Guest Kondomcho Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Пореден ден на траур за всички фенове на Преслава - Галена направо я погреба с новата си песен. Жалко само, че Яница няма да се добере до първо място в Сигнал и popnable другата седмица. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Очертава се да е флоп по линията на "Да ти олекне" . очертава се хитачка от линията "Кой" и "Пак ли"(два от трите най-големи хита последните 10г. /третия също е нейн - "Пей сърце") Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Пореден ден на траур за всички фенове на Преслава - Галена направо я погреба с новата си песен. Жалко само, че Яница няма да се добере до първо място в Сигнал и popnable другата седмица. И на ДесиСлава НАЙ-НЕЗАСЛУЖЕНАТА НАГРАДА В ИСТОРИЯТА НА ПОП-ФОЛКА.. Дори наградите на Преслава са по заслужени Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Не забравяйте да слушате Яни и гласувайте за нея защото заслужава и тя да види първо място! Честито на Галена! :Vishenka_05: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Познайте само кой от топ имената на Пайнер не е честитил раждането на Александър във фейса... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Пореден ден на траур за всички фенове на Преслава - Галена направо я погреба с новата си песен. Жалко само, че Яница няма да се добере до първо място в Сигнал и popnable другата седмица. Защо? Аз не съм в траур, а много се радвам за ГаленА. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Познайте само кой от топ имената на Пайнер не е честитил раждането на Александър във фейса... Чуплива и дрогирана? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Не забравяйте да слушате Яни и гласувайте за нея защото заслужава и тя да види първо място! Честито на Галена! :Vishenka_05: Абсолютно!Последният път , когато Яница спечели класация беше с "Върнах ти го",а с "Хубаво го запомни" също заслужаваше. :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Защо? Аз не съм в траур, а много се радвам за ГаленА. Ти си на път на преминеш в противниковия отбор. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Райне, мила, време е за нов сингъл! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Графики от клипа на Галена! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Ти си на път на преминеш в противниковия отбор. Да заповяда при вас. Пресови не го щем, особено след онази анкета. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Да заповяда при вас. Пресови не го щем, особено след онази анкета. Какъв е коментара ти за "Moro mou"? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Що бе, Жалка даже прави поредната услуга на Фатмесс - нашта вече мое да друса сланини колкото си иска. Верно, не е същото, ама от просто и тъпо парче като табуретката какво друго да се очаква? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Да заповяда при вас. Пресови не го щем, особено след онази анкета. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Instagram-а ми гърми от честитки,а фейса гледам 30 мои приятелчета си я шерват. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Instagram-а ми гърми от честитки,а фейса гледам 30 мои приятелчета си я шерват. огромен хит ще е това! Не ми се мисли какво ще е по клубовете днес и утре Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 И моят фейс гръмна с тази песен.Забелязах доста приятели на майка ми,които я споделят, а те обикновено не споделят никаква чалга. Също и доста тийнейджъри. Според мен Галена нацели следващия мега хит. Аз не спирам да я слушам, сега чакам една хубава обложка да направи някой, че ме мързи да правя аз. 😁 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 На мен обаче песента на Яница май повече ми допада от тази на Галена. Подозирам, че гръцката част е виновна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 И моят фейс гръмна с тази песен.Забелязах доста приятели на майка ми,които я споделят, а те обикновено не споделят никаква чалга. Също и доста тийнейджъри. Според мен Галена нацели следващия мега хит. Аз не спирам да я слушам, сега чакам една хубава обложка да направи някой, че ме мързи да правя аз. 😁 официалната обложка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 официалната обложка Страхотна рисунка, но не ми допадат анимирани/рисувани обложки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Fast за новата песен на Галена: Слаб проект. Песента не ми харесва, главно заради гръцкия припев и обичайното и фалшиво пеене. Винаги съм го мразил този език. Музика е недодялана, а клипът скучен. Едва ли ще стане хит. 3/10 :1000 (29): :1000 (29): Никога не изневерява на себе си! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 И на ДесиСлава НАЙ-НЕЗАСЛУЖЕНАТА НАГРАДА В ИСТОРИЯТА НА ПОП-ФОЛКА.. Дори наградите на Преслава са по заслужени :mf_surrender: :mf_surrender: Радвай се на страхотния проект от Галя, удари си два тека и успокой стратсите! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Дали пък Moro Mou не е новото "Хабиби"? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Дали пък Moro Mou не е новото "Хабиби"? Не знам тея 330 човека как са могли да дадат минуси. Ох, дано и Преси да изкара нещо стойностно и силно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари