Роско Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Абсурдно е да правиш реклама на профил в Инстаграм, а линкът да води към ютуб. Някой да й ги обясни тези неща. Има линк към инстаграм Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Има линк към инстаграм Няма значение, Роско. Изобщо идеята да се рекламира инстаграм профил е лишена от идея. По-добре да се рекламира фейсбук страницата, а най-добре - конкретна песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Много скучно интервю на Соня в "Автограф". Водещата по-средата на интервюто вече нямаше какво да я пита и си изсмука от пръстите въпросите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Връщам си думите за песента на Теда. Тотален хит и брутална зарибявка. Особена след това - "айде вкарай палър.." . Гръмна ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Теди каквото и да пусне става хит. Колкото и хейт да отнася. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Теди каквото и да пусне става хит. Колкото и хейт да отнася. Не е баш така, и "Няма кой да ме спре да те обичам" и "В сърцето" не станаха хитове, а първата дори и популярна. Простотиите й може да стават хитове, но името й има тежестта, колкото името на Джамайката, Яшарка и Наско Ментата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Ивана, когато диктуваше правилата в поп-фолка през 2006 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Напротив. Теда е фактор от от 2015 насам. Да, насочила се е към кючекците, но в нейно изпълнение и с един добър бийт и се получава много добре. Ако не беше така нямаше да има клип с 20 млн. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Напротив. Теда е фактор от от 2015 насам. Да, насочила се е към кючекците, но в нейно изпълнение и с един добър бийт и се получава много добре. Ако не беше така нямаше да има клип с 20 млн. И циганските оркестри имат клипове с по 10 милиона, Наско Ментата с по 5. Теда беше фактор до средата на 2016-та и изтърва инерцията, за последните си два проекта, освен, че като тематика са копия на "Пеперудките" и като биит не са кой знае какво и я спасява само и единствено Азис. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Точно от тази песен започнах да харесвам Деската..до днес! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Глория, няма ли да пуска, нова песен? Що ти е, нали са тъпи, еднакви и никой не ги слуша? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Що ти е, нали са тъпи, еднакви и никой не ги слуша? Да съм казал, че са тъпи, еднакви и никой не ги слуша?! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Почти. :1000 (29): Слушай старите и така. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Почти. :1000 (29): Слушай старите и така. В момента слушам " В златна клетка ме затвори...и душата ми пороби".. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Глория, няма ли да пуска, нова песен? В това изречение не трябва да има нито една запетая, а ти слагаш две ... излагация, осъзнай се! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 В това изречение не трябва да има нито една запетая, а ти слагаш две ... излагация, осъзнай се! Да са ни честити 900 хиляди!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Ивана, когато диктуваше правилата в поп-фолка през 2006 Троянския кон Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 В това изречение не трябва да има нито една запетая, а ти слагаш две ... излагация, осъзнай се! Очакваме ли Пепси да пусне чак август? Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Очакваме ли Пепси да пусне чак август? Дай Боже да смаже с хит! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Дай Боже да смаже с хит! като "Без теб" или "Скоро", a za6to не и като "Ти да видиш" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Преслава, Гери-Никол и Алисия позират заедно на отварянето на MDL Group в 'Парадайс'. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Преслава, Гери-Никол и Алисия позират заедно на отварянето на MDL Group в 'Парадайс'. Чакаме ли дует между Гери и Преслава? Алисия е излишна, ама може да я викнат за клипа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Ето, тази Преслава липсва, къде е, къде е, къде е.... жената с блясъчето в очичките, където се радваше като малко детенце, а сега е съвсем друга Преслава...студена, студена и много тъжно е това! Ето, този лайф много ме кефи, и точно на тази песен и се кефя как я изпълнява, а сега дори не я и пее, а си пази гласчето...и пее песни отпреди последните 5 години... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Ето, тази Преслава липсва, къде е, къде е, къде е.... жената с блясъчето в очичките, където се радваше като малко детенце, а сега е съвсем друга Преслава...студена, студена и много тъжно е това! Ето, този лайф много ме кефи, и точно на тази песен и се кефя как я изпълнява, а сега дори не я и пее, а си пази гласчето...и пее песни отпреди последните 5 години... Оф, Боже мой, и ти като Камелия с тоя блясък и с тея очи, за толкова години друго не измислихте ли? Искам дует на Преслава с Теди Александрова - в стила на "Дай ми свобода" - пошло, но премерено. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Ето, тази Преслава липсва, къде е, къде е, къде е.... жената с блясъчето в очичките, където се радваше като малко детенце, а сега е съвсем друга Преслава...студена, студена и много тъжно е това! Ето, този лайф много ме кефи, и точно на тази песен и се кефя как я изпълнява, а сега дори не я и пее, а си пази гласчето...и пее песни отпреди последните 5 години... Бирмата и Галена я съсипаха. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари