Guest Kondomcho Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 СКАНДАЛНО! Яни има шанс да мине гледаемостта на "Пей, сърце" за първите 24 часа Хах, не се увличай, няма да стане. Въпреки факта, че абонатите на канала са с 200К повече от миналата пролет. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Абсолютното. За болежките на кака Кели, новият хит на Яни си е истински мехлем Кели, има ли шанс скоро Яни да мине Преси в твоето сърце ? Усещам големи симпатии от твоя страна към нашето русенско момиче! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Забелязахте ли, че Пайнер вече пишат автори/режисьори в описанието? Галена - Moro mou продуцент: "Пайнер" ООД музика и аранжимент: Даниел Ганев текст: Анастасия Мавродиева режисьор и сценарист: Георги Манов Яница ft.Галин - Няма да ме купиш продуцент: "Пайнер" ООД музика и аранжимент: Николай Пашев текст: Росен Димитров режисьор, сценарист и оператор: Георги Марков Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Забелязахте ли, че Пайнер вече пишат автори/режисьори в описанието? Галена - Moro mou продуцент: "Пайнер" ООД музика и аранжимент: Даниел Ганев текст: Анастасия Мавродиева режисьор и сценарист: Георги Манов Яница ft.Галин - Няма да ме купиш продуцент: "Пайнер" ООД музика и аранжимент: Николай Пашев текст: Росен Димитров режисьор, сценарист и оператор: Георги Марков Сетиха се след 100 години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Кели, има ли шанс скоро Яни да мине Преси в твоето сърце ? Усещам големи симпатии от твоя страна към нашето русенско момиче! Напълно е възможно, миличка! Мачкаш с подпис Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Напълно е възможно, миличка! Мачкаш с подпис Моля CallyPressyfan' да бъде сменено с CallyYannifan'. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Напълно е възможно, миличка! Предателка! Родоотстъпничка! Антипатриотка! :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Нямам търпение да излезе песента на Преслава с Цеци Лудата Глава. Паметен момент ще бъде реакцията на Cally! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Моля CallyPressyfan' да бъде сменено с CallyYannifan'. Не ми харесва как стои написано - по-скоро - CallYani Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Нямам търпение да излезе песента на Преслава с Цеци Лудата Глава. Паметен момент ще бъде реакцията на Cally! Това или ще бъде или последният пирон в ковчега на кариерата й, или най-после огромен хит! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Това или ще бъде или последният пирон в ковчега на кариерата й, или най-после огромен хит! По-скоро второто. Кели ги урочасва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Не ми харесва как стои написано - по-скоро - CallYani Време е да популяризираш Яни в университета и да направиш презентация под звуците на ''Няма да ме купиш''. Време е да станеш истински фен на Яница - винаги подкрепяш най-силните и хитови! Дано това е кармичния път на Яни към върха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Време е да популяризираш Яни в университета и да направиш презентация под звуците на ''Няма да ме купиш''. Време е да станеш истински фен на Яница - винаги подкрепяш най-силните и хитови! Дано това е кармичния път на Яни към върха. Не знам за това, но мигом си купувам сива котка и люлка! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 По-скоро второто. Кели ги урочасва. Дано, дано! Дано и тази година зачене под звуците на "Морому" Тъкмо догодина с Галена ще развеждат заедно малките с детски колички. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Не знам за това, но мигом си купувам сива котка и люлка! Дали това коте в клипа не е препратка към друго коте и така да заявява, че тъй като не получава моменти е решила да не се бръсне и да е с много косми като наказание? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Дано, дано! Дано и тази година зачене под звуците на "Морому" Тъкмо догодина с Галена ще развеждат заедно малките с детски колички. Галче се снима бременна в клип, дано Преси роди в такъв. Дори и инсценирано тип "Гага". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Дали това коте в клипа не е препратка към друго коте и така да заявява, че тъй като не получава моменти е решила да не се бръсне и да е с много косми като наказание? Ужас .... :roll1: Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Поп-фолкът най-накрая се размърда, браво. Много силни предложения от Галена и Яница. И да отбележим, че първата този път не е влагала толкова пари в клипа, но въпреки това и на видеото, и на песента се дават високи оценки в 90% от коментарите, които чета. Нека е показателно за следващия път, когато тук се твърди, че Галена си гради имиджа само с пари. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Ужас .... :roll1: Клиповете на Яни са с история и трябва да вникваш в контекста за да схванеш нещата! Истински новатор! След няколко dark и стилни клипове реши да заложи на цветно и натруфено видео! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Поп-фолкът най-накрая се размърда, браво. Много силни предложения от Галена и Яница. И да отбележим, че първата този път не е влагала толкова пари в клипа, но въпреки това и на видеото, и на песента се дават високи оценки в 90% от коментарите, които чета. Нека е показателно за следващия път, когато тук се твърди, че Галена си гради имиджа само с пари. И Анелия със силно предложение! :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 И Анелия със силно предложение! :1000 (29): Докато съм писал, и тя взела че 'предложила'... :1000 (29): Пускам да чуя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Докато съм писал, и тя взела че 'предложила'... :1000 (29): Пускам да чуя. Коментирай, че 7-8 човека влязоха в темата за клипа и избягаха без да коментират Тази песен не е лоша, ама Анелия няма мярка и не знае кога да приключи с дуетите. Пък и да пуснеш това в един ден с родилата Галка е...живо самоубийство Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Коментирай, че 7-8 човека влязоха в темата за клипа и избягаха без да коментират Тази песен не е лоша, ама Анелия няма мярка и не знае кога да приключи с дуетите. Пък и да пуснеш това в един ден с родилата Галка е...живо самоубийство Коментирай, че половината кадри от клипа на Анелия са 1:1 с "Пиши го неуспешно" Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Коментирай, че 7-8 човека влязоха в темата за клипа и избягаха без да коментират Тази песен не е лоша, ама Анелия няма мярка и не знае кога да приключи с дуетите. Пък и да пуснеш това в един ден с родилата Галка е...живо самоубийство Анелия едва ли залага на тва парче. Тя си има мегахит, не ми се вярва да разчита на трио, в което пее със некадърен сутеньор-охрана на нощен клуб. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Анелия едва ли залага на тва парче. Тя си има мегахит, не ми се вярва да разчита на трио, в което пее със некадърен сутеньор-охрана на нощен клуб. Тя все не залага на нещо, а все се бута в дуети/триа. Ей, не се спря. Тя си има мегахит балгодарение на Галена, да не забравяме все пак Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари