Venci Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Ивана пуска много яки лайфове от концерта на Герб. Много добре изглежда!!!! https://www.facebook.com/IvanaOfficialPage/...54630358338585/ https://www.facebook.com/IvanaOfficialPage/...54630415388585/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Ивана пуска много яки лайфове от концерта на Герб. Много добре изглежда!!!! https://www.facebook.com/IvanaOfficialPage/...54630358338585/ https://www.facebook.com/IvanaOfficialPage/...54630415388585/ Страхотно изглежда, от години не е била толкова свежа и като фигура, и в лице! Браво. Остава само да почне да прави хубави песни и ще е топ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Този повече ми прилича на Smith Това не е в БГ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Направо се е стопила ... според мен се е подлагала на липосукция или на някаква друга интервенция - не може тия грамадни бутове и задник да се стопят за нула време. :1000 (29): Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Направо се е стопила ... според мен се е подлагала на липосукция или на някаква друга интервенция - не може тия грамадни бутове и задник да се стопят за нула време. :1000 (29): Как за нула време... тя от две години вече само слабее. Няма липосукции, няма такива неща. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Направо се е стопила ... според мен се е подлагала на липосукция или на някаква друга интервенция - не може тия грамадни бутове и задник да се стопят за нула време. :1000 (29): Ами браво за инициативата. Какъвто и да е методът, крайно време ѝ беше. Не че имах някакви проблеми с теглото ѝ, но едно, че е по-здравословно, и второ, че е хубава жена, а килограмите могат да скрият това. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Как за нула време... тя от две години вече само слабее. Няма липосукции, няма такива неща. Тя и преди слабееше, но скоро след това пак наливаше здраво. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Тя и преди слабееше, но скоро след това пак наливаше здраво. Сега явно се е справила с алергията, защото от декември по-миналата година все си сваля килограми. Дано вече да са изчезнали проблемите от преди. Много ме кефи така!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Уникална песен!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Изкърти на макс! :1000 (33): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Изкърти на макс! :1000 (33): Абсолютно! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Абсолютно! Много заряд има и енергия, следващата да е още повече в този стил. Някъде прочетох абсурден коментар, че песента била имитация на Оцко, голям глупост. Песента е в стил Гери Никол, все пак аранжиментът е на човека правил песента и I'm the queen. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Ивана пуска много яки лайфове от концерта на Герб. Много добре изглежда!!!! https://www.facebook.com/IvanaOfficialPage/...54630358338585/ https://www.facebook.com/IvanaOfficialPage/...54630415388585/ Страхотнаааа!!! Ивана прави невоятно шоу и на участия. Винаги е страшно весело. Разбира се пее повече старите си хитове, но успява много добре да вмъкне и новите между тях и хората се забавляват и на тях. Един тотален хит й трябва на Ивана в момента. Хората още я обичат страшно много. Като цяло според мен тя има най-много мегахитове в попфолка. Хората си я обичат и по-пълничка. Това при нея не играе роля. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Ивана винаги ми е била любимка, но с тоя ГЕРБ... Не мога да ги дишам. Хубаво е, че няма много хора на тия митинги. Иначе евала за отслабването. Макар че никога не са ми пречили килограмите й. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Много заряд има и енергия, следващата да е още повече в този стил. Някъде прочетох абсурден коментар, че песента била имитация на Оцко, голям глупост. Песента е в стил Гери Никол, все пак аранжиментът е на човека правил песента и I'm the queen. Знаех сииии, още от първото слушане ми биеше на бийта на Гери-Николова песен. Точно това коментирахме, че на повечето, които ся не им харесва, ако Гери беше я изпяла, щеше да ги кефи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Кралица! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Знаех сииии, още от първото слушане ми биеше на бийта на Гери-Николова песен. Точно това коментирахме, че на повечето, които ся не им харесва, ако Гери беше я изпяла, щеше да ги кефи. Ти не ги чети кво пишат, дори те не си вярват на негативите които бълват. Готиното е, че Татяна тепърва ще залага на подобно звучене. Много й ходи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Много заряд има и енергия, следващата да е още повече в този стил. Някъде прочетох абсурден коментар, че песента била имитация на Оцко, голям глупост. Песента е в стил Гери Никол, все пак аранжиментът е на човека правил песента и I'm the queen. :1000 (29): Аранжимента на песента на Гери-Никол е правен от Андреан и Гери, не от Деян Асенов Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 :1000 (29): Аранжимента на песента на Гери-Никол е правен от Андреан и Гери, не от Деян Асенов За пореден път се убеждавам колко си неинформиран. Въпросната песен е на Гери, Насо и Деан е работил по аранжимента, ама ти няма откъде да ги знаеш тея неща, защото както ти казах си неинформиран и говориш само глупости. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 За пореден път се убеждавам колко си неинформиран. Въпросната песен е на Гери, Насо и Деан е работил по аранжимента, ама ти няма откъде да ги знаеш тея неща, защото както ти казах си неинформиран и говориш само глупости. Повярвай ми знам много повече от теб Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Повярвай ми знам много повече от теб Не съм първият хванал те в лъжа. А и щом не знаеш, че Деан е работил по въпросният аранжимент, значи нищо не знаеш както винаги. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Не съм първият хванал те в лъжа. А и щом не знаеш, че Деан е работил по въпросният аранжимент, значи нищо не знаеш както винаги. http://www.btv.bg/video/shows/cool-t/video...am-kralica.html ходете пасете кравите "I'm The Queen" т. Гери-Никол, Андреан, Анастасия Мавродиева; бийт Андреан, Гери-Никол "Готина и Луда" т. Гери-Никол, СкандаУ, Анастасия Мавродиева; бийт Андреан, Гери-Никол Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 В Парараци дават Деси Слава на РД-то й и ще дават интервюто с Лепа Брена. Николета какви вежди вади :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 http://www.btv.bg/video/shows/cool-t/video...am-kralica.html ходете пасете кравите Стига си ни занимавал с домашните ти любимци, паси си ги сам. Ако ме беше разбрал правилно, щеше да схванеш какво съм написал още в началото. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Песента е хубава и клипа е готин, зувченето е различно за фолка, но и вървежно. Нищо общо с Оцко тоя път, за сметка на етикета, което си беше по Оцковия маниер. Не мога да не призная, че и песен и клип ме кефят, наистина няма как човек да си затвори очите пред години-тяло, че тя слага половината и повече девойчета на по 18-20. в на майка им... Песента е готина, пускам си я, браво и дано следващия проект да е такъв. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари