Andrew Cunanan. Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Мара да не се е разделила с гущера? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Мария няма късмет.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 22 Author Report Share Публикувано Март 22 Супер. Няма да бълва песни всяка седмица Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Не Мария няма късмет, мъжете, които са с нея. С нейната любов си заминава и имането им. Явно е истина, щом вече през 3-4 месеца пуска проект. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Липсва ми Джена! Дано тази година пусне песен, все пак.. тя към май месец, мисля, че трябва да роди, нали? И албум подготвя в момента. Мария представя нова песен на Sofia Fashion Week “Имам изненада за всички гости. Избрах точно тази сцена, за да представя най-новата си песен, с която ще атакувам лятото” - загатна хитовата изпълнителка и издаде още: “Болна тема си за мен” е по музика и аранжимент на Иво Моллов и текст на Лора Димитрова. “С този тандем работя за първи път, но по всичко личи, че съвместното ни сътрудничество ще продължи и занапред. В песента има любов, има драма, има и провокация” - казва певицата. Телевизия “Планета” ще заснеме изявата на Мария в Sofia Fashion Week и зрителите на музикалната медия ще видят спектакъла, който певицата и балет Fame са подготвили за песента “Болна тема си за мен”, съобщават от музикалния канал. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Голям хит си беше за 1999 година Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Мачкай, Марче! Предполагам е фолклорен албумът на Джена, тя нали стана фолклорна ханъма. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Мачкай, Марче! Предполагам е фолклорен албумът на Джена, тя нали стана фолклорна ханъма. И фолклорен, и поп фолк. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Ето тази песен е велика, а не заложи на нея.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 И фолклорен, и поп фолк. Жалко, че поп-фолк албумът ще е тотален провал Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Мачкай, Марче! Предполагам е фолклорен албумът на Джена, тя нали стана фолклорна ханъма. Два са. И поп фолк, и фолклорен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Фолкпевицата Мария призна: Истина е, разделяме се с Хриси Те пак много издържаха. 5-6 години направиха май. На тюлена най-накрая му е просветнало, че Мария е с него само заради парите. Няма кво да се притесняваме за нея, следващия паралия ще се появи до месец-два, дано поне да е под 100 кила. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Жалко, че поп-фолк албумът ще е тотален провал Защо да е провал? След "Моли се да не почна" има 6 песни, а "Дразни ме пак" предполагам, че заради правата няма да влезе. Така че 6-7 нови все си мисля, че ще има. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Мара да не се е разделила с гущера? Казал е днес, пред в. "България днес", че е подал молба за развод. То с такова курве като Мара трудно се живее. Никой не може да свикне с претенциите и. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Защо да е провал? След "Моли се да не почна" има 6 песни, а "Дразни ме пак" предполагам, че заради правата няма да влезе. Така че 6-7 нови все си мисля, че ще има. Защото няма хитове, от тези й 6 песни тези от 2015 са биващи, останалите - трагедия. Ако новите са като "Зависима" и "Всичко знаеш" по-добре да си ни ги спести. Пък и не вярвам да пусне толкова много нови накуп,най-много 3-4 + народните, които записа миналата година. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Мария сега ще пусне точно две песни тази година..а не като миналата цели пет.. ако не и повече Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Фолкпевицата Мария призна: Истина е, разделяме се с Хриси Те пак много издържаха. 5-6 години направиха май. На тюлена най-накрая му е просветнало, че Мария е с него само заради парите. Няма кво да се притесняваме за нея, следващия паралия ще се появи до месец-два, дано поне да е под 100 кила. Нещо против 100 килограмовите мечовци ли имаш? Радвам се, че Марче ми го освободи. Ах, този секси звяр, Гущеров! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Хит Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Голям хит си беше за 1999 година Помня, че ходи със Слави на турне и наистина беше много харесвана. Казал е днес, пред в. "България днес", че е подал молба за развод. То с такова курве като Мара трудно се живее. Никой не може да свикне с претенциите и. Защо и лепиш такъв етикет, след като ти самия години наред обясняваш как нейна колежка не е. Не трябва ли да си по-солидарен. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Аз се чудех що Мара започнала да ходи по участия още от есента, а то какво било! Сега до оня хонорар в бланката от 6000 лева, ей така случайно ще се появи в другата графа някакво промо, на 3500-4000 лева, което винаги и е била реалната цена по бланка. От нея ще спаднат отстъпките, които Пайнер дават и реално ще е на 3000 лева. Значи, с 1500 на участие ще държи стандарт на живот, като Татяна..... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Фокси тук осираш с присъствието си, в другата тема...а бе кротни сте бе, пий си беналгина и се успокой. Новата песен на Емилия започва да ми харесва, снощи не ми допадна, но след няколко слушания ми харесва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 1 милион за този никому неизвестен изпълнител. Тая песен се превръща в хитче: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Ей, това момче защо не прави повече песни....... много ме кефи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 22 Author Report Share Публикувано Март 22 На Теди Александрова и Азис е много яка ( вече я пускат в дискотеките ) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Някой от вас има ли ДСТВ? Има ли поздравителен блок, че съм на Булсатком? Обаче, като се загледах във видеото в лицето на Преслава има нещо променено....като направих сравнение преди и сега...или самият начин на грим..не знам, но нещо има барнато по лицето. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари