Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Много ни боли Галеновите, че имаме хита на годината, а вие само статуетка за такъв. :hahaha: Много ни боли, че Галош е N1в чалгата в конкуренция с топаджии като Галин и Преса, а Деса има от утешителните награди като Балада в конкуренция с Малина и Нелина. :1000 (6): Как ли ще го преживеем? :girl_cry2:

Фаст, боли ли, че името на Галена присъства най-много пъти в класацията (Пей, сърце, #МамаУраган, С друг ме бъркаш) и че Галош е единствената с две песни? :3fdb8960598fa63e:

Всички ни боли, че Преси се дъни и не показва какво и колко го може. :)

Иначе Галена е топ, това мисля, че не заслужава коментар дори.

Сподели в други сайтове

• Отговори 4,9k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Емануела снощи на пълна дискотека в Студентски, Гери-Никол на 50% Плаза. После чичака ще ми обяснява кой пропадал :1000 (29): :1000 (29):

Ми селяците и утайката на БГ са се пренесли в студентски град. Много ясно,че ще изберат чалгарката, пред Гери-Никол.

Факт ли е,че Гери с 5 песни има хонорара на Емануела с 50? Факт ли е,'че е най-коментираната в момента - факт е. За песни, клипове и продукция- няма да ги сравнявам, че то е смешно.

Сподели в други сайтове

Мааа и тук е уникална , еми това са и 2та най-добри лайфа. Пръска с прием и песни.

А за този какво мислиш:

Сподели в други сайтове

Ми селяците и утайката на БГ са се пренесли в студентски град. Много ясно,че ще изберат чалгарката, пред Гери-Никол.

Факт ли е,че Гери с 5 песни има хонорара на Емануела с 50? Факт ли е,'че е най-коментираната в момента - факт е. За песни, клипове и продукция- няма да ги сравнявам, че то е смешно.

Айде, айде, факт е, че чалгата е на пълна дискотека, бг попа на половина. Факт е и че закриха Jim Beam в Студентски и на нейно място откриха още една чалга дискотека.И така да вметна между другото, че е втората нова чалга дискотека в Студентски в рамките на два месеца.

Сподели в други сайтове

А за този какво мислиш:

Тук на мен ми е любима. Освен че пръсна с прием, имаше един от най - силните бисове за вечерта. Има си попаденията Глория.

Айде, айде, факт е, че чалгата е на пълна дискотека, бг попа на половина. Факт е и че закриха Jim Beam в Студентски и на нейно място откриха още една чалга дискотека.И така да вметна между другото, че е втората нова чалга дискотека в Студентски в рамките на два месеца.

Бил съм няколко пъти в Студентски и не е добро. Имам предвид като атмосфера и ме обраха на всичкото отгоре.

Сподели в други сайтове

Много ме кефи тази рокля с перата, въпреки че тогава всички я оплюха. :3fdb8960598fa63e:

Толкова я преекспонира тая рокля, мен не ме кефи. Можеше нещо по-вечерно да облече като зелената от "Очакване", ако щеш и самата нея. :3fdb8960598fa63e:

Тук на мен ми е любима. Освен че пръсна с прием, имаше един от най - силните бисове за вечерта. Има си попаденията Глория.

Страхотна е, само да беше изпяла и "Любовен дъжд" на живо.

Сподели в други сайтове

Когато Кама пълни дискотеки, е гордост. Когато друга ги пълни: "всички селяци са се събрали в Студентски". :baaasmiley:

Недей, че няма да се отървеш от неграмотен хейт. Иначе Студентски град има нужда от промяна, но причината не са само чалгарките и клубовете.

Сподели в други сайтове

Толкова я преекспонира тая рокля, мен не ме кефи. Можеше нещо по-вечерно да облече като зелената от "Очакване", ако щеш и самата нея. :3fdb8960598fa63e:

Някой беше казал, че е оскубала петел :roll1:

image.jpg 116.jpg image.jpg
Сподели в други сайтове

Недей, че няма да се отървеш от неграмотен хейт. Иначе Студентски град има нужда от промяна, но причината не са само чалгарките и клубовете.

Нямам нищо против Сашо или Кама, но не знам защо трябва да се изопачават нещата и да не се признават успехите на чалгарките. Би трябвало да се радваме, че жанрът не е чак толкова пропаднал. И моята Гера един вид се отказа, но колежките не са й виновни.

Сподели в други сайтове

И простите студенти :D

Сподели в други сайтове

Някой беше казал, че е оскубала петел :roll1:

:roll1: :roll1: :roll1:

Последните години стила на обличане на кака Гло не ме кефи, особено в последните й клипове е тотал щета за мен принципно. Единствено дрехите от дуета със Симона ми харесват + визиите с якетата от "Полудяваш по мен" и "Докосването има памет".

Сподели в други сайтове

И простите студенти :D

Aми поп - фолка е основното им забавление. Не знам защо се получава така, наистина нямам обяснение. Просто не се ангажират достатъчно с други дейности. От друга страна, чалгата ги разпуска в което няма лошо. Проблема ми със студентски град е (1) агресията и (2) абсолютното беззаконие което цари там.

В случая няма проблем, че Емануела е разбила :) Аз много я харесвам, но кой знае колко дрога и проституция е минала по време на участието й.

Нямам нищо против Сашо или Кама, но не знам защо трябва да се изопачават нещата и да не се признават успехите на чалгарките. Би трябвало да се радваме, че жанрът не е чак толкова пропаднал. И моята Гера един вид се отказа, но колежките не са й виновни.

И аз нямам против него или Камелия. Просто е станал хипер заядлив и затова го блокирах преди малко, след поста за студентски. Реших си един проблем. Няма нужда да си тровя нервите с интернет призраци.

Сподели в други сайтове

Малко експонати от сайта на Пайнер.

QWQaUyd.jpg

ПЛАНЕТА - Брой 3

Рекламно издание за третия рожден ден на телевизия "Планета". Брой трети излиза в навечерието на представителния концерт в зала № 1 на НДК за телевизионния рожден ден. В броя са представени лицата на музикалната телевизия, мнения на специалисти и зрители за медията. В "Планета - 3" ще прочетете и пожеланията на изпълнителите от музикална компания "Пайнер" за празника на телевизия "Планета".

Изтегли

5AazPZV.jpg

ПЛАНЕТА - Брой 4

Специално издание за Третите годишни награди на музикална телевизия "Планета". В броя са представени изпълнителите с най-силни номинации за телевизионните награди. В четвърти брой на рекламното издание в рубриката "Телевизия "Планета" през погледа на ..." ще намерите мнения на известни българи за музикалната телевизия. Публикувани са и архивни кадри от предишните две издания на Годишните музикални награди.

Изтегли

dRQn0Rj.jpg

ПЛАНЕТА - Брой 5

Брой 5 на "Планета" е изцяло посветен на Турнето. То е събитието, което в две последователни години напълни стадионите на България със зрители, жадни за спектакъла, който предлагат звездите на "Планета". Изданието се появи седмици преди Турне 2005, затова предлага снимки от изданието преди година и актуални студийни снимки на певиците. Поместени са интервюта на осемте звезди от новото турне: Ивана, Камелия, Преслава, Малина, Мария, Вероника, Гергана, Емилия.

Изтегли

7K8hhju.jpg

ПЛАНЕТА - Брой 6

Брой шести излиза в навечерието на представителния концерт в зала № 1 на НДК за телевизионния рожден ден. Девет певици с пространни интервюта представят трите етапа на ситуацията преди появата на телевизията, връстниците и и ситуацията сега, след утвърждаването и. Поместени са любопитни факти от телевизионната практика, мнения на популярни личности, гостували в телевизионните програми, на зрители, посетители от форума на "Планета" и др.

Изтегли

---------

Доста интересни неща има вътре. Струва си да се разгледат.

Сподели в други сайтове

- Ти твърдиш, че единствените конфликти, които си имала с колежка, са с ДесиСлава, с която сте пели като малки. За какво става дума?

- Нямам никакъв проблем с ДесиСлава, по-скоро тя си имаше някакъв проблем с мене в началото, когато работехме заедно. Нито я мразя, нито й завиждам. Защото не смятам, че има за какво да й завиждам!

По онова време тя получи пареза на лицев нерв и постъпи в болница. Аз отидох на прослушване в оркестър “Раднево” при Минчо Атанасов и той ме взе. Когато ДесиСлава се оправи, дойде и продължихме двете.

Знаеш ли, когато някой не е искрен към някого, то си личи! Аз винаги подхождам към хората чисто, споделям си, раздавам се, готова съм всичко да направя. И си мисля, че аз като съм такава, това важи и за другите! Но - не!... Минчо Атанасов веднъж провокира ДесиСлава и каза: “Ами, тя Силвия е по-хубава от тебе!”. А тя като ревна със сълзи! Не можахме да я успокоим половин час! Тогава аз си казах: “А, тая работа не е хубава! Аз не бих плакала, ако някой ми каже нещо такова! Един човек, който е уверен в себе си, който се харесва, не би реагирал така”. Прегръщала ме е, целувала ме е, казвала ми е: “Аз много те обичам, Силве!”. А аз не съм човек на силните думи – нещата не трябва да се казват, а да се доказват!

Питала ме е, като сме пътували: “Искаш ли да заплача?!”. Казвам: “Защо?!”. А тя, за да ми покаже колко е артистична! И почваше да рони едни сълзи, след това пък почваше да се смее! Извадих си извода, че

ДесиСлава не е толкова чист човек, по-скоро се преструва!

Това го умее до съвършенство! Правеше всичко възможно, за да е център на внимание. Веднъж се съблече по прашки и сутиен и ми вика: “Силве, иди извикай чичо Минчо и оркестъра да ме видят!”. И застана в едни стрийптизьорски пози! Останах като шашната: “Ама, как така да ги извикам, ти си по сутиен и по прашки?!”. А тя: “Ами, ей така, да ме видят!”. Отивам аз при тях и им викам: “ДесиСлава каза да дойдете!”.

Тогава нашият общ мениджър Минчо Атанасов й се скара: “Деси, какви са тези работи? Защо стоиш така? Какво правиш?!”. Е така е правила всякакви щуротии! Аз тези неща не ги одобрявам! Идваше често със закъснение, винаги неглиже, по дънки, негримирана, с ролки! Минчо Атанасов много се дразнеше и й викаше: “Виж Силвия как държи на себе си, как се облича, как се гримира! Как може да се появяваш в този вид?!”. Тя пак започне да реве! Може би затова се е настроила към мен. Аз проблем с нея нямам!

След това, когато записа 6 песни в “Пайнер”, изведнъж реши, че трябва да получава повече пари от нас, защото вече е едва ли не звезда! А по принцип в оркестъра всичко сме делели по равно...

Сподели в други сайтове

- Ти твърдиш, че единствените конфликти, които си имала с колежка, са с ДесиСлава, с която сте пели като малки. За какво става дума?

- Нямам никакъв проблем с ДесиСлава, по-скоро тя си имаше някакъв проблем с мене в началото, когато работехме заедно. Нито я мразя, нито й завиждам. Защото не смятам, че има за какво да й завиждам!

По онова време тя получи пареза на лицев нерв и постъпи в болница. Аз отидох на прослушване в оркестър “Раднево” при Минчо Атанасов и той ме взе. Когато ДесиСлава се оправи, дойде и продължихме двете.

Знаеш ли, когато някой не е искрен към някого, то си личи! Аз винаги подхождам към хората чисто, споделям си, раздавам се, готова съм всичко да направя. И си мисля, че аз като съм такава, това важи и за другите! Но - не!... Минчо Атанасов веднъж провокира ДесиСлава и каза: “Ами, тя Силвия е по-хубава от тебе!”. А тя като ревна със сълзи! Не можахме да я успокоим половин час! Тогава аз си казах: “А, тая работа не е хубава! Аз не бих плакала, ако някой ми каже нещо такова! Един човек, който е уверен в себе си, който се харесва, не би реагирал така”. Прегръщала ме е, целувала ме е, казвала ми е: “Аз много те обичам, Силве!”. А аз не съм човек на силните думи – нещата не трябва да се казват, а да се доказват!

Питала ме е, като сме пътували: “Искаш ли да заплача?!”. Казвам: “Защо?!”. А тя, за да ми покаже колко е артистична! И почваше да рони едни сълзи, след това пък почваше да се смее! Извадих си извода, че

ДесиСлава не е толкова чист човек, по-скоро се преструва!

Това го умее до съвършенство! Правеше всичко възможно, за да е център на внимание. Веднъж се съблече по прашки и сутиен и ми вика: “Силве, иди извикай чичо Минчо и оркестъра да ме видят!”. И застана в едни стрийптизьорски пози! Останах като шашната: “Ама, как така да ги извикам, ти си по сутиен и по прашки?!”. А тя: “Ами, ей така, да ме видят!”. Отивам аз при тях и им викам: “ДесиСлава каза да дойдете!”.

Тогава нашият общ мениджър Минчо Атанасов й се скара: “Деси, какви са тези работи? Защо стоиш така? Какво правиш?!”. Е така е правила всякакви щуротии! Аз тези неща не ги одобрявам! Идваше често със закъснение, винаги неглиже, по дънки, негримирана, с ролки! Минчо Атанасов много се дразнеше и й викаше: “Виж Силвия как държи на себе си, как се облича, как се гримира! Как може да се появяваш в този вид?!”. Тя пак започне да реве! Може би затова се е настроила към мен. Аз проблем с нея нямам!

След това, когато записа 6 песни в “Пайнер”, изведнъж реши, че трябва да получава повече пари от нас, защото вече е едва ли не звезда! А по принцип в оркестъра всичко сме делели по равно...

В последното изречение се крие разковничето за злобата на Силвия и на по прозоливите ни е ясно какъв и е проблема.

Не я ли изхвърлиха тая от Пайнер. Ще говори за морал, при положение, че 98 изкара циците във ваната. Ако я срещна - храчка в мутрата, защото Деска е твърде добра, за да и върне както заслужава

Смит, намали малко хейта, че съм ти скрийнал постове от миналата година как ти текат лигите по деса и не ми се иска да давам поводи да ти се смеем. Подобна проява отнема от тежестта на бъдещите постове. А и без това имиджа ти е разклатен още от ерата на сенуж :gun_bandana:

Последно добронамерено предупреждение към теб. Не сели усещаш , че галеновите те ползват като оръжие за словесна битка, за която нямат сили и нужния капацитет да водят сами

image.png

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...