asylum Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Не мисля да се обяснявам повече за това защо Десислава била чувствителна- който й е следил кариерата повече години ще знае, че тя си е такава и й се плаче при всяко криво нещо. За мен не е никаква изненада, че е такава и след негативната критиката от журито, макар и да е била наясно, че е възможно да има такава- но какво, като й се плаче да се преструва на весела ли? Ами тя всъщност се опитва и сълзите й така и не ги виждаме ясно... засега. Да не я мислим, добър хонорар си прибира и си прави реклама, а и за момента си остава някъде по средата откъм представяне- нито идеално, нито много лошо. Иначе съм съгласен с много от нещата, които казвате за недостатъчната подготовка, но определено не мисля, че за днес можем да говорим, че е била зле. Изпя си песента добре, доста си звучеше като Шер, визуално я бяха докарали горе-долу, даже и движенията ги докара донякъде. За Europe и Rihanna мога да призная, че не се беше постарала достатъчно, но за Шер може би вече се беше стегнала малко повече и затова й стана криво, че Фънки я разкритикува. Дано това да я амбицира, а не да я подтисне. През толкова много неща е преминавала през годините, особено през тези без Пайнер- да се стяга и да доказва отново, че може да е силна. Тя Силвия отдавна обясни за престорения плач на Деса. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 кака сцепва :happyppl: :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Емилия днес ще мачка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Тя Силвия отдавна обясни за престорения плач на Деса. Ти фен на Силвия и Екстра Нина ли си.Мноо актуални звезди Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 На 21 март рожденичка е Емилия, а това е повод, както за хубави пожелания към нея, така и за една приятна новина за многобройните й почитатели. Изпълнителката продължава традицията от миналогодишния си празник и днес - на рождения си ден ще представи най-новия си музикален проект #Напусни. Видеоклипът ще получи премиера в Planeta Official в YouTube и в “Планета HD” в 19:00 часа, а това, което вече можем да издадем е, че песента отново е с участието на DJ Цеци Лудата Глава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 На 21 март рожденичка е Емилия, а това е повод, както за хубави пожелания към нея, така и за една приятна новина за многобройните й почитатели. Изпълнителката продължава традицията от миналогодишния си празник и днес - на рождения си ден ще представи най-новия си музикален проект #Напусни. Видеоклипът ще получи премиера в Planeta Official в YouTube и в ”Планета HD” в 19:00 часа, а това, което вече можем да издадем е, че песента отново е с участието на DJ Цеци Лудата Глава. Тръпнем! Дано да мачка пак. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 И когато една омазана в жлъч от вас Преслава се справя по-добре от имитаторката Десислава! Още една мантра, която бе брутално смачкана, а върви като опорна точка в пропагандата "десова" повече от 10 години.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Преслава- по-добра от Десислава в Капките? Хм, не мисля... Най-много да ги водим наравно, но и това не е баш така след брилянтното представяне като Ваня Костова. На Преслава много й се подиграваха и заради английския, а при ДС такова нещо няма- при нея проблемът е, че не иска да си научи текстът на английски докрай... А и при Преслава проблемът беше, че падна от прекалено високо, след като години се беше говорило за нея колко е велика и недостижима, докато Деса кво- виждали сме я един милион пъти и в резилести, и в не-резилести ситуации, нищо ново. А и пак повтарям- тя си беше добре като Шер! Не знам защо се опитвате да наложите вчерашното представяне като провал, само в този форум е така, на другите места позитивните коментари отново са повече от негативните, просто защото на фона на цялата вечер Деси Слава беше ОК! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Преслава- по-добра от Десислава в Капките? Хм, не мисля... О, даааааааа! :1000 (30): Точно това впечатление, се създава у всеки страничен наблюдател, колкото и да е неприятно, на "десовата" агитка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Ти фен на Силвия и Екстра Нина ли си.Мноо актуални звезди Какво значение дали изпълнителя, на когото с фен е актуален? Предполага се, че симпатизираш на изпълнители, които са те докоснали по някакъв начин, спечелили са уважението ти или греша? Сигурно гледанията и ранга в класацията на сигнал се гледат... К'во спорите - и Преслава, и Десислава са зле в Капките и докато за първата не е изненада, то от втората се очакваше да е добра, а тя се оказа голямо дърво. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 кака сцепва :happyppl: :1000 (6): Няма ли да пуска нещо за лятоска? :1000 (29): Искам да изпее нещо подобно: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Какви бълвочи пускат вече , нямам думи .. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Какво значение дали изпълнителя, на когото с фен е актуален? Предполага се, че симпатизираш на изпълнители, които са те докоснали по някакъв начин, спечелили са уважението ти или греша? Сигурно гледанията и ранга в класацията на сигнал се гледат... К'во спорите - и Преслава, и Десислава са зле в Капките и докато за първата не е изненада, то от втората се очакваше да е добра, а тя се оказа голямо дърво. Преслава е много по-добра Лили, рок образите, народният ги докара, а Деса има само 1 силен образ досега, само 1. Отделно изтегли късата клечка, че предаването се изтърка и сезонът е слаб. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Пролет е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Пролет е С кеф да си пускаш такива песни , не като днешните кючеци на Анелия с всеки срещнат Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Преслава е много по-добра Лили, рок образите, народният ги докара, а Деса има само 1 силен образ досега, само 1. Отделно изтегли късата клечка, че предаването се изтърка и сезонът е слаб. За съжаление е така..Аз очаквах от Деси много по-добри изпълнения.Преси отнесе подигравките за английския , но поне си знаеше текстовете и не се оправдаваше за всеки неизпълнен образ..Изпълняваше движенията и приемаше на сериозно задачите си , а Деси изненадващо се сковава при всяко изпълнение , а пък вокално го докарва.Явно килограмите я притесняват,изглежда ми потисната и несигурна,а Преси с неперфектния си английски излизаше на сцената и си изпълняваше задача на макс,колкото може.Приемаше критиката спокойно,за което и правя евала,не е тръгнала да плаче,въпреки че към нея бяха много по-сурови и във фейсбук,и в предаването.А към Деси се отнасят със съчувствие и се опитат да и замажат недобрите изпълнения,което е много лошо.Ако човек няма правилна преценка за себе си се случват такива куриози.И на победата и дори не можах да се зарадвам , защото мисля,че Люси в образа на Поли беше просто перфектна.Все пак имам вяра в нея,че след това строяване от страна на Фънки(който ми е много противен) ще се вземе в ръце и ще направи всичко по силите си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Преслава също имаше адски слаби образи - онзи на Гага, ама представяте.ли си на Деса да й се падне Гага, тя щом с Риана не се справи... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Преслава също имаше адски слаби образи - онзи на Гага, ама представяте.ли си на Деса да й се падне Гага, тя щом с Риана не се справи... То при всеки един от участниците в Капките е така.Виж една Михаела вчера как беше на дъното,но пък следващия път може да е първа.Певиците не могат с всеки образ да се справят,както актьорите примерно.Но Преслава отнасяше незаслужено много хейт след като никога не си е позволявала да излезе неподготвена , да не знае текст или да го обърка , или пък да се сковава на сцената. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Преслава е много по-добра Лили, рок образите, народният ги докара, а Деса има само 1 силен образ досега, само 1. Отделно изтегли късата клечка, че предаването се изтърка и сезонът е слаб. Слаб е кастът този сезон според мен. Половината участници ги гледам с превъртане. Иначе Деси като Ваня Костова и като Шер си беше ок, но като цяло е много дървена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Преслава е темерут в това отношение, все пак има опит в това да се усмихва мазно, докато за пореден път печели незаслужено Певица на годината. Но тя излиза без да ѝ пука, прави си, колкото може, изслужва помията на Фънки и си сяда на мястото. Десислава не носи на критика, неслучайно толкова засегната е винаги. И тия "нападки" я карат да се чувства недоворено, което пък допринася към още по-лошо изпълнение и нови критики и малко става омагьосан кръг. Не знам какво е очаквала, де - не се ли вижда, че е пълно дърво на сцената, дори когато не е в образ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Преслава е темерут в това отношение, все пак има опит в това да се усмихва мазно, докато за пореден път печели незаслужено Певица на годината. Нали?!Истинска кралица! Както са казали хората-колкото по-малко ти пука , толкова по-добре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Айде,ма Емилиийке Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Ще те банне начаса. Не ме е баннала, а писах на 3 места, за да съм сигурен, че ще го види. Деса не банна никой. Лили се занимава с това и то при редовно плюене и прекаляване. Градивната и инелитентната критика не се трие. Дори коментари за килограмите назад в страницата и стоят без да се трият. Деса уважава мнението на феновете си. Не ги трие като Райна и Гло. Деси е достатъчно самокритична. След всяко изпълнение си отчита минусите и сама. Знае къде не и се е получило. Едно е да те критикуват, а друго да те унижават. Никой не обича да го мачкат, но Деса си дава поводи затова. В очите на журито изгледжда несериозна към продуцентите и зрителите. Много зрители се чудят защо излиза без самочувствие. Не знам как в рамания пак виждате каквото ви е удобно. Само зодия риби се способни да разберем емоциите и. Няма общо със завист и високо самочувствие Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Соня е с 32 000 гледания вече, възможно ли е, при все, че песента има 3 000 майка само за ден. А най-лайкваната й има 4 500 за година и половина, не визирам "Правена съм...", а "Как ми действащ". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Айде,ма Емилиийке Още половин час.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари