petya1 Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Дреме ми за Яница, ако трябва да съм честен. Моро му, се фело, е до, до, до посо сагапао... :happyppl: :happyppl: 2 дни не спирам да пея, където и да съм.. Гледах клипчета на Жоро Малев в историята на инстаграм вчера от участието на Деси Слава и на два пъти е снимал как е гърмяла Moro Mou в Мегами.. А Галс не е залагала толкова на тази песен, колкото на другата, която снима преди нея. Сигурно ще я чуем другата чак есента.. За лятота има друга. Дано я остави да си изживее живота, който предричам , че ще е дълъг Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Май тая турска версия на Анелия няма да излезе. Много тъпа история. Интересното е, че в нета няма никакво инфо. Все едно само веднъж са я пускали. Статистиките от известно време ги крият. Върти се по една не особено известна турска телевизия. Там и други българи въртят понякога, с песни на български. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 А Стефчо на Галена кога се роди? Юни 2009 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Палатка - 17 пъти! Тогава класацията се определяше на база обаждания по телефона в радиостанцията им. Гласуваха много по-малко хора от сега и главно бесни селяни, затова направиха тая песен толкова пъти номер 1. Това в новия формат за гласуване е невъзможно да се случи. Така, че май на Анелия песента е рекордьорът? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Скандално! От големите имена само Преси остана без дете, че някои и по две имат вече Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Скандално! От големите имена само Преси остана без дете, че някои и по две имат вече За сметка на това тя има 7 награди "Певица на годината". Желязото е много по-ценно от някакви си деца. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Най-добрата песен на Андреа от последните години Още се сещам хората как и се кефеха в Час Пик Една от най култовите фрази "Щом си падаш по ..." буквално си дераха гърлата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Скандално! От големите имена само Преси остана без дете, че някои и по две имат вече И Яница няма, но предполагам, че скоро ще има. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 За сметка на това тя има 7 награди "Певица на годината". Желязото е много по-ценно от някакви си деца. Все едно има 7 деца, по нейната логика Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Все едно има 7 деца, по нейната логика Да и имам децата пхахахаха Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Все едно има 7 деца, по нейната логика Като гледам последните й 2-3 деца се чудя дали не ги е осиновила? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Върти се по една не особено известна турска телевизия. Там и други българи въртят понякога, с песни на български. А защо я няма в нито един канал онлайн? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Като гледам последните й 2-3 деца се чудя дали не ги е осиновила? Тя не е на това мнение Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Като гледам последните й 2-3 деца се чудя дали не ги е осиновила? Получава помощи чрез осиновените. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 За сметка на това тя има 7 награди "Певица на годината". Желязото е много по-ценно от някакви си деца. Не 7, а 13 = 7 от Планета и 6 от Нов Фолк Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 5:30 "Аз нямам съмнения за наградата си.... НАПРОТИВ" Брутална! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Скандално яка!Предлагам композиторът на следващата песен на Преси да е Dj Ziki Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Не 7, а 13 = 7 от Планета и 6 от Нов Фолк Колко излишна информация е побрала главата ти .. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Колко излишна информация е побрала главата ти .. Мама ми е казала, че ако не знам броят на наградите на Преси няма да лягам, докато не го науча! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 5:30 "Аз нямам съмнения за наградата си.... НАПРОТИВ" Брутална! Много ми хареса как не обиди никого,въпреки че много скочиха срещу нея-държа се достойно. И сега като прегледах част от интервюто ми просветна , защо Николета изведнъж се обърна срещу нея.Преслава спомена за медия , която се обърнала срещу нея след като отказала интервю.Дали това е причината "Папараци" да започнат анти кампания срещу нея Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 И Яница няма, но предполагам, че скоро ще има. Ми да побърза, че критическата не е толкова далеч. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Мама ми е казала, че ако не знам броят на наградите на Преси няма да лягам, докато не го науча! Майка ти Кали Преси фен ли се казва? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Яни не е ли по-възрастна от Пете? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 В КЛИПА ФИДАНКА НА ЖИВО ЛУКАНКА Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Майка ти Кали Преси фен ли се казва? :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Яни не е ли по-възрастна от Пете? Малко по- голяма е, но е и с по- дълга кариера. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари