pinkprincess Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Много скучна мелодия. Не ме кефи! Сцените с диамантите сякаш са вдъхновени от "На две големи" на Галена. Те и другите са вдъхновени от Галош. https://www.instagram.com/p/BDyYm0ATBPy/ https://www.instagram.com/p/BJ5iAGHg1wI/ :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Тъкмо щях да помоля да накачиш и другите, че тя очевидно няма да се сети да си ги добави в канала. "Очи като звезди" качи, ако можеш. :1000 (19): Хита! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Тъкмо щях да помоля да накачиш и другите, че тя очевидно няма да се сети да си ги добави в канала. "Очи като звезди" качи, ако можеш. :1000 (19): Любима ми е! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Те и другите са вдъхновени от Галош. https://www.instagram.com/p/BDyYm0ATBPy/ https://www.instagram.com/p/BJ5iAGHg1wI/ :1000 (29): Впрочем винаги съм мислел, че сцените с чашите в "На две големи" са голяма тъпня, а тя Яни точно тях изкопирала Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Доста по-слаба в от предните и песни. На мен ми харесва повече от предните и две. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Хита! Още един. Покрай концерта й в НДК 2009 ги въртяха, не знам защо после спряха. Със страхотно качество ги имат. Иначе според нея не може да се направи двд с първите й клипове - "технически не било възможно". Мхм. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Впрочем винаги съм мислел, че сцените с чашите в "На две големи" са голяма тъпня, а тя Яни точно тях изкопирала Яни е фенка на Галена. Във Вземай задължително беше изкопирала сцените с въжетата от Пантера. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Още един. Покрай концерта й в НДК 2009 ги въртяха, не знам защо после спряха. Със страхотно качество ги имат. Иначе според нея не може да се направи двд с първите й клипове - "технически не било възможно". Мхм. :1000 (29): уМИРАМ докато синхронизирам аудиото , то влачи касетката тооо чудо ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Любима ми е! Какво пее на 1:54? Така и не разбрах... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Какво пее на 1:54? Така и не разбрах... :1000 (29): "какъв бе ти така и не разбрах". Браво, Росич. :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Яни е фенка на Галена. Във Вземай задължително беше изкопирала сцените с въжетата от Пантера. И не само тя Тя е фенка, но никога не копва това, което е оригиналното в един клип на Галена, винаги копва пълнежа. Иначе с тая визия от клетката можеха да я направят да излиза от една пееща кутийка в началото на клипа, щеше да е оригинално и да вкарат балерини в клипа Някакъв сюжет, а не просто визия - хвърлена ей така. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 - Ти твърдиш, че единствените конфликти, които си имала с колежка, са с ДесиСлава, с която сте пели като малки. За какво става дума? - Нямам никакъв проблем с ДесиСлава, по-скоро тя си имаше някакъв проблем с мене в началото, когато работехме заедно. Нито я мразя, нито й завиждам. Защото не смятам, че има за какво да й завиждам! По онова време тя получи пареза на лицев нерв и постъпи в болница. Аз отидох на прослушване в оркестър “Раднево” при Минчо Атанасов и той ме взе. Когато ДесиСлава се оправи, дойде и продължихме двете. Знаеш ли, когато някой не е искрен към някого, то си личи! Аз винаги подхождам към хората чисто, споделям си, раздавам се, готова съм всичко да направя. И си мисля, че аз като съм такава, това важи и за другите! Но - не!... Минчо Атанасов веднъж провокира ДесиСлава и каза: “Ами, тя Силвия е по-хубава от тебе!”. А тя като ревна със сълзи! Не можахме да я успокоим половин час! Тогава аз си казах: “А, тая работа не е хубава! Аз не бих плакала, ако някой ми каже нещо такова! Един човек, който е уверен в себе си, който се харесва, не би реагирал така”. Прегръщала ме е, целувала ме е, казвала ми е: “Аз много те обичам, Силве!”. А аз не съм човек на силните думи – нещата не трябва да се казват, а да се доказват! Питала ме е, като сме пътували: “Искаш ли да заплача?!”. Казвам: “Защо?!”. А тя, за да ми покаже колко е артистична! И почваше да рони едни сълзи, след това пък почваше да се смее! Извадих си извода, че ДесиСлава не е толкова чист човек, по-скоро се преструва! Това го умее до съвършенство! Правеше всичко възможно, за да е център на внимание. Веднъж се съблече по прашки и сутиен и ми вика: “Силве, иди извикай чичо Минчо и оркестъра да ме видят!”. И застана в едни стрийптизьорски пози! Останах като шашната: “Ама, как така да ги извикам, ти си по сутиен и по прашки?!”. А тя: “Ами, ей така, да ме видят!”. Отивам аз при тях и им викам: “ДесиСлава каза да дойдете!”. Тогава нашият общ мениджър Минчо Атанасов й се скара: “Деси, какви са тези работи? Защо стоиш така? Какво правиш?!”. Е така е правила всякакви щуротии! Аз тези неща не ги одобрявам! Идваше често със закъснение, винаги неглиже, по дънки, негримирана, с ролки! Минчо Атанасов много се дразнеше и й викаше: “Виж Силвия как държи на себе си, как се облича, как се гримира! Как може да се появяваш в този вид?!”. Тя пак започне да реве! Може би затова се е настроила към мен. Аз проблем с нея нямам! След това, когато записа 6 песни в “Пайнер”, изведнъж реши, че трябва да получава повече пари от нас, защото вече е едва ли не звезда! А по принцип в оркестъра всичко сме делели по равно... Това ми звучи малко и като Преслава и Галена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Понеже знам , че ще питате за снимките от "Плюшено мече", имам ги , но нямам разрешението нито на Камелия нито на Теди да ги пускам в оригинално качество. Сори .. Бре, това звучи политкоректно! :1000 (33): Тези у фейса и не са ли със същото качество? Има папка там със снимките.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Очи като звезди ми е любима от албума "Носталгия" много ми харесва това звучене.. https://www.vbox7.com/play:a6f45d8eb1 Пантерите са направили страхотна промоция, не бях гледал това видео, браво.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Бре, това звучи политкоректно! :1000 (33): Тези у фейса и не са ли със същото качество? Има папка там със снимките.... Не, ако бяха защо щях да искам тези, които има Роско Плюс това фейсбук скопява качеството на всички снимки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Затова ти казах, питай си директно във фейсбука й. Тя е платила на Теди за тези снимки Веднъж като ти каже да, може да ги вземеш или от него или от Росен. Никой няма да ти откаже, ако Камелия е разрешила. Това е най - лесният и адекватен начин според мен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Новата песен на Яница изобщо не ме грабна, че тя дори няма песен, която не ми допада.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Shh... It's a secret Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Това гейче от "Черешката на тортата" в кой чалга клип участваше? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Как да намеря предишната тема Поп фолк скандали? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Това гейче от "Черешката на тортата" в кой чалга клип участваше? Това, че прилича на травестит, не значи, че е. Това е просто певицата Мария. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balm*in Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Това гейче от "Черешката на тортата" в кой чалга клип участваше? ВЕЛИКА песен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Дано влезе на първо място в Tranding. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 ВЕЛИКА песен Биолчев все пак. Един от най-добрите ни композитори. Момчето не е гей, кви са тея проститии. Кик боксьор е, имам позната която преди години се занимаваше с него. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Shh... It's a secret Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Това, че прилича на травестит, не значи, че е. Това е просто певицата Мария. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Тихо, аз я харесвам! ВЕЛИКА песен А, верно. Хем наскоро разцъквах клиповете на Лияна и не успях да се сетя. Песента и видеото са уникални наистина! Иначе гейчето преди 2 вечери плюеше по чалгата. Смятай. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Леле, Мара искала чак да сложи престилката да иде да му помага. ТЯ! Дето абсолютно нищо не приготви за своята вечеря Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари