Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Ще й звънне да й честити или евентуално е отиде да я види с голям букет червени рози и статуетката "Певица на 2015-та"? Никакъв шанс, особено последното Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Коментирайте каква според вас е първата реакция на Преси, когато разбере за Галс? Ще реже вени, че още не ѝ случва? Ще ѝ звънне, плачейки? Ще влезе под душа с шепа хапчета? Най-много ще и пише един СМС и това е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 С още една изненада ще ни зарадва Галена днес и това е премиерата на дългоочаквания нов видеоклип от нея. След като в Новогодишната нощ тя ни представи песента “Мина ми”, певицата сега е посветила новия си музикален проект на своя син. Песента носи заглавието Moro mou (Бебето ми) и е по музика и аранжимент на Даниел Ганев. Вълнуващият текст пък е дело на Анастасия Мавродиева. Режисьор на лентата е Георги Манов. Очертава се да е флоп по линията на "Да ти олекне" . Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Коментирайте каква според вас е първата реакция на Преси, когато разбере за Галс? Ще реже вени, че още не ѝ случва? Ще ѝ звънне, плачейки? Ще влезе под душа с шепа хапчета? Ше иска да се направи на Адел и да и даде половината ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Ше иска да се направи на Адел и да и даде половината ...Вие нямате никаква милост. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 https://www.facebook.com/PreslavaTV/videos/...24/?pnref=story Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Очертава се да е флоп по линията на "Да ти олекне" . Млъкни си устата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Казва се Александър Честито да и е, и много здраво! Знае кое е името Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Очертава се да е флоп по линията на "Да ти олекне" . Ами вероятно ще е нещо по-различно и некомерсиално, все пак трябва да има песни и за слушане вкъщи, не само за дискотеките. Заради такива като теб, които оплюват различните песни, певиците не смеят да експериментират и си карат само по познатата и сигурна формула. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Като говорим за флопове - "Без теб" скоро ще чукне 2 милиона, под скоро разбирайте - след месец-два. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Ами вероятно ще е нещо по-различно и некомерсиално, все пак трябва да има песни и за слушане вкъщи, не само за дискотеките. Заради такива като теб, които оплюват различните песни, певиците не смеят да експериментират и си карат само по познатата и сигурна формула. Тя затова рибата е на тоя хал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Preslava преди 2 мин. Не ми трябват деца. Очаквайте "Мъжът ми", днес Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Preslava преди 2 мин. Не ми трябват деца. Очаквайте "Мъжът ми", днес Няма такова нещо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitepav Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Preslava преди 2 мин. Не ми трябват деца. Очаквайте "Мъжът ми", днес :roll1: Може пък да последва примера на колежките си и да вземе да забременее тази година. Тъкмо вече всички ще са родили и тя ще е единствената, която ще се обсъждава заради бременността си Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Preslava преди 2 мин. Не ми трябват деца. Очаквайте "Мъжът ми", днес Какво съм ви дала? п.п. Абе някой няма ли го тоя запис с хубаво качество Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Честито на Галена! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dracarys Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 (редактирано) :Vishenka_05: Редактирано Февруари 17 от dracarys Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Галена разби! Жестока е песента и видеото е страхотно..Мелодично парче, което ми липсва от доста време на пазара. Браво! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Честита 2-ра рожба кралице Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Яница чупи рекорди с “Няма да ме купиш” Кралица! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Яница чупи рекорди с “Няма да ме купиш” Кралица! Galin effect Много слаба песен супер скучна Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Preslava преди 2 мин. Не ми трябват деца. Очаквайте "Мъжът ми", днес Ще умраааа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Очертава се да е флоп по линията на "Да ти олекне" . Малеее Фаст ти си бил много злобен ! Боли нали, че Преса след някоя година ще стане Префтасала мома Честито на кралицата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Честито на Галена , много се радвам за нея , нека бебенцето й да расте живо и здраво и много да радва мама и тати! Новата песен на Галена е уникална ще е тотален хит , а видеото е страшно различно досега никоя не се е осмелила да го направи това , да се снима с огромен корем и да изглежда блестящо , евала адмирации! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Честито на Галена , много се радвам за нея , нека бебенцето й да расте живо и здраво и много да радва мама и тати! Новата песен на Галена е уникална ще е тотален хит , а видеото е страшно различно досега никоя не се е осмелила да го направи това , да се снима с огромен корем и да изглежда блестящо , евала адмирации! Браво! Адмирации! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари