Western Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Тази ми е сред най- любимите на Оцко, даже дълго време може би ми беше на 1 място! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Тази ми е сред най- любимите на Оцко, даже дълго време може би ми беше на 1 място! И на мен. Тази също: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Кралицата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 да, в ушите Да бе, квато се прави на голямата перверзница, сигурно отдавна няма дупка, в която да е останала здрава ципа. Тъкмо си мислех да го пиша Богаташът, с който ходела сигурно е с нея заради хубавия й глас Тя пък и тя е тръгнала с него щото е един красавец .... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Salvatore, след онзи твой пост преди няколко дни, като си пусна песента на Яни подсъзнателно пея "Не моменти, трябват ми апартаменти" :roll1: Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Трифон Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Галя ги пръснаааааааа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Кралицата Това слушах вчера: "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Кралица Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Това слушах вчера: о много любима да си призная като излезе 2008 хич не ме кефеше, но после ми влезе под кожата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 без фъчиринги без, дуети Галена троши рекорди ! утре 1 млн Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 о много любима да си призная като излезе 2008 хич не ме кефеше, но после ми влезе под кожата 2008 всичко й е бом-бок, язък за страхотния албум от 2007, който не реализира по никакъв начин. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Това слушах вчера: Беше много вървежна лятото на 2008, откриваха турнето с нея - въпреки че тя не беше там. Хората много се кефеха. После беше на 4-то място в годишната Планета Хит 50. Страхотно време. След това започнаха да й буксуват нещата, въпреки че на моменти компенсираше с готини песни като "Можеш ли да ме обичаш" и "Вярвам в любовта". Силно се надявам, ако скоро планира албум, да бъде с по-балкански привкус. Бих се радвал и на някои по-естраден тип песни, получават й се. Но един албум като "Илюзия" ще я върне отново в редиците. Хит й трябва, иначе албумите й са все така купувани и търсени. Някакъв феномен е в това отношение в България. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 о много любима да си призная като излезе 2008 хич не ме кефеше, но после ми влезе под кожата Нямам идея защо, но с тази песен Глоря ме спечели... след нея взех да й симпатизирам страшно много, въпреки, че имам много любими нейни пени преди тази. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Някой да знае този суперхит кавър ли е? Не помня да съм чувал същата песен на друг език? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Нямам идея защо, но с тази песен Глоря ме спечели... след нея взех да й симпатизирам страшно много, въпреки, че имам много любими нейни пени преди тази. :1000 (29): Любимия ми албум е "Благодаря" ии "12 диаманта" Няма такива песни! :Vishenka_05: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Някой да знае този суперхит кавър ли е? Не помня да съм чувал същата песен на друг език? Не знам, ама тоя що се клати така нелепо, като муха без глава? "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Не знам, ама тоя що се клати така нелепо, като муха без глава? Нямам нито един оригинален албум на Стораро и не знам, някой, ако има да каже и "Милиони звезди", "За една жена" и "Грешница" авторски ли са също, че ми е интересно. На мен ми е забавен тук, те и в коментарите долу са обсъждали движенията. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Гледате ли Тони в "Папараци"? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Любимия ми албум е "Благодаря" ии "12 диаманта" Няма такива песни! :Vishenka_05: "Благодаря" за мен е най-силният и албум, всяка една песен въздейства. Много силен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Гледате ли Тони в "Папараци"? пореден "връх" за Сторарови Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 пореден "връх" за Сторарови "Имал е разбира се, да са живи и здрави" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 "Имал е разбира се, да са живи и здрави" съсипаха я Пепе за два дни :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Ахахаха Патрашка смаза Тони с последния въпроосссс ихууууу Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари