Born to Die Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 И аз очаквам Пресли съвсем скоро да отвърне, тя винаги, когато най-малко очакваш пуска една песен и като цяло обърква всички планове. Помня онази й много слаба година и на следващата, когато стана певица съвсем заслужено. Пък и никаква я няма, дано съм прав и подготвя нещо ударно, че да стане малко интересно. Трябва конкуренция. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Пресли трябва да надебелее пак, че да си върне популярността. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Сиропче Фики стана хит в Пловдив Утре като минавам през баничарницата, ще предложа да кръстят козунаците "Деси Слава", кифлите с пудра захар "Преслава", а мита с кренвирш "Галин". "Атрактивната напитка е с неустановен произход и се продава в метална будка в междублоковото пространство в квартал Изгрев" Ясна е работата и кой е таргета на тая будка. Човек сигурно може да хване хепатит от подобна напитка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 "Атрактивната напитка е с неустановен произход и се продава в метална будка в междублоковото пространство в квартал Изгрев" Ясна е работата и кой е таргета на тая будка. Човек сигурно може да хване хепатит от подобна напитка. :1000 (29): Само 30 стотинки, душа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 А от енергийната им напитка сигурно може да изпаднеш в кома .. Ужас Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Петя Колева ще пуска ли дуета с Цеци ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Петя Колева ще пуска ли дуета с Цеци ? По-добре да ни го спести .. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Redline Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Гледанията на Емка и Галин защо така паднаха? Иначе очаквам с нетърпение новата на Джулия,инфо да имате случайно дали ще е днес или утре? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Честито! Време е да й биеш шута. Коя ще е новата ти фаворитка? Няма как Преси да падне зад борда , сигурен съм ,че тая година ще се амбицира и ще размаже , тя не е свикнала да губи и ще даде всичко от себе си. Само ако се ядоса и ще прати всички зад ъгъла сигурен съм! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Гледанията на Емка и Галин защо така паднаха? Иначе очаквам с нетърпение новата на Джулия,инфо да имате случайно дали ще е днес или утре? Защото песента не е интересна а и хората я чуха преди клипа. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Аз си казах, че тая песен на Ема и Жалин е незапеваема и тъпа. На ви сега гледания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Аз си казах, че тая песен на Ема и Жалин е незапеваема и тъпа. На ви сега гледания. Песента е тъпа за стари пушки като нас. За тийновете е перфектна. Проблемът е, че не се показва отстрани като предложение в страницата на youtube, също така не е влязла в "Набиращи популярност". Има някъв бъг явно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Обожавам хитовете на ВАЛЯ - невероятна песен!!! :Vishenka_05: Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stenly Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Песента е тъпа за стари пушки като нас. За тийновете е перфектна. Проблемът е, че не се показва отстрани като предложение в страницата на youtube, също така не е влязла в "Набиращи популярност". Има някъв бъг явно. Няма бъг просто песента в дискотеките не звучи ок, губят им се гласовете със всички тези ефекти и голям хит едва ли ще е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Песента е тъпа за стари пушки като нас. За тийновете е перфектна. Проблемът е, че не се показва отстрани като предложение в страницата на youtube, също така не е влязла в "Набиращи популярност". Има някъв бъг явно. Да, от Пайнер сложиха страйк на Western и той прокле дуета да спре да се показва отстрани, а то па взе че наистина се случи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Дано да не стане хит. Такива извращения не бива да се поощряват. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Дано да не стане хит. Такива извращения не бива да се поощряват. Да! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Няма бъг просто песента в дискотеките не звучи ок, губят им се гласовете със всички тези ефекти и голям хит едва ли ще е. Е как ще няма бъг, като откакто е излезнал дуета, тук постоянно коментираме, че клипчето не излиза отстрани. Така се губят супер много гледания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Е как ще няма бъг, като откакто е излезнал дуета, тук постоянно коментираме, че клипчето не излиза отстрани. Така се губят супер много гледания. Bug имат и Галин, и Ема. Венерически такъв Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stenly Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Е как ще няма бъг, като откакто е излезнал дуета, тук постоянно коментираме, че клипчето не излиза отстрани. Така се губят супер много гледания. Под вола да търсиш теле е безумно. Двамата с Емануела се водят топ изпълнители нали се сещаш, че всеки който се интересува от тяхната продукция е чул и видял проекта пък и не е като да не си правеха 10 дни реклама. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Под вола да търсиш теле е безумно. Двамата с Емануела се водят топ изпълнители нали се сещаш, че всеки който се интересува от тяхната продукция е чул и видял проекта пък и не е като да не си правеха 10 дни реклама. Ми не. Ти си личен приятел на Фики и гледаш да преувеличиш неуспеха на Галин. Супер голямо значение за гледанията има дали дадена песен излиза като предложение отстрани. Има много хора, които от любопитство цъкат на такива песни, има и немалко хора, които не ползват Фейсбук, за да разберат за излизането й. Също така историята е доказала, че когато една песен спре да се показва отсрани, гледанията й рязко падат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Никоя, защото пак ще се амбицира и възроди Едва ли, Жулиета вече е на фокус И май ще избухне много мощно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Едва ли, Жулиета вече е на фокус И май ще избухне много мощно скоро Така е на фокус, че от 1 година няма песен Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stenly Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Ми не. Ти си личен приятел на Фики и гледаш да преувеличиш неуспеха на Галин. Супер голямо значение за гледанията има дали дадена песен излиза като предложение отстрани. Има много хора, които от любопитство цъкат на такива песни, има и немалко хора, които не ползват Фейсбук, за да разберат за излизането й. Също така историята е доказала, че когато една песен спре да се показва отсрани, гледанията й рязко падат. Отиди на дискотека и ще се увериш сам, че песента не се приема толкова добре колкото например На египет фараона която според мен е последния голям хит на Галин. На Яница песента също не се показваше отстрани първите няколко дни, но това не попречи песента да трупа гледания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Така е на фокус, че от 1 година няма песен съвсем скоро ще има :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари