Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 А, така и така сме на тема снимките на Кама - възможно ли е някой да ми ги прати с добро качество, че в страницата й не са? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 А, така и така сме на тема снимките на Кама - възможно ли е някой да ми ги прати с добро качество, че в страницата й не са? Роско е долу на банера. Предполагам, че няма да ви откаже... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 А, така и така сме на тема снимките на Кама - възможно ли е някой да ми ги прати с добро качество, че в страницата й не са? Aз ги нямам със сигурност. Защо просто не попиташ в страницата й? Не вярвам да откажат да ги изпратят Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Благодаря ви! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 колко добре изговаря "момиче" This video was sexy but not dirty sexy. Not like Yanitsa. Разкрачената успя да отврати и Дрото Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
advanced Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Ето ви Императрицата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 А и нека ги купува Яница - път за по младите Че те са почти на една възраст. Яница е колкото Анелия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Няма да стане хит това. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Няма да стане хит това. Не ги усещаш нещата. Това е готов хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Не ги усещаш нещата. Слава Богу, че не ги усещам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Много скучна мелодия. Не ме кефи! Сцените с диамантите сякаш са вдъхновени от "На две големи" на Галена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Не ги усещаш нещата. Това е готов хит. 35 минути - 10К гледания Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Не ги усещаш нещата. Това е готов хит. Доста по-слаба в от предните и песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Нормално да е информиран. Той работи май в тези среди и познава доста хора от шоубизнеса. Няма лошо, нека си споделя като прецени тук нещо. Той самият Росен си каза, че прави слайда доколкото помня. Не съм .. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 35 минути - 10К гледания Това не значи, че е хит. Това значи, че има интерес към песента. Ех, свещена тъпота! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Доста по-слаба в от предните и песни. Хващаме ли бас, че ще мине успеха на "В пет ми звънни" и "Хубаво го запомни"? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Хващаме ли бас, че ще мине успеха на "В пет ми звънни" и "Хубаво го запомни"? Ми те да не са били големи хитове? Нормално е новата да ги мине, по-трудно смилаема от първи път и трябва няколко пъти да я послушаш, за да те зариби. Тук го има ефектът "Галин" и дългото чакане. Но така или иначе, няма да има успех като песните на Оцко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 OMG, това сериозно ли? Нали уж беше щастливо женен!? А ти сериозно ли смяташ да се вържеш на най-големия лъжец, не само от форума, но и даван - нееднократно - по национална телевизия? По темата - ИМПЕРАТРИЦАТА без поне лампа, не е интересна. Искаме оригиалното, нецензурирано видео. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Ми те да не са били големи хитове? Нормално е новата да ги мине, по-трудно смилаема от първи път и трябва няколко пъти да ги послушаш, за да те зариби. Тук го има ефектът "Галин" и дългото чакане. Но така или иначе, няма да има успех като песните на Оцко. Сашо каза, че била по-слаба "от предните й песни". Предните две са тия, които цитирах. Не съм твърдял, че са били големи хитове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Понеже знам , че ще питате за снимките от "Плюшено мече", имам ги , но нямам разрешението нито на Камелия нито на Теди да ги пускам в оригинално качество. Сори .. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Хващаме ли бас, че ще мине успеха на "В пет ми звънни" и "Хубаво го запомни"? Е с Галин е ясно. Самата песен е по-слаба. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Когато най-голямата мачкаше наред. :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Когато най-голямата мачкаше наред. :1000 (6): уайдскрийнах я малко, след малко още един клип от 97 ма. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 уайдскрийнах я малко, след малко още един клип от 97 ма. Тъкмо щях да помоля да накачиш и другите, че тя очевидно няма да се сети да си ги добави в канала. "Очи като звезди" качи, ако можеш. :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари