мисли много за проекти, де... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари