Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Пореден ден на траур за всички фенове на Преслава - Галена направо я погреба с новата си песен.

Жалко само, че Яница няма да се добере до първо място в Сигнал и popnable другата седмица.

Сподели в други сайтове

• Отговори 4,9k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Очертава се да е флоп по линията на "Да ти олекне" .

очертава се хитачка от линията "Кой" и "Пак ли"(два от трите най-големи хита последните 10г. /третия също е нейн - "Пей сърце") :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Пореден ден на траур за всички фенове на Преслава - Галена направо я погреба с новата си песен.

Жалко само, че Яница няма да се добере до първо място в Сигнал и popnable другата седмица.

И на ДесиСлава

НАЙ-НЕЗАСЛУЖЕНАТА НАГРАДА В ИСТОРИЯТА НА ПОП-ФОЛКА..

Дори наградите на Преслава са по заслужени

Сподели в други сайтове

Защо? Аз не съм в траур, а много се радвам за ГаленА. :Vishenka_05: :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Познайте само кой от топ имената на Пайнер не е честитил раждането на Александър във фейса... :3fdb8960598fa63e:

Чуплива и дрогирана? :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Не забравяйте да слушате Яни и гласувайте за нея защото заслужава и тя да види първо място!

Честито на Галена! :Vishenka_05: :Vishenka_05:

Абсолютно!Последният път , когато Яница спечели класация беше с "Върнах ти го",а с "Хубаво го запомни" също заслужаваше. :1000 (19):

Сподели в други сайтове

Що бе, Жалка даже прави поредната услуга на Фатмесс - нашта вече мое да друса сланини колкото си иска.

Верно, не е същото, ама от просто и тъпо парче като табуретката какво друго да се очаква?

Сподели в други сайтове

И моят фейс гръмна с тази песен.Забелязах доста приятели на майка ми,които я споделят, а те обикновено не споделят никаква чалга. Също и доста тийнейджъри. Според мен Галена нацели следващия мега хит. Аз не спирам да я слушам, сега чакам една хубава обложка да направи някой, че ме мързи да правя аз. 😁

879836.jpg
Сподели в други сайтове

На мен обаче песента на Яница май повече ми допада от тази на Галена. Подозирам, че гръцката част е виновна.

Сподели в други сайтове

И моят фейс гръмна с тази песен.Забелязах доста приятели на майка ми,които я споделят, а те обикновено не споделят никаква чалга. Също и доста тийнейджъри. Според мен Галена нацели следващия мега хит. Аз не спирам да я слушам, сега чакам една хубава обложка да направи някой, че ме мързи да правя аз. 😁

официалната обложка

16585626_1191010577664586_3346063403742396416_n.jpg

Сподели в други сайтове

Fast за новата песен на Галена:

Слаб проект. Песента не ми харесва, главно заради гръцкия припев и обичайното и фалшиво пеене. Винаги съм го мразил този език. Музика е недодялана, а клипът скучен. Едва ли ще стане хит.

3/10

:1000 (29): :1000 (29):

Никога не изневерява на себе си!

Сподели в други сайтове

И на ДесиСлава

НАЙ-НЕЗАСЛУЖЕНАТА НАГРАДА В ИСТОРИЯТА НА ПОП-ФОЛКА..

Дори наградите на Преслава са по заслужени

:mf_surrender: :mf_surrender: :mf_surrender: :mf_surrender: :mf_surrender:

Радвай се на страхотния проект от Галя, удари си два тека и успокой стратсите!

Сподели в други сайтове

Дали пък Moro Mou не е новото "Хабиби"? :o

Не знам тея 330 човека как са могли да дадат минуси. :mf_surrender:

Ох, дано и Преси да изкара нещо стойностно и силно.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...