Senhor Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Нямам нито един оригинален албум на Стораро и не знам, някой, ако има да каже и "Милиони звезди", "За една жена" и "Грешница" авторски ли са също, че ми е интересно. На мен ми е забавен тук, те и в коментарите долу са обсъждали движенията. Милиони звезди - Giorgos Alkaios - Ta dika mou tragoudia За една жена - Nicolae Guta Si Mihaela Minune - As Renunta Грешница - Yalin - Zalim Другата, която си казал, май е авторска. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Ахахаха Патрашка смаза Тони с последния въпроосссс ихууууу и Джена ще изгори :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Изтървах, ще гледам сега след рекламите, после и в нета. Случайно се сетих за Стораро и питах за песните, не знаех, че гостува в същото време. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 и Джена ще изгори :1000 (29): За Джена не знам,ама ако видят бял свят чатовете с Дилена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Милиони звезди - Giorgos Alkaios - Ta dika mou tragoudia За една жена - Nicolae Guta Si Mihaela Minune - As Renunta Грешница - Yalin - Zalim Другата, която си казал, май е авторска. Мерси. :1000 (30): Не съм по гръцкото и не съм ги слушал май и трите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Мерси. :1000 (30): Не съм по гръцкото и не съм ги слушал май и трите. Всъщност втората е румънска, а третата е турска. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 За Джена не знам,ама ако видят бял свят чатовете с Дилена. Кво за Джена ? Кой си е писал с Дилена - Фики или Тони ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Кво за Джена ? Кой си е писал с Дилена - Фики или Тони ? Тончито Стораро Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Коя е Дилена? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Всъщност втората е румънска, а третата е турска. Вярно ,сега се зачетох. Бързах да пусна телевизора в другата стая на Папараци, че майка ми тук гледа мач. Иначе гръцки песни най- малко знам, признавам си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Коя е Дилена? Една плеймейтка, участва в два клипа на Татяна - май "Малко коте" и "До три". Ще прави музикална кариера явно... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Тончито Стораро Ти вярваш ли това ? Щом досега не е излезнало нищо, значи не е истина. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Ти вярваш ли това ? Щом досега не е излезнало нищо, значи не е истина. И това ще стане Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 "За една жена" Чуй припева на тази сръбско циганска песен. Чувала съм я в детството си, демек доста отдавна. Явно е първа цедка. "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
amor_mio Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 За Джена не мисля, че е вярно. Но няколко хора тук потвърдиха за Цветелина Янева, която е била не само с Тони, но и с брат му. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 За Джена не мисля, че е вярно. Но няколко хора тук потвърдиха за Цветелина Янева, която е била не само с Тони, но и с брат му. Кажете името на брат му,знам че страшно много си приличат или се бъркам? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 За Джена не мисля, че е вярно. Но няколко хора тук потвърдиха за Цветелина Янева, която е била не само с Тони, но и с брат му. да, Цуцулана ще си жертва връзката с Дилян заради тия орангутани :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balm*in Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 За Джена не мисля, че е вярно. Но няколко хора тук потвърдиха за Цветелина Янева, която е била не само с Тони, но и с брат му. Вярно е! Джена щеше да е първата с дует с Тони 100, ако Митьо Пайнера беше разрешил. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
amor_mio Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 да, Цуцулана ще си жертва връзката с Дилян заради тия орангутани :1000 (29): Преди Делян са ставали тези неща. Един потребител с потробности беше разказал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Какво е казал Тони Стораро за Дилена? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Какво е казал Тони Стораро за Дилена? Аз,го казвам! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Аз,го казвам! А?? Аз питам какво е станало дума за нея : Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Това слушах вчера: Тая песен специално не я дишам...Ужасна е! "Дяволска любов" е къде, къде.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Ахахаха Патрашка смаза Тони с последния въпроосссс ихууууу Кой въпрос? Последно го пита за операцията за гласните струни, а после му пожела да стане дядо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари