DarkChild Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Пачо не разбира какво точно е предаването Като две капки вода и какво се гледа там. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Деса изобщо не се справи. Пак обърка текста, беше като дърво. По-зле е от Преслава. е то това не е като да имитираш Камелия, Глория и Мира на седянка в някоя кръчма и 5 заблудени фена да те възхваляват каква невероятна имитаторка си :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Напротив, разбирам, но за певец това е покъртително - да те изкритикуват толкова категорично, само защото си певец. Ваня, Башар и другите като тях минават метър винаги. Тяхното е пародия, а на Десислава е излагация - двойни стандарти. Айде по-полека. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Щом казвате, че Преси е била по-добре от Деса съм доволен, много доволен. Май балонът за великата имитаторка ДесиСлава започва да гърми с пълна скорост? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Тази вечер Деса ми хареса много на мен, за разлика от миналата седмица. Доближи се до гласа на Шер, което е похвално и изпя песента яко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Люси-певицата не я минават метър. Жената се подготвя много старателно. От километри си личи, че Деса не влага никакво усилие и подготовка. Втория куплет го изпя с думите от първия, забрави думите безброй пъти, полюшна се няколко пъти и толкова. Миналия път беше трагична. Къде са я порязали? Фънки даже много нежно ѝ реди критиките, а не както е с другите чалгаджийки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Вие въобще гледахте ли цялото предаване днес или само върху Десислава се съсредоточихте? Това беше една от най-слабите вечери в цялото шоу някога, и на фона на почти всички останали ДС се представи изненадващо добре. Единствен минус й беше това, че пак не пя много силно на микрофона, иначе във всичко останало, дори и във външния вид, си беше като за ТОП 3. Мен ще ме изкефи след тези критики на Фънки да реши да скандализира с брилянтна имитация следващия път, по-добра дори и от Ваня Костова. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 е то това не е като да имитираш Камелия, Глория и Мира на седянка в някоя кръчма и 5 заблудени фена да те възхваляват каква невероятна имитаторка си :1000 (29): Да, така излиза. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
korabnia Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Лошото на Десислава е че не носи на критика . Ами не винаги можеш да си най добрия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Мен ще ме изкефи след тези критики на Фънки да реши да скандализира с брилянтна имитация следващия път, по-добра дори и от Ваня Костова. Да,бе. Както се реши днес след миналия път, когато беше трагична Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Ауу, тука е като братовчедка на Софи Маринова Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Ауу, тука е като братовчедка на Софи Маринова Не знаех, че Шер има клони в косата Иначе очаквах гола-голеничка да я изтипосат, само по лепенки да пее тази песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Деса пак почна с оправданията - ама неговия тембър как? Пак ще има излагации. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Коя песен на Миро ще пее? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Коя песен на Миро ще пее? Гълъбо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Десислава следващия път може би ще е на дъното, изобщо не я виждам да докара гласа на Миро... :1000 (29): И тя самата явно не си го представя- това не беше оправдание, а самата истина. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Кралицата излиза днес ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Десислава следващия път може би ще е на дъното, изобщо не я виждам да докара гласа на Миро... :1000 (29): И тя самата явно не си го представя- това не беше оправдание, а самата истина. Според мен пък ще се справи добре с Миро. Обаче открих една черта в Деси Слава, която не ми харесва - не понася критика. Това е качество на хората с огромно самочувствие. Много жал ми стана като я гледах след критката на Фънки. Тя едвам се сдържаше да не се разплаче.Всеки път се оправдава и си личи,че не се чувства комфортно. Дано се съвземе, че ми изглежда рухнала на моменти. Голям човек е все пак. Надявам се следващия път да разбие и да се успокои малко. Аз като разбрах,че ще влиза в шоуто се зарадвах много и бях сигурна,че ще се справи блестящо с всеки образ. Обаче засега не ме докосна с нито едно изпълнение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Според мен пък ще се справи добре с Миро. Обаче открих една черта в Деси Слава, която не ми харесва - не понася критика. Това е качество на хората с огромно самочувствие. Много жал ми стана като я гледах след критката на Фънки. Тя едвам се сдържаше да не се разплаче.Всеки път се оправдава и си личи,че не се чувства комфортно. Дано се съвземе, че ми изглежда рухнала на моменти. Голям човек е все пак. Надявам се следващия път да разбие и да се успокои малко. Аз като разбрах,че ще влиза в шоуто се зарадвах много и бях сигурна,че ще се справи блестящо с всеки образ. Обаче засега не ме докосна с нито едно изпълнение. Тя по-скоро е много чувствителна и затова критиките я съсипват. Но и това със самочувствието може да го има, все пак е голяма звезда с над 20-годишна кариера- някак си е нормално да не й харесва, че някакъв Фънки я критикува дори и когато се е представила доста добре. А като Миро може да се справи ако си пее със своя глас- тази прекрасна песен ще звучи още по-красива ако я изпълнява Ангелският глас. Но още отсега я виждам как ще се мъчи да го докара на мъжко пеене и ще стане резил... Поне този път феновете нямаме никакви очаквания, за разлика от предишните пъти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Тя по-скоро е много чувствителна и затова критиките я съсипват. Но и това със самочувствието може да го има, все пак е голяма звезда с над 20-годишна кариера- някак си е нормално да не й харесва, че някакъв Фънки я критикува дори и когато се е представила доста добре. А като Миро може да се справи ако си пее със своя глас- тази прекрасна песен ще звучи още по-красива ако я изпълнява Ангелският глас. Но още отсега я виждам как ще се мъчи да го докара на мъжко пеене и ще стане резил... Поне този път феновете нямаме никакви очаквания, за разлика от предишните пъти. Еми Фънки е избран за жури. Дали на нас ни харесва не е от особено значение. Той е там именно, за да оценява. Няма значение какъв е и дали е голям музикант. Щом са го избрали, значи е в правото си да си каже мнението. Деси има чувство за хумор и ако го използва повече, отколкото се оправдава постоянно само ще спечели от това. Пак казвам голям човек е и е преминала през какви ли не неща през години. Та затова не ми харесва нейнато поведение в шоуто. Разбира се,че е звезда и трябва да има самочувствие на такава. Аз обаче имах друго предвид - може би хората около нея и нейните фенове постоянно и казват, че може да имитира всеки, та оттам тя да е натрупала голямо самочувствие за имитациите. И сега, когато вижда как я порязват с оценки и критики, тя рухва и се чуди как да се оправдае, за да ги смекчи малко. Това има предвид. Иначе на нея много ще и отива да изпее "Гълъбо" като себе си. Все пак си мисля,че и като Миро ще се справи добре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Дано вторият опит на Емилия с Цеци не е като с Ави Бенеди. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Май балонът за великата имитаторка ДесиСлава започва да гърми с пълна скорост? Нещата вървят по-добре и от най-песимистичните ми предположения. Деса лети по спиралата към пълно фиаско с бясна скорост. Разбира се, че и Мъгърдич помага, за да се смачка чалгата, но той дори не прави усилия. Деса сама се закопава и това е заради огромната почти 20-годишна лъжа, за нейните възможности, която бе сътворена от Пайнер. Днес заедно берат "плодовете", на тази измама. Да са живи и здрави. Дойде време да си платят сметката. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Дано вторият опит на Емилия с Цеци не е като с Ави Бенеди. Дано ама надали 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари