Danger. Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Защо си писал във ФБ, че "Напусни" излиза днес? Не съм аз Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 То си личи, може да са й малко проектите, но всички са топ. Песен на Оцко, кавър на Лепа Брена, песен от Даниел Ганев- тя си е хитче, доста хора я знаят и й се кефят. Просто трябва да пуска песни по-често, но след това което следва си мисля, че нещата ще тръгнат при нея. Определено си личи, че не е оставена на самотек, както другите дебютантки. Да. На нея и визията й е топ (въобще не прилича на почти 30 годишна), и гласът й е готин, има присъствие. Самият факт, че на никоя друга дебютантка не се чака толкова новата песен говори достатъчно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Да, много дразнещо. Поне въобще да не бяха казвали все още.. усещам, че ще го запазят и него за октомври, както първите два. Коментирай факта, че Пресли е в девета глуха, а грам си не дава зор. Кралица - колко е спокойна, сигурна готви бомба! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Самият факт, че на никоя друга дебютантка не се чака толкова новата песен говори достатъчно. Май изпускаш някого... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Май изпускаш някого... Дай жокер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Дай жокер. Ма ти па колко си луда Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Ма ти па колко си луда "Много станаха маймуните на клона... от издънки падна ми пердето :/" Помниш ли го тоя пост? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 "Много станаха маймуните на клона... от издънки падна ми пердето :/" Помниш ли го тоя пост? :roll1: Как ще се забрави! А ти спря ли наистина? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Коментирай факта, че Пресли е в девета глуха, а грам си не дава зор. Кралица - колко е спокойна, сигурна готви бомба! Тя вече се е доказала за още 10 години напред Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Diamond. Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Би трябвало в 18:00 да пуснат Джулия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Коментирай факта, че Пресли е в девета глуха, а грам си не дава зор. Кралица - колко е спокойна, сигурна готви бомба! Истинска царица! Искам песен от нея вече лятото, не да избързва пак! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Самият факт, че на никоя друга дебютантка не се чака толкова новата песен говори достатъчно. Даже повече отколкото новите на певици с 15+ години стаж - и след на Татяна, и след на Райна песните имаше въпроси "А Джулия кога???" И на мен ми е симпатична, дано случи на хит! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Diamond. Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Няма Джулия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Защо броите "За патрона" и песента на Джулия за песни на Анелия? Нито са нейни, нито тя е инициаторът за тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Защо броите "За патрона" и песента на Джулия за песни на Анелия? Нито са нейни, нито тя е инициаторът за тях. Дори да не е основният изпълнител, все пак се е съгласила да участва и даже да се снима в клипа. На мен лично ми стана крайно досадна с тия комерси всеки месец, независимо дали самостоятелни или чужди с нейно участие. Поне да бяха качествени песни, а то все някакви цигании. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Дори да не е основният изпълнител, все пак се е съгласила да участва и даже да се снима в клипа. На мен лично ми стана крайно досадна с тия комерси всеки месец, независимо дали самостоятелни или чужди с нейно участие. Поне да бяха качествени песни, а то все някакви цигании. Какво да правиш, не може да отказва. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Личи си , че инженер Димитров удря голямо рамо на Джулия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 При нея само самостоятелните са топ, дуетите й са дъно. Изненадващо е, че тази година Галена е с 2 самостоятелни - 1 хит с ТВ версия и 1 мегахит А Фики и дума не обелва за дуета с Галена Защо подведоха хората само.. Мина ми май само и и Галош си я слушате. От 1 месец насам ходя на дискотека по активно и освен Моро му друга нейна не съм чул ама Анелия я скъсват от въртене Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 А Фики и дума не обелва за дуета с Галена Защо подведоха хората само.. Защо подведоха е в множествено число?! Галена и дума не е казала за песента, дори и не потвърди, когато излезе инфото. Песента си е нейна и тя има/ше съвсем различни планове как да се реализира. Много некоректно е от страна на Издислав да коментира песен в която е поканен като гост и то преди премиерата й. Аз пък се надявам да я запише с друг и да я реализира както тя иска, а не да се поддаде а терора от лични съобщения и да я пусне предварително. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Мина ми май само и и Галош си я слушате. От 1 месец насам ходя на дискотека по активно и освен Моро му друга нейна не съм чул ама Анелия я скъсват от въртене Хаха, коя друга може да направи 4 милиона за 2 месеца на ТВ версия? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Личи си , че инженер Димитров удря голямо рамо на Джулия Рамо или нещо друго? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Хаха, коя друга може да направи 4 милиона за 2 месеца на ТВ версия? :1000 (29): Леля Преси Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Хаха, коя друга може да направи 4 милиона за 2 месеца на ТВ версия? :1000 (29): Не казвам, че не може ,а казвам че мина ми е БОЗА Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Не казвам, че не може ,а казвам че мина ми е БОЗА Боза е "Плюшено мече", която така и не стана хит Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Боза е "Плюшено мече", която така и не стана хит Заа това Плюшено мече звуча в дискотеката 3 пъти, а на Галош помията и 1 не я пуснаха Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари