Ergeni Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Честито на Анелия!! "ДАЙ МИ ОЩЕ" със сръбски кавър "IMA NESTO" Ужасна е хахах Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 А "граченето" на Галена си го харесваме. Колкото и да се опитвате да я изкарате слаба певица - не става. Тя е доказан изпълнител с невероятен глас. Дори и най-големите и фенове знаят, че като певица е кръгла нула. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Ужасна е хахах Даже и текста има прилика с оригинала😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Дори и най-големите и фенове знаят, че като певица е кръгла нула. Баш кръгла нула не е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Баш кръгла нула не е. Сам на мен ли страшно много ми харесва гласа на Галена, викайте ми заслепен, както искате, но така е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Даже и текста има прилика с оригинала😂 И клипа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Баш кръгла нула не е. Страшно фалшива е тук. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Честито на Анелия!! "ДАЙ МИ ОЩЕ" със сръбски кавър "IMA NESTO" Пфф, тая пък песен излезе егати мегахита, не съм очаквал чак такъв бум. 10 милиона в тубата, всяка седмица номер 1 в сигнала, нова турска версия с 1 милион за 1,2 седмици, кавър от съседна държава.. Евала!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Най-дълго задържалата се песен от Планета в Набиращи популярност! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Баш кръгла нула не е. Брей, тука ми харесва. :1000 (33): По принцип не е някакъв връх на певческите възможности, но не е и хипер зле. Сигурен съм, че ако участията й протичаха на плейбек, гласът й щеше да бъде в много по-добра форма. Иначе преди операцията на гласните струни беше топ. Каква съдба само - когато пееше като змей, не беше сред големите на деня, позагуби си гласа и стана лидерка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Честито на Анелия!! "ДАЙ МИ ОЩЕ" със сръбски кавър "IMA NESTO" Анелия мачка с тая песен обаче, тотален хит. А сръбския траверс, освен музиката е взела и текста. Да не говорим, че и от клипа яко са се повлияли. Но нашето е класи над това. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Дори и най-големите и фенове знаят, че като певица е кръгла нула. Хубаво се ме цитирал, но явно четеш каквото ти е удобно. Това "грачене" го написах в кавички именно, защото беше използвано от една потребителка в преднишния коментар, обиждайки Галена,че грачила. Явно кавичките не ти говорят нищо. Следващиян път не ми слагай думи в устата. Ясно съм написала, че за мен Галена е прекрасна певица. Никога не бих казала "къргла нула" за нея, при положение,че съм я слушала десетки пъти на живо и обожавам гласа й! Лека вечер! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mes` Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Анелия мачка с тая песен обаче, тотален хит. А сръбския траверс, освен музиката е взела и текста. Да не говорим, че и от клипа яко са се повлияли. Но нашето е класи над това. Даже и вокалите на Ана се чуват. Why they say the sky is the limit? When I've seen the footprints on the moon. And I know the sky might be HIGH... But baby it ain't really that high. Let's reach for the stars... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
advanced Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Ана мачка като луда! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Хубаво се ме цитирал, но явно четеш каквото ти е удобно. Това "грачене" го написах в кавички именно, защото беше използвано от една потребителка в преднишния коментар, обиждайки Галена,че грачила. Явно кавичките не ти говорят нищо. Следващиян път не ми слагай думи в устата. Ясно съм написала, че за мен Галена е прекрасна певица. Никога не бих казала "къргла нула" за нея, при положение,че съм я слушала десетки пъти на живо и обожавам гласа й! Лека вечер! Да си припомним тогава как закриваше концертите от турнето на Планета с фалшиво пеене,както наричам аз грачене,защото просто е смешно да парадираш , че си номер 1 и да пееш така Митко сигурно когато е чул закриваният на Галена се е отказал от нея и за това пробутва на Преслава "Певица на годината" от тогава , че поне кадърна певица да закрива концертите му Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Честито на Анелия!! "ДАЙ МИ ОЩЕ" със сръбски кавър "IMA NESTO" Анелия изби рибата с тази песен, жестока е. Много по-хубава от прехвалената "Гот ми е", която също стана хит, а аз нищо хубаво не виждам в нея и не знам какво толкова й харесвахте. Дано да продължава само такива тупалки да вади, даже и на турски ми харесва, а изобщо не го обичам този език. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Браво на Анелия. Кой да очаква , че подобна мазна песен като Дай ми още щесе превърне в следващата и емблема. Не, че не е яка. Дори не омръзва, но предполагам не само аз съм учуден от този факт. Колкото до пеенето на Галена, в никакъв случай не е дъно и не е толкова зле. Не е талантлива като Славите, Гло и Янева, Александрова но не е и бездарна като Малинаж, Райнето, Алисия и мн други. И наистина всяка вечер задимените заведения влияят много зле на гласовете на всички. ДесиСлава също звучи по зле на живо откакто се върна в Пайнер. Преди 2 годидини на участия правеше забележки на пушещите и се заканваше да спре живото пеене ако некой запали, а сега и тя си попушва. Не напрзно всички чалгарки си съсипаха гласовете. Помним как звучаха преди Преслава и Анелия, а с днешна дата и двете ми фалшивеят. На Деса пък и слушаме дишането най редовно на микрофона Ама добре ... защо Мара има сходен провал със 600k, при положение, че е болна на тема "признание"? И как се купуват 200k от хора, които разполагат със стотици хиляди и буквално могат да си купят 10 млн. гледания без проблем? Аз знам, че се купуват гледания и имам доказателства от статистики на всякакви клипове ... въпроса е, че очебийните примери са малко и купуването на гледания не е такъв проблем или по-точно не е проблем с такива мащаби, какъвто се изкарва. Мнението ми е като твоето по този въпрос. Отново интуицията ти и нюха ти работят на макс. Абсол'тно законмерно е песни за слушане да имат повече споделяниа и лайкове, но по малко гледания от хитачките, и обратно. Това не доказва купени гледания. Отново се родих скороще мине Една жена но не защото е по голям хит или защото е с купени гледания, а просто в 90% от случаите се показва след ХИТ номер 1 за 2016- Не ме заслужаваш В теорияата на Никола има твърде много фантазия, а твърде малко логика и съвсем никакви доказателства. Я сравни лайковете коментарите на чалгата и съответно на Криско, Гери Никол, Дара, Атанас Колев. По логиката на Никола ще излезе , че няма чалга с некупени гледания. Абе Моро му падна ли на 100 к? Пей сърце на 7-8мия милион падна под 100. Ама друго е д е фт Азис. И Никола знае. Затова всичките му фейк клипове са фт Азис. Усетил е тежестта на ФЕНОМЕНА. Нека да спечели детето некой лев за бала на гърба на Азис {точно като любимката си}. Кой ще му даде иначе... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 https://www.instagram.com/krisia_d_official/ Крисия Д (с точка или без точка не знам вече) е била на участие на Камелия. В историята го е качила. После пак се чудете как може Камелия да взима 5 бона. Тази жена знае как да владее публиката! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Нека да спечели детето некой лев за бала на гърба на Азис {точно като любимката си}. Кой ще му даде иначе... :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 https://www.instagram.com/krisia_d_official/ Крисия Д (с точка или без точка не знам вече) е била на участие на Камелия. В историята го е качила. После пак се чудете как може Камелия да взима 5 бона. Тази жена знае как да владее публиката! Никой не се чуди. Просто липсва официална информация за подобен хонорар. Дано да е 10, ама надали е повече от 3.Бъ6дете реалисти Фокси може да си пише квото иска. Той не знае. Кама и Цветин са го отлъчили отдавна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Абе Моро му падна ли на 100 к? Пей сърце на 7-8мия милион падна под 100. Ама друго е д е фт Азис. И Никола знае. Затова всичките му фейк клипове са фт Азис. Усетил е тежестта на ФЕНОМЕНА. Нека да спечели детето некой лев за бала на гърба на Азис {точно като любимката си}. Кой ще му даде иначе... Моро му прави по 120-135К на ден, не е малко, но не е и много, според мен важното е да ги задържи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Галена с трета поредна победа Ема и Галин не са направили милиона, а вече падат под 100 хиляди. Колкото и да ви е яд - Моро му е тоталният хит за 2017 година до момента. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Моро му прави по 120-135К на ден, не е малко, но не е и много, според мен важното е да ги задържи. Да, така е. Вярвам, че ще бъде хит от ранга на Не ме залужаваш и Пей сърце. По гледания обаче не вярвам дори да се доближат, защото колкото и да отричате Азис е фактор и поне 3 милиона чужденци са отчели гледане именно заради неговото име в клипа. Ако доближи Пей сърце по гледания ще призная грешката си . Очаквам развитието :} Между другото и И на всички като теб много добре задържа глданията си вече почти 4 месеца. Вече като поотлежа наистина мога да кажа, че е сред големите хитове една колежка от Видин {където уж нямало фолк клубове вече} ми рзказва, че като се прибрала за 3 март във Видин дискотеката се била напълнила както само по празници, защото всеки се прибира именно тогава, та през час пускали И на всички като теб и като дойде време за припева, диджея спирал музиката и в един глас цяла чалготека се дере " Майната ти на тебеееее" Яко. Не съм излизал последните 2 месеца много, но сигурно навсякъде е така. Я да погледнем най забавните коментари под И на всички като теб за последната седмица: Marcello Kirilov Asenovпреди 1 ден Da Deska plqskai me zdravo!!hahahahah Iskam da bada plenen i bit ot Deskata Сенуж, да не съм чул, че не била секси. Виж до какви състояния докарва хората jivka shterevaпреди 4 дни bravo desi hubava pesen ne ispozvai stari pesni prodoljavai se teka na pret bes da vrvish na zat pojelavam ti ospeh sega ti si na moda �� Petko Petkovпреди 5 дни Изключително много ме хвана смесицата между тази мелодия, бийта, моментите в които тя си прави гласа тънък.. и тая много яка филмова постановка тва просто някой гений го е измислил! Ако не е тя?!���� Пък и това "Аригадигада" напраоо топпп нямам думи Десии !!���� Venher Nazifovaпреди 5 дни кевиш ного тиси кътомене�� На последната искам да видя диплома за завършен 7 клас. Ние се храним, че сме неграмотни един друг, но в тубата е нещо страшно. Едвам им хващаш мисълта Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Venher Nazifovaпреди 5 дни кевиш ного тиси кътомене�� На последната искам да видя диплома за завършен 7 клас. Ние се храним, че сме неграмотни един друг, но в тубата е нещо страшно. Едвам им хващаш мисълта Къв седми клас, тая и на предучилищна подготовка не е ходила. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Ана мачка като луда! Анелия мачка !!!!!!!!!! ХИТ ОТ РАНГА НА ХАБИБИ !! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари