kotaraka Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Cally-Pressyfan' коментирай тази скандална снимка https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0...amp;oe=59527E48 Та и тя е човек бе хора , че кой не спи така! Сладурката ми тя! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Оле, брутална снимка! :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Никой не й ги помни тези бози, след няколко години и днешните няма да й ги помнят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Преслава ще гласува за АБВ в неделя. Да, защото кандидат е най-добрата й приятелка - Танчето Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Абу Даби Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Въпреки, че съм турчин, съм израснал в тая държава и не мога да не скрия впечатлението си от Роксана относно интервюто - относно часта с това за Камелия, по-горе си изказах мнението. Шока обаче продължава - въпросната смята на 24-ти май да прави концерт, и познайте какво ще пее там - кючек, тя друго не пее. Е може ли точно на 24 май да мяташ мазни кючеци? И аз съм от махлата, и аз съм в тая народност, но една държава празнува ден, в който някак не се вписва да се пеят цигании. После, качествена музика, пошли певици... ма Роксано, ти хит от "Селфи" нямаш...! В който колко кадъра нагъзена те има само ти си знаеш... пускаш клипа и гледаш я на една маса с акцент към гъза... после ми говори за качествена музика. Коя бе, маанетата ли? Има 2 балади за 5 години и остатъка живи маанета, на която и Адриана да завиди, седнала да говори за качество. Глория да го каже, друго ще е, ама тя... И това момче (гаджето), друга тениска за 2,50 лв. не намери ли, като се прави на гъзар? Що за неуважение е да се стои с очила в студиото, от кой се крие? Вирна му се шапката ... до Роксана, която освен глас и да забавлява пияни роми по сватбите, друго няма. Жива и здрава да е, но явно още има певици, които си въобразяват, че само с глас става всичко. Най-бързо изхабената циганска звезда. Дори Бони не е толкова анти към днешна дата. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Да, защото кандидат е най-добрата й приятелка - Танчето Осма в листата. Да не си хаби времето. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Най-бързо изхабената циганска звезда. Дори Бони не е толкова анти към днешна дата. Бони пък е невероятна. Ходил съм на 3 нейни участия и то винаги случайно. Страшно много ме кефи и смятам, че е супер готина и забавна. Пее та се къса, циганката. Само лош навик има да си пее последната песен околко 3-4 пъти на участие. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Бони пък е невероятна. Ходил съм на 3 нейни участия и то винаги случайно. Страшно много ме кефи и смятам, че е супер готина и забавна. Пее та се къса, циганката. Само лош навик има да си пее последната песен околко 3-4 пъти на участие. Коя беше последната й песен? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Коя беше последната й песен? Ами последно когато ходих беше тази.. https://www.youtube.com/watch?v=q3r94odedP4 . Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Ами последно когато ходих беше тази.. https://www.youtube.com/watch?v=q3r94odedP4 . Леле,колко малко гледания Между другото за пеенето си мисля,че и топ изпълнителите ако бяха с по-редуцирани участия и тя биха пели на макс , но физически е невъзможно с тяхната натовареност да си запазят гласа Дори и в на Галин гласа съм забелязала някои промени като се има в предвид , че от 2-3 години е по-ангажиран,а пък не пуши.Представи си при Фики,Преслава,ДесиСлава,Емануела и другите ,които пушат колко зле им се отразява ама те си знаят.Фики много ме изненада като бяха заснели да пуши цигари , защото си спомням в едно интервю как обясняваше колко било важно да се пази гласа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Леле,колко малко гледания Между другото за пеенето си мисля,че и топ изпълнителите ако бяха с по-редуцирани участия и тя биха пели на макс , но физически е невъзможно с тяхната натовареност да си запазят гласа Дори и в на Галин гласа съм забелязала някои промени като се има в предвид , че от 2-3 години е по-ангажиран,а пък не пуши.Представи си при Фики,Преслава,ДесиСлава,Емануела и другите ,които пушат колко зле им се отразява ама те си знаят.Фики много ме изненада като бяха заснели да пуши цигари , защото си спомням в едно интервю как обясняваше колко било важно да се пази гласа Когато Преси стана натоварена откъм участия и любимка на България, Фики е бил във 2 клас - коментирай! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Леле,колко малко гледания Между другото за пеенето си мисля,че и топ изпълнителите ако бяха с по-редуцирани участия и тя биха пели на макс , но физически е невъзможно с тяхната натовареност да си запазят гласа Дори и в на Галин гласа съм забелязала някои промени като се има в предвид , че от 2-3 години е по-ангажиран,а пък не пуши.Представи си при Фики,Преслава,ДесиСлава,Емануела и другите ,които пушат колко зле им се отразява ама те си знаят.Фики много ме изненада като бяха заснели да пуши цигари , защото си спомням в едно интервю как обясняваше колко било важно да се пази гласа Ще излъжа за точното време, но преди около месец бях на участие на Емануела и то в Пловдив- Галакси. Девойката не изрече 10 думи на тоя микрофон, а какво да говорим за пеене. За какво пазене на гласа говорим, при положение, че това им е работата?! Отиваш в една от най-вървежните дискотеки в цяла България, гост е уж "топ 3" и какво получих... нищо. За мен това е пълно разочарование, при положение, че винаги съм сипатизирал на въпросната. При Фики е същата работа. Докато Емануела е приятна за гледане, той не е. Единственото, което съм чувал от него на живо по участия е на тати песните, които изобщо не харесвам.Виж Деса е друго нещо, дори във времето когато не е беше актуална като Фики и Емануела е успявала да изпълни дискотеката. Не е била 100% на живо, но на мен ми стига да изпее 5-6 от най-големите си хитове и да побърка публиката.Сравненията са излишни... някои просто са родени за тази работа. Без значение колко влагат в теб, колко лайка има последната ти снимка във Facebook, колко гледания има последния ти клип. Когато те обичат, когато се раздаваш за хората... усеща се. За това и имена като Ивана, Камелия и Глория са толкова обичани. Винаги на живо и винаги дават всичко от себе си, без отбиване на номер. Галена е друг такъв пример. Разбира се тя има още много път да извърви, за да ги стигне и да се нареди до тях, но смятам, че е в правилната посока. Няма как да не спомена и Преслава, която е абсолютна галеница на съдбата. Жалко, че в този живот не винаги получаваш, колкото заслужаваш, защото последната щеше да е на ниво Татяна, ако успеха и се равняваше на личните й усилия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Бони се разделя със Sunny Music Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Роксана седнала да се възмущава от песните на колежките си, не откривала себе си в такава музика... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Когато Преси стана натоварена откъм участия и любимка на България, Фики е бил във 2 клас - коментирай! Фики ми е такъв изкуствено надут балон,че не знам дали бих понесла да го видя на живо повече.Един път се излъгах,не мисля да повторя Ще излъжа за точното време, но преди около месец бях на участие на Емануела и то в Пловдив- Галакси. Девойката не изрече 10 думи на тоя микрофон, а какво да говорим за пеене. За какво пазене на гласа говорим, при положение, че това им е работата?! Отиваш в една от най-вървежните дискотеки в цяла България, гост е уж "топ 3" и какво получих... нищо. За мен това е пълно разочарование, при положение, че винаги съм сипатизирал на въпросната. При Фики е същата работа. Докато Емануела е приятна за гледане, той не е. Единственото, което съм чувал от него на живо по участия е на тати песните, които изобщо не харесвам.Виж Деса е друго нещо, дори във времето когато не е беше актуална като Фики и Емануела е успявала да изпълни дискотеката. Не е била 100% на живо, но на мен ми стига да изпее 5-6 от най-големите си хитове и да побърка публиката.Сравненията са излишни... някои просто са родени за тази работа. Без значение колко влагат в теб, колко лайка има последната ти снимка във Facebook, колко гледания има последния ти клип. Когато те обичат, когато се раздаваш за хората... усеща се. За това и имена като Ивана, Камелия и Глория са толкова обичани. Винаги на живо и винаги дават всичко от себе си, без отбиване на номер. Галена е друг такъв пример. Разбира се тя има още много път да извърви, за да ги стигне и да се нареди до тях, но смятам, че е в правилната посока. Няма как да не спомена и Преслава, която е абсолютна галеница на съдбата. Жалко, че в този живот не винаги получаваш, колкото заслужаваш, защото последната щеше да е на ниво Татяна, ако успеха и се равняваше на личните й усилия. Абсолютно!На моя бал Емануела имаше участие и на повечето ни беше адски скучно , понеже си надуваше плейбека до край-без емоция,без контакт с публиката. Аз Деси си я нареждам редом до Ивана,Камелия и Глория по народна любов и златни хитове,но пък е и актуална,което е голямо постижение за толкова време на сцена.Винаги съм се ядосвала на мързела на Преслава,защото и тя сама си го казва, че всичко и е на късмет,но така съвсем през просото да го кара не става.Особено при такава конкуренция в лицето на Галена,която пък е тоталната и противоположност.Аз от 2014 насам забелязвам голям прогрес при Преслава по отношение на участия-снима се с фенове,кани ги на сцената(поне,където съм присъствала),прави им поздрави,закача ги с нещо,като пее песни на живо го прави от-до , а не като други да надпява плейбека,не пее само свои песни ами и на колеги,което много радва публиката.Не е както го изкарват някои тука , че пее на живо 2 песни колкото да ги запише на клип за инстаграм или фейсбук,което много ми харесва при нея.Може за отрицателно време да вдигне хората на крака само с хитове и за това тя има тежест на сцената като певица,която при Галена ми липсва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Cally-Pressyfan' коментирай тази скандална снимка https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0...amp;oe=59527E48 ОМГ, как спи като заклана Вие пък как намирате нерви да слушате на Рокса "мъдростите"? Циганката с 90% кючеци в репертоара си се нагласила като рапЕрка и била безпощадна към пошлото - WTF?! Оня никому неизвестен селяндур тъпкача й пък в студиото със слънчеви очила и раздава квалификации на хора 100 пъти по-успели от него :1000 (10): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Когато Преси стана натоварена откъм участия и любимка на България, Фики е бил във 2 клас - коментирай! Фики е бил няколко години във 2-ри клас. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 ОМГ, как спи като заклана Вие пък как намирате нерви да слушате на Рокса "мъдростите"? Циганката с 90% кючеци в репертоара си се нагласила като рапЕрка и била безпощадна към пошлото - WTF?! Оня никому неизвестен селяндур тъпкача й пък в студиото със слънчеви очила и раздава квалификации на хора 100 пъти по-успели от него :1000 (10): Определено ама то така като го гледам няма много мозъчни клетки. Легнал си на стола със слънчевите очила, мълчи като пукал и в един момент изтърсва това за Камелия. Мангалска работа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Определено ама то така като го гледам няма много мозъчни клетки. Легнал си на стола със слънчевите очила, мълчи като пукал и в един момент изтърсва това за Камелия. Мангалска работа. Нямам думи. Не знам какво да кажа вече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 То пък защото на Роксана песните и клиповете за пример за подржание и за тръгнали да коментират другите.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 То пък защото на Роксана песните и клиповете за пример за подржание и за тръгнали да коментират другите.... Я кажете зеле , зелееее ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Определено ама то така като го гледам няма много мозъчни клетки. Легнал си на стола със слънчевите очила, мълчи като пукал и в един момент изтърсва това за Камелия. Мангалска работа. Тая Роксана я харесвах, ама на последък толкова фалшива, толкова лицемерна, толкова престорена че ми идва да я наплюя в окото. А до колкото тоя селски бек до нея с увисналото шкембе, не искам да коментирам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Честита рожба на Джена! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари