pechenko Публикувано Февруари 18 Author Report Share Публикувано Февруари 18 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 268 701 показвания уби ги! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Ще чупим ли рекорда за най-силна премиера на попфолк песен в историята на youtube? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Галка кове 400К от раз! Към този момент са 290,537. Счупи им зъбите на всички! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 #1 в "Набиращи популярност" Рекорда не беше ли за Гери Никол? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Айде на хитааа, за летящ старт на уикенда Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Защо не се показва статистиката под видеото на Галя? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Защо не се показва статистиката под видеото на Галя? Не са минали 24 часа от пускането. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Обаче Галя грам не е мръднала в лице от бременността. Евала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Обаче Галя грам не е мръднала в лице от бременността. Евала. В "Мина ми" лицето и ми изглежда малко подпухнало. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Ами зависи и от прическа, грим.. там е с друг цвят на косата. Тея неща си играят голяма роля Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Според мен клипът на "Moro mou" е сниман отдавна и това е фалшив корем. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 302к има вече Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Според мен клипът на "Moro mou" е сниман отдавна и това е фалшив корем. :1000 (29): :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Галка кове 400К от раз! Към този момент са 290,537. Счупи им зъбите на всички! Горките Фаст и компания , плюха вчера, кълняха и предричаха провал, Галена им го наби. Горкия толбухински куровляк, сигурно проклина деня в който е излязла Моро му. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 302к има вече И тая прогноза ти отиде на вятъра Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Горките Фаст и компания , плюха вчера, кълняха и предричаха провал, Галена им го наби. Горкия толбухински куровляк, сигурно проклина деня в който е излязла Моро му. Много си злобен, само това ще кажа - все Преслава ти е в устата, никой не говори за нея, само и единствено комплексиараните Галенови, а комплексираните Преславови плюят Галена. И двете компанийки сте си един дол дренки, няма значение, че са ви различни любимките Как веднъж не се порадвахте на чуждото щастие, как веднъж не ги затворихте тези усти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Много си злобен, само това ще кажа - все Преслава ти е в устата, никой не говори за нея, само и единствено комплексиараните Галенови, а комплексираните Преславови плюят Галена. И двете компанийки сте си един дол дренки, няма значение, че са ви различни любимките Как веднъж не се порадвахте на чуждото щастие, как веднъж не ги затворихте тези усти. По тая логика и ти си страшно злобен. Или не помниш коментарите ти за Деса от преди няколко дни. Влез си в хронологията и си ги припомни и не се обаждай неподготвен, че почваш да ме дразниш и мен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 По тая логика и ти си страшно злобен. Или не помниш коментарите ти за Деса от преди няколко дни. Влез си в хронологията и си ги припомни и не се обаждай неподготвен, че почваш да ме дразниш и мен. Да ти кажа искрено - дали те дразня или не, хич не ме интересува. Моите коментари за Десислава никога не са били толкова черногледи, наситени с жлъч и злоба. Аз, ако съм злобен, за 98% от Рамания не знам какви са. Впрочем още в това интервю Галена говори за наградите и казва, че според нея било по-добре да ги няма, заради натрупващото се напрежение между феновете, и това между изпълнителите. И казва, че напрежението щяло да се прекрати само, ако изпълнителя не отиде на церемонията, това обяснява и действията й от миналата пролет: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Защо не поствате гледанията в тази тема? По-лесно е за намиране после. Тук, в скандалите, се губят. 304 хиляди. Май няма да мине 318. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Защо не поствате гледанията в тази тема? По-лесно е за намиране после. Тук, в скандалите, се губят. 304 хиляди. Май няма да мине 318. И въпреки това е най-силната самостоятелна премиера. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Защо не поствате гледанията в тази тема? По-лесно е за намиране после. Тук, в скандалите, се губят. 304 хиляди. Май няма да мине 318. Аз вчера я търсих тая тема, обаче никъде не я найдох (каква звучна дума ) 318 "С друг ме бъркаш" ли ги направи? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Аз вчера я търсих тая тема, обаче никъде не я найдох (каква звучна дума ) 318 "С друг ме бъркаш" ли ги направи? 318 е имала Готина и луда. С друг ме бъркаш - ок. 330. В чалгата самостоятелно Преса е имала най-много. Бием я. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 318 е имала Готина и луда. С друг ме бъркаш - ок. 330. В чалгата самостоятелно Преса е имала най-много. Бием я. Готина и луда нямаше ли 550 к? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Готина и луда нямаше ли 550 к? Не, Гери си го обяви в някакво предаване. Не е вярно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари