foxy_vd Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Чудил съм се кога ли ще дойде тоя момент - когато участията ще секнат поради липса на интерес/тръпка от страна на посетителите. Имам една идея кога това може да се случи. Гледай само как хлопват кепенци баш тузарските заведения, ако ГЕРБ загубят изборите... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Имам една идея кога това може да се случи. Гледай само как хлопват кепенци баш тузарските заведения, ако ГЕРБ загубят изборите... Наще ще ме убият, ако не гласувам за Бойко, но мен Корни Нинова страшно ме привлича... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Браво на Галена! Наистина си е голяма, спор няма. За момента има два успешни песни, а годината тепърва започва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Наще ще ме убият, ако не гласувам за Бойко, но мен Корни Нинова страшно ме привлича... Това е, защото подсъзнателно ти напомня на Галена. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Това е, защото подсъзнателно ти напомня на Галена. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Наще ще ме убият, ако не гласувам за Бойко, но мен Корни Нинова страшно ме привлича... Знам отлично, за какво говориш. ГЕРБ се опитват да набият в главите на хората, че без тях България не може точно по същия начин, както Пайнер реват, че без тях чалга не може да има на тези географски ширини. Да, ама България я е имало и преди ГЕРБ, а чалгата е съществувала и преди Пайнер. Който държи медиите е сила, но в днешният свят граници няма, а Бойко и неговият гербер в Хасковско (Пайнера) не могат да промиват мъзъци както преди. Не може да се гледат само цифрички, трябва да се чатат програми и да се слушат песни. А КУРнелия днес размаза шеф от ЕНП в открито писмо, за наглостта да я поучава от Брюксел. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Над 352 000 гледания ... Галка Номер 1 ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Знам отлично, за какво говориш. ГЕРБ се опитват да набият в главите на хората, че без тях България не може точно по същия начин, както Пайнер реват, че без тях чалга не може да има на тези географски ширини. Да, ама България я е имало и преди ГЕРБ, а чалгата е съществувала и преди Пайнер. Който държи медиите е сила, но в днешният свят граници няма, а Бойко и неговият гербер в Хасковско (Пайнера) не могат да промиват мъзъци както преди. Не може да се гледат само цифрички, трябва да се чатат програми и да се слушат песни. А КУРнелия днес размаза шеф от ЕНП в открито писмо, за наглостта да я поучава от Брюксел. Хахахаха... стига обяснява, че като въведат прогресивния данък и всичките "социални" политики, които обявиха такъв дефицит ще настане, че едни хора съвсем ще закъсат. Явно се интересувате само от забавната част на политиката, но изобщо не сте чели програмите на БСП и ГЕРБ. А участията намаляват заради цялостната стагнация на пазара. Липсата на продукция го доказва. Също така няма конкуренция, а поп музиката получава все по-осезаем дял от тв и радио времето. Чалгата е топ в клубовете, но попът държи целия ефирен дял. Особено що се отнася до радиата. Не, че нещо ама през януари имаше 2-3 премиери... никога не е било това. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Меле, никакви програми не си чел, а прогресивното подоходно облагане е просто справедливост. Да, аз съм облаган с прогресивен данък и знам какво е. От него ще има повече пари в бюджета, защото преди налагане на "десятъка" бе така. Всички нормални и цивилизовани държави на запад, са с прогресивна скала на облагане. Конкуренция в чалгата няма, защото нито Пайнер, нито Касъмовите опитват, да създават нови звезди. Те не искат да създават нови звезди. Те си мислят като ГЕРБ, че само със заеми могат да купят всичко, но не казват кой ще ги плаща. Не ми се четат вече програми, искам да знам защо се мълчи за това какви заеми взе ГЕРБ и какъв процент смъкват от изпълнителите си Пайнер, за да знаем мърши ли са или пичове. Това са 2 от най-пазените тайни на прехода.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Има тема за политика. Пишете там. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Галенови, приемате ли нови членове? Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Галенови, приемате ли нови членове? Ще ти отговорим с песен на бившата ти любимка (вече): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Ще ти отговорим с песен на бившата ти любимка (вече): Очаквам да ми насрочите ритуала по приемственост Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 GALENA - MORO MOU / Галена - Moro mou (Бебето ми), 2017 392,940 views (18.02) - 16:45 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Галенови, приемате ли нови членове? Стига бе! КАЛИопа премина в отбора на Яница, Сенужката е отправил поглед към Галенови, сега и ти. Фаст ще пометне! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Гледайте Тита в Мармалад. (18.02) - 16:45 Другите фенски групи ще ни намразят вече. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 GALENA - MORO MOU / Галена - Moro mou (Бебето ми), 2017 392,940 views (18.02) - 16:45 Вече 400+ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Над 352 000 гледания ... Галка Номер 1 ! Колко направи за 24 часа? 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Колко направи за 24 часа? 311K, но веднага след това се актуализираха и бяха 324К. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Още една класика Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Наще ще ме убият, ако не гласувам за Бойко, но мен Корни Нинова страшно ме привлича... +1 Мен и Мая Маналова ме превлича като излъчване, ама нали стана омбудсман. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 КРАЛИЦА. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Глория няма ли да издава песен вече? Още си слушам "Докосването има памет" па няколко пъти на ден. След "Пясъчни кули" не ми беше харесвало нищо нейно до последната й. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Ето. Чалгарите са тези, които гласуват за комунистите. Това не е случайно. Цигани и чалгари са основният им контингент. Все хора с нисък интелект. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Ето. Чалгарите са тези, които гласуват за комунистите. Това не е случайно. Цигани и чалгари са основният им контингент. Все хора с нисък интелект. Това, че някой ти харесва като визия и излъчване не значи, че одобряваш политиката, която води. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари