Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Леле, Мара искала чак да сложи престилката да иде да му помага. ТЯ! Дето абсолютно нищо не приготви за своята вечеря :mf_surrender: :mf_surrender: :mf_surrender:

Много нагла :Д иначе ме изкефи кво е перде. Можеха с монтаж да го сглобят,че все едно тя е готвила..

Сподели в други сайтове

• Отговори 4,9k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Абе има ли някакъв сайт, където да може да се видят скритите статистики на видеоклипове? Смешниците Кристиана и Ангел продължават яко да си купуват гледания, исках да проверя статистиката, ама са я скрили измекярите.

Сподели в други сайтове

Абе има ли някакъв сайт, където да може да се видят скритите статистики на видеоклипове? Смешниците Кристиана и Ангел продължават яко да си купуват гледания, исках да проверя статистиката, ама са я скрили измекярите.

Стига си завиждал, че скриха шапката на среднокулската разкрачка :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Стига си завиждал, че скриха шапката на среднокулската разкрачка :3fdb8960598fa63e:

Ама най-вече. Дойде сезонът, в който чалгата грам не ме вълнува. След средата на май може да се запаля пак, но на този етап - не. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Дано влезе на първо място в Tranding.

Мисля, че първото място й е гарантирано- напоследък е голяма суша откъм нови проекти и са нужни към 50k-100k, за да си на върха там. А нейният клип според мен ще удари дори 200k, особено покрай присъствието на Галин.

Сподели в други сайтове

Няма как. Само публичните статистики са достъпни ако не си собстеник на даден клип.

Сподели в други сайтове

Дали Яни ще удари №1 в попнабъла при тази слаба конкуренция? Крайно време е да има №1 хит императрицата.

Няма да й е трудно. При изискване за 500 хилки. За 7 дни не е непостижимо. Тя пусна тая песен точно днес, тамън на зануляването. Само, че трябва да кърти по 80к на ден минимум.

Дори и да излезе друга силна песен, трудно ще я настигне.

Сподели в други сайтове

Мисля, че Яни този път избухна!

Много по-добра от ''Хубаво го запомни'', която също е супер силна, но тази е по-''скандална''. :3fdb8960598fa63e: :3fdb8960598fa63e: :3fdb8960598fa63e:

Определено Яница пръсна , не я спрях тая песен , много яко звучи в колата!

Сподели в други сайтове

Йорданка Христова ще е жури в Капките. Радвам се, че легенда от такъв ранг ще оценява Деси. Тя неведнъж е показвала, че е една от малкото естрадни, които не делят изпълнителите на чалга и не-чалга, дано и сега е така.

Сподели в други сайтове

Бре, това звучи политкоректно! :1000 (33): Тези у фейса и не са ли със същото качество? Има папка там със снимките....

Не са същите, фейса мачка качеството ... :beware_mods: :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...