BeSeN_FeN Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Искаш да кажеш, че през цялото това време, тя не е пеела "като черна шега"? И аз досега го знаех "като в черна шега" Между другото, не е кой знае колко изключителна песен, но почти всички глориеви като я чуят и изпадат в оргазъм. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Illyria Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Ма, тези как са го издали това на ДВД, то се вижда на Кама сливката и на самият клип Сънувам с деня, в който Камелия ще довърши изречението "Защо ли мразяте, защо ли те желая?" без да го прекъсва да казва колко ни обича по средата на фразата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, БЪЛГАРИ, малко подранявам, но... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Не че нещо, ама песните на Кости, по които припадахте 3-4 години са доста подобни като музика и структура на "Бодигард", така че Е кой знае какво песента. Има и кавър в Сърбия. Истината е, че подобен тип песни, заедно с 100% жена, Уморих се от теб и други, са първи по рода си за попфолка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Не че нещо, ама песните на Кости, по които припадахте 3-4 години са доста подобни като музика и структура на "Бодигард", така че Е кой знае какво песента. Има и кавър в Сърбия. На мен не ми харесва тази песен. :1000 (24): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 На мен не ми харесва тази песен. :1000 (24): На тях не им харесва заради музиката. Поставят се на мястото на лирическата героиня в текста. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Яница е станала мега зле с тези устни. Как може да се харесва така. Нито да се усмихне на снимките, ами едни джуки направила, отвратителна е станала. Някои жени нямат реална преценка за себе си- толкова изкуствена, че не може и да бъде. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 На мен не ми харесва тази песен. :1000 (24): Ич ми не е. Жалки опити за оригиналност и хумор горе. Руслан какъв извратеняк беше. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Ми да, ама няма да пеят "Майната ти на тебе" и "...ден-два-три без изтрезняване", а фолклорни бози. С други думи не ги викат заради чалга хитовете им. То остава и да пеят подобни песни на благотворителен концерт... А и не е казано, че няма да пеят поп-фолк, но реално погледнато е по-добре да изпълнят народни песни. Не мога да разбера защо трябва да се правят сравнения между различните каузи... Разбира се, че човешкият живот е най-важен, но това не значи, че не трябва да се организират инициативи, подкрепящи друго нещо... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 То остава и да пеят подобни песни на благотворителен концерт... А и не е казано, че няма да пеят поп-фолк, но реално погледнато е по-добре да изпълнят народни песни. Галин да не мислиш, че пее народни песни на благотворителните концерти, на които се изявява? :1000 (29): "Тая вечер ама много съм наточен, на живота сочен и порочен, джобовете пълни с кинти и бонбони" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 И аз досега го знаех "като в черна шега" Между другото, не е кой знае колко изключителна песен, но почти всички глориеви като я чуят и изпадат в оргазъм. Нормално. Има много здрав ритъм, а и тази гайда... Извинете, на Балканите сме. Предлагам Глория да спре да ми се прави на луксозна и да ми пее за кубчета лед, докосвания и прочее приятни, но банални за нея самата теми и изразни средства. Толкова малко метафори и символика има напоследък в текстовете й, че ме хващат карастанчовите. Последният готин текст беше за "Утре ще е по-добре". И да - тя беше новатор и включваше кларинет, гайда, акордеон, кавал, саксофон и т.н. по всякакви еклектични начини в модерни балкански аранжименти, които бяха авангардни за нашия пазар и в същото време супер нашенски. Да, такова нещо ни се слуша! Не "Остани тази нощ" и подобни псевдоденсове. Евала за експериментите иначе, ама сме в България. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Толкова малко метафори и символика има напоследък в текстовете й, че ме хващат карастанчовите. :1000 (29): Чак почнах да търся в Гугъл какво означава това. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 :1000 (29): Чак почнах да търся в Гугъл какво означава това. Изключително изискана дума. Искам римейк на това с още по-мазен кларинет: Когато Глория си е поръчала тая песен на Максим Горанов да е с кларинет, тарамбука и китари, той я погледнал смаян, свалил очилата надолу и й е казал: "МОЛЯ?!". В едно интервю за НФ го беше разправяла хах. Скандализираше с идеи. "Изсвирете нещо ударно" и "Намери си майстора" пасти да ядат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Нормално. Има много здрав ритъм, а и тази гайда... Извинете, на Балканите сме. Предлагам Глория да спре да ми се прави на луксозна и да ми пее за кубчета лед, докосвания и прочее приятни, но банални за нея самата теми и изразни средства. Толкова малко метафори и символика има напоследък в текстовете й, че ме хващат карастанчовите. Последният готин текст беше за "Утре ще е по-добре". И да - тя беше новатор и включваше кларинет, гайда, акордеон, кавал, саксофон и т.н. по всякакви еклектични начини в модерни балкански аранжименти, които бяха авангардни за нашия пазар и в същото време супер нашенски. Да, такова нещо ни се слуша! Не "Остани тази нощ" и подобни псевдоденсове. Евала за експериментите иначе, ама сме в България. От Ленко Драганов, мисля, че тръгна този стил- тогава модерният денс, смесен с акордеон, гайда и други балкански инструменти. Цветелина имаше най- много песни в такъв стил, за нея бих казал, че й беше запазената марка. Глория също има такива песни от тогава. На мен точно те са ми най- любимите от жарна в онзи период и съм също "за" да се правят и сега в такава насока, но явно още не се е върнала тази мода и не се знае дали ще е скоро. Но в никакъв случай не приемам за "Остани тази нощ", че й отива по- малко, това ми е една от най- любимите й нейни песни. Времената са други, звученето е друго, новостите трябва да се приемат по- лесно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Изключително изискана дума. Искам римейк на това с още по-мазен кларинет: Когато Глория си е поръчала тая песен на Максим Горанов да е с кларинет, тарамбука и китари, той я погледнал смаян, свалил очилата надолу и й е казал: "МОЛЯ?!". В едно интервю за НФ го беше разправяла хах. Скандализираше с идеи. "Изсвирете нещо ударно" и "Намери си майстора" пасти да ядат. Аз припадам по тази https://youtu.be/trrPJAIR7Zw Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 От Ленко Драганов, мисля, че тръгна този стил- тогава модерният денс, смесен с акордеон, гайда и други балкански инструменти. Цветелина имаше най- много песни в такъв стил, за нея бих казал, че й беше запазената марка. Глория също има такива песни от тогава. На мен точно те са ми най- любимите от жарна в онзи период и съм също "за" да се правят и сега в такава насока, но явно още не се е върнала тази мода и не се знае дали ще е скоро. Но в никакъв случай не приемам за "Остани тази нощ", че й отива по- малко, това ми е една от най- любимите й нейни песни. Времената са други, звученето е друго, новостите трябва да се приемат по- лесно. "Остани тази нощ" е бозава. Вече румънските денсове бяха взели да излизат от мода и тя се накани да направи нещо подобно. Влез и виж колко гледания има към днешна дата, не че това е мерилото. Със сигурност хит не стана. Ако са денсове като "Град на греха", ок - с две ръце за съм. Хората искат определени неща от нея. Да, знам за кои денсове говориш - "Върни ми любовта", "Ветрове в главата", "Пепеляшка", "Черно БМВ" и т.н. От Ленко тръгна, да. Но то и в световен мащаб тогава вървяха подобни песни, като Мистър вейн, този саунд и бийт. Времената са други, но експериментите при Глория се сведоха до минимум. Кара Калин да й прави компютърни неща в студиото и айде. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Аз припадам по тази https://youtu.be/trrPJAIR7Zw Страхотна, много музикантска и тежка. Ето това е поп-фолк. На Загоров е. И Глория, и Стефка Ангелова като текстописец, са потвърждавали, че е трудно да се изпее негова песен. Тази песен е доказателство. Има супер ниски куплети и супер висок рефрен. А любимата ми част е на 1:41. Гласището ми тя... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 "Остани тази нощ" е бозава. Вече румънските денсове бяха взели да излизат от мода и тя се накани да направи нещо подобно. Влез и виж колко гледания има към днешна дата, не че това е мерилото. Със сигурност хит не стана. Ако са денсове като "Град на греха", ок - с две ръце за съм. Хората искат определени неща от нея. Да, знам за кои денсове говориш - "Върни ми любовта", "Ветрове в главата", "Пепеляшка", "Черно БМВ" и т.н. От Ленко тръгна, да. Но то и в световен мащаб тогава вървяха подобни песни, като Мистър вейн, този саунд и бийт. Времената са други, но експериментите при Глория се сведоха до минимум. Кара Калин да й прави компютърни неща в студиото и айде. На мен лично ми харесва много, Дийп Зоун са се справили супер. Но сякаш бързо се забравиха тези песни от румънската вълна наистина, а толкова страхотни попадения имаше и румънски, и български в такъв стил за родната аудитория. Точно за тях говорех, да- "Върни ми любовта" е уникално яка, мерси, че ми я напомни, и до сега не ми е омръзнала. Страшните песни си изброил "Сто мерцедеса", "Вечна измама", "Сестрице моя", "Забрави го" също. И на мен не ми харесва това- има много хубави и музикантски песни, сред тези на Калин, но й тряба повече разнообразие, не й различавам по аранжименти някои от последните й песни. :1000 (24): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 "Остани тази нощ" е може би най-добрата хаЛс песен на Гло. Жалко, че не се оцени изобщо, защото го заслужаваше. И до днес си я пускам от време на време. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 На мен лично ми харесва много, Дийп Зоун са се справили супер. Но сякаш бързо се забравиха тези песни от румънската вълна наистина, а толкова страхотни попадения имаше и румънски, и български в такъв стил за родната аудитория. Точно за тях говорех, да- "Върни ми любовта" е уникално яка, мерси, че ми я напомни, и до сега не ми е омръзнала. Страшните песни си изброил "Сто мерцедеса", "Вечна измама", "Сестрице моя", "Забрави го" също. И на мен не ми харесва това- има много хубави и музикантски песни, сред тези на Калин, но й тряба повече разнообразие, не й различавам по аранжименти някои от последните й песни. :1000 (24): Глория, Цветелина и Екстра Нина наистина имаха най-много от тези денсове. Бяха новаторки в това отношение. Примерно на Рени "Искам те", въпреки че е на Цеца, виж колко по-различен аранжимент има. Ленко си е Ленко и си е разпознаваем. Даже щях да правя една такава компилация с тези денсове - много от тях са и с етномотиви. Имах някъде списъка с песни, трябва да направим с Georgi92 подобна компилация тази година. Иначе Митко Митев също е страхотен композитор - едни от най-добрите композиции на Нелина и Цветелина са негови. "Остани тази нощ" е може би най-добрата хаЛс песен на Гло. Жалко, че не се оцени изобщо, защото го заслужаваше. И до днес си я пускам от време на време. "Аз не плача" е по-авангардна. Като цяло я бива за такива песни. Мен ме поздравиха на бала ми с "Остани тази нощ", тъкмо беше излязла. Очаквах нещо по-чалгаджийско. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Аз обожавам тази песен на Гло от този стил. Иначе целият проект е дооооста вдъхновен от Celebration на Мадона, която песен също харесвам много. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Яница е станала мега зле с тези устни. Как може да се харесва така. Нито да се усмихне на снимките, ами едни джуки направила, отвратителна е станала. Някои жени нямат реална преценка за себе си- толкова изкуствена, че не може и да бъде. Наистина в лице не изглежда много добре,а преди като е била естествена е много по-чаровна. Много харесвам песните й още преди да добие такава популярност и определено си е осакатила лицето Особено си личи по клиповете от лайв изпълненията на концертите как не може да се усмихне дори .. Много жалко Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 И аз харесвам това звучене и определено трябва да го правят и пак... :Vishenka_05: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Галин да не мислиш, че пее народни песни на благотворителните концерти, на които се изявява? :1000 (29): "Тая вечер ама много съм наточен, на живота сочен и порочен, джобовете пълни с кинти и бонбони" Така е, прав си. Но конкретно за този концерт, иницииран от "Билла", в подкрепа на един от българските ни символи, какъвто е Мадарският конник, си мисля, че ще има някакви ограничения за изпълнителите, относно това какво да пеят. Аз обожавам тази песен на Гло от този стил. И аз обожавам тази песен! Супер надъхваща е! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Мдааааам ... деца чакат с месеци да се съберат левче по левче, за да могат да не се простят с живота, преди да са го започнали ... ... тия събират пари за камъни, които са грижа на държавата. Аз наистина не знам какъв дебил трябва да си, за да си дариш левчето благотворителност тоя месец за Мадарския конник, а не за Никола или Бориса. Галин може да е всякакъв, но поне ходи да пее на много концерти, и то за деца, а не на един - в помощ на каменна фигура. +1 Абсурдно е! :1000 (10): Егати престижа - да пееш, за да "спасяваш" каменна фигура Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари