Guest Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Много тъжно за Райна, чак сега го виждам. Как го е написала само и снимките. И Карпуз не ядял от 2 дни заради Дракон. Тези кученца бяха неразделна част от живота й. Не мога да повярвам, че вече едното го няма. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Снощи влизам в България и по радио Веселина във вечерния поздравителен блок не спряха да я пускат... :Vishenka_05: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Егати яката песен! Беше си хит едно време, но лично според мен заслужаваше да е със статут "златен"! Музика, текст, дори евтиният клип - всичко е много добро! И гласът на Камелия тук е толкова мек и приятен - гали ухото. Но тогава се правеха песни, като изпълнителите влагаха повече душа, докато сега просто гледат да представят нещо уж по-различно и изчанчено, че да се котират за вървежни... Добре че съм от това поколение поп-фолк почитатели, което да познава първите стъпки на изчистване на жанра след простотиите за пиратки и тем подобни. Именно тогава се родиха супер качествени песни, повечето от които позабравени от някои и непознати за по-малките... Добро утро! П.с.: Пайнера ако не беше толкова ограничен в мисленето си щеше да направи "Планета Ретро" и да се въртят песни от 90-те до тези отпреди 10-на години, без значение на кой изпълнител са и дали съответният е още действащ певец и е във фирмата. Същото важи и за YouTube. Все пак той е продуцентът на тези хитове, не пречи да ги качат в канала на Планета... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Егати яката песен! Беше си хит едно време, но лично според мен заслужаваше да е със статут "златен"! Музика, текст, дори евтиният клип - всичко е много добро! И гласът на Камелия тук е толкова мек и приятен - гали ухото. Но тогава се правеха песни, като изпълнителите влагаха повече душа, докато сега просто гледат да представят нещо уж по-различно и изчанчено, че да се котират за вървежни... Добре че съм от това поколение поп-фолк почитатели, което да познава първите стъпки на изчистване на жанра след простотиите за пиратки и тем подобни. Именно тогава се родиха супер качествени песни, повечето от които позабравени от някои и непознати за по-малките... Добро утро! П.с.: Пайнера ако не беше толкова ограничен в мисленето си щеше да направи "Планета Ретро" и да се въртят песни от 90-те до тези отпреди 10-на години, без значение на кой изпълнител са и дали съответният е още действащ певец и е във фирмата. Същото важи и за YouTube. Все пак той е продуцентът на тези хитове, не пречи да ги качат в канала на Планета... Тогава се пееха основно кавъри. Мислеха се само текстове и аранжименти. А пък текстовете бяха елементарни за времето си, поетични в повечето случаи. Но това омръзна. Сега кавъри почти няма, текстовете са едни и същи - тъпи, пошли и курвенски. Мелодиите като конвейр. Но ето, че през 2017та, още няма категоричен хит. Даже ако ме питате, то и 2016 няма песен, която категорично да бъде запомнена. Аз на първо време не се сещам нито една. После ми изниква Пей, сърце и нищо друго. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Тогава се пееха основно кавъри. Мислеха се само текстове и аранжименти. А пък текстовете бяха елементарни за времето си, поетични в повечето случаи. Но това омръзна. Сега кавъри почти няма, текстовете са едни и същи - тъпи, пошли и курвенски. Мелодиите като конвейр. Но ето, че през 2017та, още няма категоричен хит. Даже ако ме питате, то и 2016 няма песен, която категорично да бъде запомнена. Аз на първо време не се сещам нито една. После ми изниква Пей, сърце и нищо друго. Глупости, "Пей, сърце", "Не ме заслужаваш", "Калифорния", "Дай ми още" са абсолютни хитове до ден днешен и не минава парти без тях. Като цяло са песни, които си се превърнаха в емблеми за съответните изпълнители. А 2017-та е съвсем в началото, но Галена вече удари, "Moro mou" ще гърми до лятото, ако не и и повече, тепърва и другите големи предстоят. И на мен ми се слушат по-различни песни, но не отричам, че това са тотални хитове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Тогава се пееха основно кавъри. Мислеха се само текстове и аранжименти. А пък текстовете бяха елементарни за времето си, поетични в повечето случаи. Но това омръзна. Сега кавъри почти няма, текстовете са едни и същи - тъпи, пошли и курвенски. Мелодиите като конвейр. Но ето, че през 2017та, още няма категоричен хит. Даже ако ме питате, то и 2016 няма песен, която категорично да бъде запомнена. Аз на първо време не се сещам нито една. После ми изниква Пей, сърце и нищо друго. Да, така е, основно кавъри се правеха тогава, но и не само, де. Има си и доста качествени авторски неща от тогава. И принципно в онзи период бях против кавърите. Всъщност не толкова против, колкото ми се искаше да се правят повече авторски песни. Но предвид статуквото в поп-фолка към днешна дата, определено предпочитам да се правят кавъри. А относно текстовете: не бяха чак толкова елементарни, по-скоро масовата употреба на думи и изрази като "обичам те", "искам те", "желая те", "няма те" и т.н. създава у слушателя представата за простота на текста. Но всъщност голяма част от тях си бяха доста съдържателни, нещо което днес много липсва! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Галена много бърза с нова песен. Че и дует с Фикрет - нещо не се кефя. +1 + това беше бременна,клипа сигурно е заснет най рано Декември, другата опция е още да не е сниман,то незнам и откъде тръгнаха слуховете че излиза утре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Глупости, "Пей, сърце", "Не ме заслужаваш", "Калифорния", "Дай ми още" са абсолютни хитове до ден днешен и не минава парти без тях. Като цяло са песни, които си се превърнаха в емблеми за съответните изпълнители. А 2017-та е съвсем в началото, но Галена вече удари, "Moro mou" ще гърми до лятото, ако не и и повече, тепърва и другите големи предстоят. И на мен ми се слушат по-различни песни, но не отричам, че това са тотални хитове. И според теб след 5 години като ти кажа - "2016 година" и ще се присетиш за някоя от тези ли??? Сигурен съм. А ДАй ми още ще си отиде веднага след като Аня пусне нова тупалка. Както стана с Гот ми е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Да, така е, основно кавъри се правеха тогава, но и не само, де. Има си и доста качествени авторски неща от тогава. И принципно в онзи период бях против кавърите. Всъщност не толкова против, колкото ми се искаше да се правят повече авторски песни. Но предвид статуквото в поп-фолка към днешна дата, определено предпочитам да се правят кавъри. А относно текстовете: не бяха чак толкова елементарни, по-скоро масовата употреба на думи и изрази като "обичам те", "искам те", "желая те", "няма те" и т.н. създава у слушателя представата за простота на текста. Но всъщност голяма част от тях си бяха доста съдържателни, нещо което днес много липсва! По-мелодични бяха текстовете. Но не бяха някакъв връх. Единици са песните, които останаха във времето като златни хитове, които се знаят от масата. А колко авторски песни да са се правили. Понеже си купувах касетки и съм гледал...по сборни компилации - я имаше - 1,2,3 авторски, я не. Особено преди 2003та. Че албума на Анелия - Погледни ме в очите, не знам имаше ли 1 или 2 авторски. При Ивана беше същото. Само Гло правеше 100% авторска музика. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 http://glasat.btv.bg/video/videos/simona-z...a-reakcija.html Симона спешно да спре да прави муцките на майка си... отвратително е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 +1 + това беше бременна,клипа сигурно е заснет най рано Декември, другата опция е още да не е сниман,то незнам и откъде тръгнаха слуховете че излиза утре. Fiki Storaro (Official) преди 19 часа · Довечера в "Звездно" ще ви разкажа за рождения ми ден, за приятелката ми Гюлджан и за един нов дуетен проект, който ще излезе за празника на жените. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 http://glasat.btv.bg/video/videos/simona-z...a-reakcija.html Симона спешно да спре да прави муцките на майка си... отвратително е. Много хубаво интервю, най-накрая без участието на Глория. Симона ми става все по-симпатична. Дано покрай този формат успее да направи самостоятелна кариера. За съжаление само от Х фактор излизат някакви "звезди" засега. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Ема и Гальо днес на 1001 % Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Обичам животните, но Райна има нужда от помощ, това не е нормално. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Премиерата на лентата е точно в 7 часа вечерта на 7 март и ще даде добър старт на празненствата, посветени на красивите и чаровни дами. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Нямам търпение за тая песен, звучи убийствено от това, което са пуснали тук. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Милко Калайджиев изкова поредния си горещ хит. "Бръмчалка" е дует с Наско Ментата, но както отбелязват познавачите на бранша, дуетите на Милко са изключително успешни от началото на музикалната му кариера до сега Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Милко Калайджиев изкова поредния си горещ хит. "Бръмчалка" е дует с Наско Ментата, но както отбелязват познавачите на бранша, дуетите на Милко са изключително успешни от началото на музикалната му кариера до сега Отдавна е в пенсионна възраст ... явно ще ни тормози, докато умре Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Милко Калайджиев изкова поредния си горещ хит. "Бръмчалка" е дует с Наско Ментата, но както отбелязват познавачите на бранша, дуетите на Милко са изключително успешни от началото на музикалната му кариера до сега Няма спирачки,бате Милко Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Точно 1 година, от първото предложение, Преслава да влезе в учебниците..... КАМЕЛИЯ ЗА НАГРАДАТА НА ПРЕСЛАВА: ДА Й ВРЪЧАТ ОРДЕН „СТАРА ПЛАНИНА“ И ДА ВЛЕЗЕ В УЧЕБНИЦИТЕ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Какви премиери се чакат освен Жалин и Ема? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Какви премиери се чакат освен Жалин и Ема? Ваната и Фикрет - утре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 +Криско. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари