Danger. Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Галена яко побърква феновете на другите "гласовити" курвентии обаче Мачкай Галена, нека пикаят кръв от завист и злоба! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Никой не се чуди. Просто липсва официална информация за подобен хонорар. Дано да е 10, ама надали е повече от 3.Бъ6дете реалисти Фокси може да си пише квото иска. Той не знае. Кама и Цветин са го отлъчили отдавна. Мисля, че си се превъзбудил от мъка, по валамето. Фокс е такъв тип, че трудно може да му се влияе, от който и да е. Спечелил си го е с акъл... :1000 (19): Не е на 3, ти вярваш ли си? На 23 ще пее в Плаза Варна, където и е платено 4500- сама !!! Въобще как си вярвате, цял живот да е била в топ-а на високите хонорари с по 5-6 бона и изведнъж са падне на 3, при все че в момента е доста търсена покрай Глаъст на България. Спрете са спекулирате с тоя хонорар, защото накрая ще се види на колко е и ще останете с пръст в уста. Кама пее на хонорари между 4000 и 5000, в зависимост от пазарлъка и хората отсреща. Това е тавана в чалгата, на който стават сделките. Другото е вятър и мъгла.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Галена #2 в "Най-стилни българки", там я признаха тийн идолите на Бг. Йорднка Христова каза, че Деси леко е наподобявала пародия. Това ни го спестяваш, Слави. То Деса не е лоша, напротив ама с такива фенове, като Слави ми се гади от нея. Аман! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Галена #2 в "Най-силни българки", там я признаха тийн идолите на Бг. Йорднка Христова каза, че Деси леко е наподобявала пародия. Това ни го спестяваш, Слави. То Деса не е лоша, напротив ама с такива фенове, като Слави ми се гади от нея. Аман! г-жа Христова имаше упрек към грима и килограмите,които са и сложили стилистите, а не към Десиното изпълнение И на хората им се повръща от транссексуалното Лорена, но не намират за необходимо да мрънкат по форуми, чебурашке. На галено щи викам Чиба :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 И на хората им се повръща от транссексуалното Лорена, но не намират за необходимо да мрънкат по форуми, чебурашке. На галено щи викам Чиба :1000 (6): Поне не мяза на преяло морско свинче. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Джулия Татяна Ванеса И още някой сигурно Емилия? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Емилия? Тя е по-другата седмица на 21-ви Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Защо долните му клепачи бият на черно? С 2-3 тона по-тъмни са от останалата част на кожата му. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Защо долните му клепачи бият на черно? С 2-3 тона по-тъмни са от останалата част на кожата му. Снимката е на Георги Малев, въпроса е излишен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Поне не мяза на преяло морско свинче. Ти май не разбра намека с Чиба. Следващия плс Любимата ми песен от Гореща следа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Снимката е на Георги Малев, въпроса е излишен. Георги Малев им потъмнява нарочно клепачите ли? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Георги Малев им потъмнява нарочно клепачите ли? :1000 (29): Обезобразява ги. Ужасен фотошоп слага. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Започвам да си мисля, че при Галена депресията не е следродилна,а по повод хонорара на Пресли от 10 бона. Без да си дава зор, а дори и си качи цената, за да я канят по малко, пак помита всичко живо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Започвам да си мисля, че при Галена депресията не е следродилна,а по повод хонорара на Пресли от 10 бона. Без да си дава зор, а дори и си качи цената, за да я канят по малко, пак помита всичко живо :mf_surrender: Не е лошо да имате мярка понякога. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 :mf_surrender: Не е лошо да имате мярка понякога. Да не съм го писал на стената на Галена случайно. Не съм минал границата. Харесвам си Галоша, ама феновете и си просят провокациите ми. Както вероятно и обратно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Славчо, няма да спечелиш "преслините" за жалката си кауза, като плюеш тази, която удари рамо, на жалкото валаме преди 2 години. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Славчо, няма да спечелиш "преслините" за жалката си кауза, като плюеш тази, която удари рамо, на жалкото валаме преди 2 години. :1000 (29): Всички знаем , че Галена е предложила дует на Деса и Деса не е търсила ничие рамо. Ако не беше Галена, щеше да е някой друг от 7те предложили и дует веднага след завръщането и. А и на Деса нещата и потръгнаха след дуета и с Галин и победата в брадъра. Деса е благодарна. Аз няма за какво да съм и задължен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Всички знаем , че Галена е предложила дует на Деса и Деса не е търсила ничие рамо. Ако не беше Галена, щеше да е някой друг от 7те предложили и дует веднага след завръщането и. А и на Деса нещата и потръгнаха след дуета и с Галин и победата в брадъра. Деса е благодарна. Аз няма за какво да съм и задължен Лъжа е това. Митко Пайнера накара Галена да направи песента си дуетна с Деса, за да опита, да съживи мъртвец.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 За пореден път се убеждавам ,че между Преси и Фики е имало връзка. Току-що Преси честити Рождения Ден на Галин , именно за това,че е главния конкурент на Фики,а на него поне едно честито не написа! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 За пореден път се убеждавам ,че между Преси и Фики е имало връзка. Току-що Преси честити Рождения Ден на Галин , именно за това,че е главния конкурент на Фики,а на него поне едно честито не написа! Не, не е имало нищо. Имаха полза от PR-а двамата, затова оставиха нещата да се вихрят. Преса си се мота със стари гаджета... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Лъжа е това. Митко Пайнера накара Галена да направи песента си дуетна с Деса, за да опита, да съживи мъртвец.... Галена и Деса друга история разказват, ама ти знаеш по добре там във Видин. Всяка седмица отчет ти дават е, успя, Франкенщайн е съживен :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Тя в брадъра псле 2007 съжаляаше и се вайкаше. Стореното сторено. А и не вярвам буквално Азис да и го е набил. По скоро и е препоръчал... Има логика в казаното оттеб .В този период Азо сам е признаал, че и е завиждал . Той Азис сам си каза в книгата, че е платил на режисьора да отрежат всички хубави кадри на Деса от "Жадувам", защото била прекалено красива. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Не, не е имало нищо. Имаха полза от PR-а двамата, затова оставиха нещата да се вихрят. Преса си се мота със стари гаджета... Имах информация от лични приятели на Фики , но го има и този вариант , който го казваш ти! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Той Азис сам си каза в книгата, че е платил на режисьора да отрежат всички хубави кадри на Деса от "Жадувам", защото била прекалено красива. Той през годините ралично плямпа. Много му е богата фантазията. В книгата си какви случки разказа, а после призна, че са измислица. Помня, че в един момент говореше, че той завиждал на фенскатаи маса и затова решил да си покаже краката голи в Жадувам, за да и върне Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Имах информация от лични приятели на Фики , но го има и този вариант , който го казваш ти! Преслава не търси такива като Фики. Тя харесва друг тип мъже. Все пак е зодийка с Глория, Анелия, Джена и т.н. Някой път ще ти обясня, ако имам време. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари