Cally-Pressyfan' Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Соня е с 32 000 гледания вече, възможно ли е, при все, че песента има 3 000 майка само за ден. А най-лайкваната й има 4 500 за година и половина, не визирам "Правена съм...", а "Как ми действащ". Мисля, че са зациклили нещо. От сутринта са мръднали само с 10к. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Youtube от 2/3 дни нещо се ебава просто .. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Преслава е много по-добра Лили, рок образите, народният ги докара, а Деса има само 1 силен образ досега, само 1. Отделно изтегли късата клечка, че предаването се изтърка и сезонът е слаб. Преслава и в най силните и образи беше фалшива и пееше като Преслава. Само при Лили Иванова си промени гласа а при Валя Балканска липсваше типичната орнаментика за родопския край. Но поне беше малко по старателно и сигурна на сцената, за което имат принос и наркотиците. На Преса повече щеше да и ходи Те амо, а на Деса ънтфейтфул. Деса макар да не знае перфектно английски успява да го докара като произношение и ни то веднъж не вкара фолк орнаментика в изпълненията си. Преса и рок - време е да си при помниш как вместо Фреди МеркЮри я помислиза за Милко. Деса че е зле го виждаме всички но при Деса е поправимо ако седне да работи по образа си. На Преслава участието и дойде като школа да си припомни какво е живо пеене, а Деса можеше да ползва трибуната за да поработи над килограми и сценично поведение, но май отива там само да щракне селфита с новия грим. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 :1000 (29): Ех, тези Пайнерчета... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 :1000 (29): Ех, тези Пайнерчета... Райни,Димани дават .. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Деса е супер добра в имитиране на гласове. Но визуално е покъртително зле. Изобщо не се доближава. Като пее винаги се напъва и в очите като я гледаш - все едно има запек... И Ваня Костова, и Шер - супер добре ги изпя... и максимално се доближи. Но визуално е потрес- Преса пък вокално беше фалшива доста и не докарваше бленди и гласове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 :1000 (29): Ех, тези Пайнерчета... Само да посмеят да не я качат днес.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Skandau Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Само да посмеят да не я качат днес.. Обновиха си снимката на корицата след малко ще я качат! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Чак,час обявяват накрая ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Чакам си Джулия. :1000 (1): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Джулия ще гръмне с по-хубава песен от Емилия 100 процента.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Слабо Клипа е много готин и изпипан,музиката също ми харесва,но този текст ми е много постен..Жалко! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Прилича ми малко на песните на Ванеса. Яка е . Кво не и харесвате... По яка е от лятната и, която си се наложи пак де. Очаквах по музикантски проект но прецполагам не иска да загуби енерцията си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Т'ва за стария фолк е голямо клише. Влезте в 21 век и стига ревахте. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Още не мога да повярвам на какъв здрав ритъм заложи Татяна. Много нахъсано, но да отбележа, че песента ме кефи основно като я слушам на хубав звук, там си личи и най-малкият детайл нужен за силното въздействие на проекта. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Някой от вас да знае как се казва тази песен и кой я изпълнява? Представа имате ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 И какво му е клишето на "стария фолк"? Тия модерни денс-поп-рап песнички са много бозави и хващат много малък дял от чалга аудиторията. Сега слушах тъпото интервю на Галин снощи в "Звездно" как щял да прави западни модерни неща, как щял да пробива някъде си, как го влече към попа, как лятото щял да пуска песен с испанско звучене и т.н. алабализми. Факт е, че силата на чалгата е в разнообразието, ама на мен ми идва too much това прехласване по попа и модерното звучене. Галинчо толкова ли е кьорав, че не може да види кои са най-големите му хитове - най-чалга звучащите му парчета. Фолкът стана това, което е, защото беше "музика за душата". Днес едва 20-30% от песните отговарят на това определение според мен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Някой от вас да знае как се казва тази песен и кой я изпълнява? Представа имате ли? На мен ми прилича по глас на Луна 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Още не мога да повярвам на какъв здрав ритъм заложи Татяна. Много нахъсано, но да отбележа, че песента ме кефи основно като я слушам на хубав звук, там си личи и най-малкият детайл нужен за силното въздействие на проекта. Наистина добър саунд този път, ама нещо не ми допада в песента и не мога да разбера текста ли е, изпяването ли... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Наистина добър саунд този път, ама нещо не ми допада в песента и не мога да разбера текста ли е, изпяването ли... Изпяването ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 На мен ми прилича по глас на Луна На мен ми бие малко на Силвия, но и тя не е. Питайте Страстната. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Галена няма толкова оригинални представяния на концертите на Планета, а това определено остана в историята на медията и на форума: Мачкай Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 На мен ми бие малко на Силвия, но и тя не е. Питайте Страстната. Певицата се казва Мария под клипа пише https://www.vbox7.com/play:757d3e98fb Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Следващата седмица Райна в "Автограф". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари