Andrew Cunanan. Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Смит ли си, немит ли си, доста тъпунгерско е да мериш "интерес" въз основа на виртуални числа, особено когато нагледно ти доказват как се манипулират. Нека да ги видим 22 години стоящи на сцена, с продукция, с концертна дейност, пък тогава обяснявай. Тя и Мадона не тресе света от 10-15 години, ама е Мадона нали? Озлобяваш или да? Не меря интерес възоснова на числа, а на факта, че Преслава е по-слушана и не е имала мъж като Фильо да й изгради кариерата или като Илиев да й плаща скъпите клипове. Виждаме я Глория сама колко се справя - "купчета лед", Лобошки, Петров, денсове, плейбек, бални рокли, клипове с масовка облъчени фенчета - това е последните 10 години. И всъщност, да, Глория беше голяма, огромна, ненадмината, ама сама се прецака заради егото си, сега можеше да вади отново големи хитове и младите да слушат съвършените й песни до 2006-та, ама йок, изтегли късата клечка. Продукцията на Глория я виждаме и не смятам, че е за изтъкване, една концертна дейност й остана и това е, всичко друго Преслава го постигна, че и в доста области я задмина. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Браво на нея, да ѝ връчат Прогрес! Дори Цветелина Янева с по-добър прием! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Първото, което ми изниква в съзнанието "Щи забия един шамар". Много нейни фенове се бяха оплакали, че ги е блокирала от социалните мрежи. В интервютата и винаги лъха една надменност. Сякаш слага някаква маска на лицето си и го играе "непробиваемата жена". Имаше едно старо интервю, в което казва, че дава на Симона да седи на компютър само събота и неделя в определено време. Виждаме в какво превръща самата Симона. Като глас, певица, концерти няма минус. Но визия, реализация на проекти, държание в медиите? Не нужно да си супер комерсиален, за да си в крак с времето. Просто ако погледнете безпристрастно нещата отстрани, ще видите, че Глория си е демоде. Ами много лошо, че точно това ти изниква в съзнанието, а не други неща. Но всеки вижда това, което избира да види. Ние поне я критикуваме с резон за конкретни неща, а вие любимките си ги възхваляте само. Не знам, аз не съм блокиран, но и отдавна не се натискам да давам непоискани съвети или да остроумнича. Не приема критика и мнения - ок, не е мой проблем. Нима обаче другите приемат и не блокират? Хайде без двойни стандарти. Какво за визията? На 43 години е, изглежда добре в лице и тяло. Какво се очаква? Да, може би нов стилист, ама ми е интересно другите без Добри и компания как биха се носили. Интересно ми е след 25 години на сцена каква е твоята представа за Глория, за да е в крак с времето. Да се държи като Десислава? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Когато Добричкото чудо смазва само с една песен целият микс на Примата от Две могили е редно феновете на втората да се скрият някъде и да не коментират първата: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Не бих нарекал Преслава "ново" име с почти 14 години стаж вече .. Сравнение с Глория Другото е, че при Преслава я има още инерцията. Докато при Глория отдавна е изгубена Макар, че сръбските изпълнителки са къде по-стари и още са актуални. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Сравнение с Глория Другото е, че при Преслава я има още инерцията. Докато при Глория отдавна е изгубена Макар, че сръбските изпълнителки са къде по-стари и още са актуални. При Глория е отдавна изгубена, защото 5 години се правеше на обидена и не ходеше по масовки, турнета и прочие. А като се появи, извади от нафталина роклята от бала си и си пусна плейбека. Тя сама си го направи. Когато чалгата беше най-силна Глория не се появяваше никъде освен по кориците на жълтите весници. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 При Глория е отдавна изгубена, защото 5 години се правеше на обидена и не ходеше по масовки, турнета и прочие. А като се появи, извади от нафталина роклята от бала си и си пусна плейбека. Тя сама си го направи. Когато чалгата беше най-силна Глория не се появяваше никъде освен по кориците на жълтите весници. Това е, тя скъса връзката с младото поколение Колкото аз и ти слушаме Лили Иванова и сие от онези времена 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj_delmundo Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Глория няма кой да я мине във фолка, камо ли Преслава. Жената в продължение на години е била номер 1, концерти, турнета, зали, хитове безброй през годините, огромни продажби. Разбира се, че към днешна дата няма да се цели в дискотеките, съответно няма и да прави такъв тип песни. През цялата си кариера не е изпяла една простотия, не е изпяла песен, която да не е с нейния почерк, не е направила компромис с името си, а вие ми я сравнявате с Преслава?!?!? WTF?!? Те нямат нищо общо. Нормално е да има млади певици, които да са "клубни терминаторки", малките да им се кефят, не може вечно все да са Глория, Камелия... Глория за разлика от всички нейни колежки в жанра, успя да си създаде силно име, създаде уникални песни през годините(на всякаква тематика), заради които спечели адски много фенове, които не се отказват от нея. Най-хубавото е, че тя продължава да прави песни, вече не на всяка цена и не според клубната вълна и продължава да печели фенове сред младежите. За концертната дейност няма да говоря - няма друга такава във фолка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Ами много лошо, че точно това ти изниква в съзнанието, а не други неща. Но всеки вижда това, което избира да види. Ние поне я критикуваме с резон за конкретни неща, а вие любимките си ги възхваляте само. Не знам, аз не съм блокиран, но и отдавна не се натискам да давам непоискани съвети или да остроумнича. Не приема критика и мнения - ок, не е мой проблем. Нима обаче другите приемат и не блокират? Хайде без двойни стандарти. Какво за визията? На 43 години е, изглежда добре в лице и тяло. Какво се очаква? Да, може би нов стилист, ама ми е интересно другите без Добри и компания как биха се носили. Интересно ми е след 25 години на сцена каква е твоята представа за Глория, за да е в крак с времето. Да се държи като Десислава? Но това не е от днес или вчера. Още 2006-7 дръпна назад с 1000 тв-версии. Толкова стойностни песни останаха неклипирани, тотално нереализирани. И пак се хвърляме на любимки под общ знаменател. Точно аз не съм възхвалял никога Преслава без аргументи. Миналата седмица влязох в стята на 8-ми клас. Те носят едни големи usb тонколони и постоянно са на музика. Ами изумих се като чух, че слушат на Ивана "Седем дни", след това "В ръцете ти" и си припяваха. И най-важното познават творчеството на Ивана и говорят за нея като "голямата на жанра", макар и тя да не актуална към днешна дата. Докато при Глория това го няма, не предизвиква никакъв интерес. Защо? И моля без бясното налагане по Планета ТВ едно време, след като днес има ЮТуб. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Това е, тя скъса връзката с младото поколение Колкото аз и ти слушаме Лили Иванова и сие от онези времена Аз Лили я слушам и виждам, че много хора покрай мен слушат и харесват "За тебе бях"...Глория няма такава песен, колкото и да я обичам, това е истината. Пропиля си шанса да затвърди хитовете си, остави се жълтата медия да направи образа й черен, започна да прави "бутикови" песни, а не такива, които да са близки до хората. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Глория няма кой да я мине във фолка, камо ли Преслава. Жената в продължение на години е била номер 1, концерти, турнета, зали, хитове безброй през годините, огромни продажби. Разбира се, че към днешна дата няма да се цели в дискотеките, съответно няма и да прави такъв тип песни. През цялата си кариера не е изпяла една простотия, не е изпяла песен, която да не е с нейния почерк, не е направила компромис с името си, а вие ми я сравнявате с Преслава?!?!? WTF?!? Те нямат нищо общо. Нормално е да има млади певици, които да са "клубни терминаторки", малките да им се кефят, не може вечно все да са Глория, Камелия... Глория за разлика от всички нейни колежки в жанра, успя да си създаде силно име, създаде уникални песни през годините(на всякаква тематика), заради които спечели адски много фенове, които не се отказват от нея. Най-хубавото е, че тя продължава да прави песни, вече не на всяка цена и не според клубната вълна и продължава да печели фенове сред младежите. За концертната дейност няма да говоря - няма друга такава във фолка. Изкара Преслава треторазрядна още малко. Тя е била не по-малко от Глория на върха, има си и златен албум, на сборни концерти винаги е приемана в топ 3, само самостоятелен концерт липсва, но не е късно, тепърва предстоят годишнини - 15, 20 ... Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Аз Лили я слушам и виждам, че много хора покрай мен слушат и харесват "За тебе бях"...Глория няма такава песен, колкото и да я обичам, това е истината. Пропиля си шанса да затвърди хитовете си, остави се жълтата медия да направи образа й черен, започна да прави "бутикови" песни, а не такива, които да са близки до хората. +1 И не само. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Глория няма кой да я мине във фолка, камо ли Преслава. Жената в продължение на години е била номер 1, концерти, турнета, зали, хитове безброй през годините, огромни продажби. Разбира се, че към днешна дата няма да се цели в дискотеките, съответно няма и да прави такъв тип песни. През цялата си кариера не е изпяла една простотия, не е изпяла песен, която да не е с нейния почерк, не е направила компромис с името си, а вие ми я сравнявате с Преслава?!?!? WTF?!? Те нямат нищо общо. Нормално е да има млади певици, които да са "клубни терминаторки", малките да им се кефят, не може вечно все да са Глория, Камелия... Глория за разлика от всички нейни колежки в жанра, успя да си създаде силно име, създаде уникални песни през годините(на всякаква тематика), заради които спечели адски много фенове, които не се отказват от нея. Най-хубавото е, че тя продължава да прави песни, вече не на всяка цена и не според клубната вълна и продължава да печели фенове сред младежите. За концертната дейност няма да говоря - няма друга такава във фолка. Създаде уникални песни на всякаква тематика до 2006-та година, беше номер едно до 2005-та, последният й масов хит извън чалга средите и в тях е от 2007-ма. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Само в БГ публиката обича да пенсионира певци с 15-20 години кариера. От 1994 пеещите кой/коя е актуален днес? Дачева, Нелина, Екстра Нина, Сашка Васева, Сашо Роман, Руси Русев, Стамболова, Лия, Радо Шишарката??? Младите слушат ли Нели Рангелова, Георги Христов, Хранова, Ритон??? Въпросът е да се определи кое за един изпълнител е важно и определящо за поддържане на кариерата му (тук обаче зависи и от средата и принципите на работа) - твърда фенска маса или някаква моментна силна актуалност, която се поддържа с пускане на продукт на всеки 3 месеца? Държим ниво или правим компромиси със себе си. Всеки си решава сам за себе си. Важното е "чекии" и срам да няма.... ама пустите пари бързо свършват. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Но това не е от днес или вчера. Още 2006-7 дръпна назад с 1000 тв-версии. Толкова стойностни песни останаха неклипирани, тотално нереализирани. И пак се хвърляме на любимки под общ знаменател. Точно аз не съм възхвалял никога Преслава без аргументи. Миналата седмица влязох в стята на 8-ми клас. Те носят едни големи usb тонколони и постоянно са на музика. Ами изумих се като чух, че слушат на Ивана "Седем дни", след това "В ръцете ти" и си припяваха. И най-важното познават творчеството на Ивана и говорят за нея като "голямата на жанра", макар и тя да не актуална към днешна дата. Докато при Глория това го няма, не предизвиква никакъв интерес. Защо? И моля без бясното налагане по Планета ТВ едно време, след като днес има ЮТуб. Не заради Тв версиите дръпна назад, а поради факта, че жълтурите я омазаха в лайна, а тя се дистанцира и остави масата хора да повярват на глупостите за Илиев, рязаните бедра, удължените крака, силикона, липсата на бельо и т.н. Отделно Пайнер окончателно й биха шута и спряха да я лансират, песните й станаха кофти, поведението й беше хладно, студено и отблъскващо. Нямаше я на концерти, масовки и турнета и се стигна до там младите днес като чуят Глория да я асоциират със скучна бабичка, а тя не е такава, ама е тъпа, че позволи всичкото това да й прегази кариерата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Не заради Тв версиите дръпна назад, а поради факта, че жълтурите я омазаха в лайна, а тя се дистанцира и остави масата хора да повярват на глупостите за Илиев, рязаните бедра, удължените крака, силикона, липсата на бельо и т.н. Отделно Пайнер окончателно й биха шута и спряха да я лансират, песните й станаха кофти, поведението й беше хладно, студено и отблъскващо. Нямаше я на концерти, масовки и турнета и се стигна до там младите днес като чуят Глория да я асоциират със скучна бабичка, а тя не е такава, ама е тъпа, че позволи всичкото това да й прегази кариерата. Дръпна назад като продукция. След "Феникс", "Крепост", "Присъда", "Очакване", тези ТВ-версии изобщо не се връзваха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Само в БГ публиката обича да пенсионира певци с 15-20 години кариера. От 1994 пеещите кой/коя е актуален днес? Дачева, Нелина, Екстра Нина, Сашка Васева, Сашо Роман, Руси Русев, Стамболова, Лия, Радо Шишарката??? Младите слушат ли Нели Рангелова, Георги Христов, Хранова, Ритон??? Въпросът е да се определи кое за един изпълнител е важно и определящо за поддържане на кариерата му (тук обаче зависи и от средата и принципите на работа) - твърда фенска маса или някаква моментна силна актуалност, която се поддържа с пускане на продукт на всеки 3 месеца? Държим ниво или правим компромиси със себе си. Всеки си решава сам за себе си. Важното е "чекии" и срам да няма.... ама пустите пари бързо свършват. На запад хората творят музика за удоволствие. Докато при нас за пари! 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Дръпна назад като продукция. След "Феникс", "Крепост", "Присъда", "Очакване", тези ТВ-версии изобщо не се връзваха. Жоро Илиев умря и парата секна. Тая песен е невероятна, 7-мата ми най-слушана песен в плеъра. Ама тотално не се забеляза Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Като бях малък бях супер впечатлен колко красива е Глория тук! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Като бях малък бях супер впечатлен колко красива е Глория тук! В тоя клип е напомпана. Красива е тук: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Като бях малък бях супер впечатлен колко красива е Глория тук! Извинявай ама навремето Глория си беше грозна. Тук е след подобренията вече. Няма какво да се лъжем, че сега изглежда 100 пъти по-добре от едно време. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Напомпана или не, там където е с кучето е перфе, както и във визията с червената рокля. Не знам, аз Глория си я харесвам такава - руса, напомпана, студена и обработена. Глория с черна коса не ме кефи изобщо.. Тук ми е топа: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Грозна? Тя почти не е мръднала. Днес се разтяга картината, прожектори има, грим, фотошоп. Нищо съществено не е пипала по лицето, че да стане изведнъж хубавица. Беше пълна, грозна не. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Грозна? Тя почти не е мръднала. Днес се разтяга картината, прожектори има, грим, фотошоп. Нищо съществено не е пипала по лицето, че да стане изведнъж хубавица. Беше пълна, грозна не. Няма как да ме убедиш, че лицето и е едно към едно с това което беше. Че тя си беше същинска върлина с тия рамене. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Western ви поздравява. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари