lucas Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Е, че от бабата на фолка какво да чуеш..колко била велика 90 те Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Бях изпаднал в шок, когато я чух за първи път! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 На Мара песента е много яка наистина. От "Сто нюанса розово" не ме е харесвала нейна песен. Ако някой иска да чуе част от нея -историята на Светлана Василиева в инстаграм. Накиприла се е в рокля от последната колекция на Галена и е с балет е на сцената. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 А темата? Да не говори пак за старите времена, когато фолкът беше такъв и онакъв...какви пари са получавали, за мутрите... За щастие, не я питаха това. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Нината ми хареса тоя път. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Нината ми хареса тоя път. Да, ведра беше, нямаше мрънкане. Явно водещият я предразположи. По Планета едно и също дъвчат. И там е снимала тия дни, ще видим... Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 :helpsmilie: :helpsmilie: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 :helpsmilie: :helpsmilie: Дъно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 :helpsmilie: :helpsmilie: ГОТОВ ЗА ПАЙНЕР Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Гери-Никол пее Нито дума по участия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Този е в състояние да те откаже да слушаш песен, която харесваш: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Този е в състояние да те откаже да слушаш песен, която харесваш: Сигурно е започнал да посещава Кали ПСИХОаналитичката. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Визуално и психически е зле , но не е чак толкова зле пеейки Улучва някой друг тон Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Визуално и психически е зле , но не е чак толкова зле пеейки Улучва някой друг тон Да, между другото и на мен ми направи такова впечатление. :Д Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Аз лично не бих си причинил това да излушам негов клип от начало до край А аз като ви пеех в чата се оплаквахте Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Гери-Никол пее Нито дума по участия. То това е единствената нормална песен на Павлов от началото на кариерата му като "композитор" изобщо, и то заради Алисия - знаем , че работи наравно с композитори, режисьори и т.н. така, че е нормално песента да прилича на нещо. На мен също ми е любима. Не вярвах да им паснат толкова добре гласовете с Илиян. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Нека започнем деня с хубава песен! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 https://www.vbox7.com/play:cca13a14f2 За тези, които са пропуснали да изгледат интервюто на Екстра Нина Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 "Друсам се денем и нощем" мина по гледания "Кога ще ти просветне", а излезе почти година по-късно Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 "Друсам се денем и нощем" мина по гледания "Кога ще ти просветне", а излезе почти година по-късно На Галена е по-яка, коментирай! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Клип от новата песен на Марче има в Signala, и песента е добра и Мария е облечена адекватно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 А що не честитите и на Джена, като на оная другата? Или има разлика и от майки? "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 А що не честитите и на Джена, като на оная другата? Или има разлика и от майки? Вчера половината форум се изреди да честити. Пропуснала си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Вчера половината форум се изреди да честити. Пропуснала си. Пропуснах. Чакай, а другата половина..? "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Пропуснах. Чакай, а другата половина..? Другата половина са вторите акаунти на първата. Няма смисъл да се честити по два пъти. Честито да и е! Да са живи и здрави. И след няколко месеца пак по-сериозно с кариерата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари