HIT Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Опазил ме господ да чуя тая какафония втори път (чукамнадърво). Поне толкова пъти го казва в песента или до колкото я чух. Лелка съм и с критерий. Научи се първо да общуваш във форум и да имаш форумен език. Второ, научи се да аргументираш и дебатираш. Да скачаш и да обиждаш е лесно, невъзпитаните го знаете добре, не е изненада. Да се научиш на истинска, качествена музика няма да ти казвам. Там си си добре в чалгата. И пак ти казвам, радвай си се на твоите си неща и не се занимавай с лелки. Ама ти верно ли си тръгнала си да ме критикуваш, че слушам чалга? "Там си си добре в чалгата" вика, ми ти къде си бе? Лелче, може да е от възрастта, но да ти напомня ако си забравила, че се намираш в чалга форум. И ще се занимавам с когото аз поискам, ако очакваш да бълваш злоба срещу всичко дето диша на тоя свят и никой да не ти опонира си в голяма грешка. Ясно какъв ти е критерия, щом по цял ден киснеш в музикален форум и нареждаш певици, които уж не харесваш. Озвучителя на Галин? Да. Очаквам яка песен, от чутото доста ми хареса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Между другото, Жалена вече е на 1-во място в класацията ми за най-противна изпълнителка на всички времена. Толкова противна не ми е била дори и Ивана в предното десетилетия. Честито! П.П. А феновете ѝ трябва да бъдат кастрирани Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 П.П. А феновете ѝ трябва да бъдат кастрирани А какво трябва да се направи с хората, които никога нищо не харесват, но въпреки това висят всеки ден в чалга форум и избиват комплекси? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Между другото, Жалена вече е на 1-во място в класацията ми за най-противна изпълнителка на всички времена. Толкова противна не ми е била дори и Ивана в предното десетилетия. Честито! П.П. А феновете ѝ трябва да бъдат кастрирани Доста важна информация, обезателно ще си го отбележа. Сигурен съм, че на Галена съцето ѝ се къса от това. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Ама ти верно ли си тръгнала си да ме критикуваш, че слушам чалга? "Там си си добре в чалгата" вика, ми ти къде си бе? Лелче, може да е от възрастта, но да ти напомня ако си забравила, че се намираш в чалга форум. И ще се занимавам с когото аз поискам, ако очакваш да бълваш злоба срещу всичко дето диша на тоя свят и никой да не ти опонира си в голяма грешка. Ясно какъв ти е критерия, щом по цял ден киснеш в музикален форум и нареждаш певици, които уж не харесваш. Да. Очаквам яка песен, от чутото доста ми хареса. Ама опонирай ми, бе нали затова съм тук! Ама не можеш. Без обиди не можеш. Никой не те критикува. Дреме ми на прическата какво слушаш. Изказвам мнение и ще продължавам (тук, другаде и къде ми е кеф) изнася ли ти или не, не е моя грижа. "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Ама ти верно ли си тръгнала си да ме критикуваш, че слушам чалга? "Там си си добре в чалгата" вика, ми ти къде си бе? Лелче, може да е от възрастта, но да ти напомня ако си забравила, че се намираш в чалга форум. И ще се занимавам с когото аз поискам, ако очакваш да бълваш злоба срещу всичко дето диша на тоя свят и никой да не ти опонира си в голяма грешка. Ясно какъв ти е критерия, щом по цял ден киснеш в музикален форум и нареждаш певици, които уж не харесваш. Да. Очаквам яка песен, от чутото доста ми хареса. Озвучителя на Галин със собствена песен? Е, това, вече е скандално! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Всъщност няма смисъл да се кастрират. Вероятността да се възпроизведат е нищожна, имайки предвид наклонностите им. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Доста важна информация, обезателно ще си го отбележа. Сигурен съм, че на Галена съцето ѝ се къса от това. Тя няма сърце. Виж нещо друго може и да ѝ се е цепнало при раждането. Епизиотомия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Мииии ... Говедарката от Съединение има повече кво да и уважаваме от Жалка и Наркоманката. Даже Пресила има повече в тая насока. Ех, тия мухоморки, бе! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 3 дни за HIT Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 3 дни за HIT Кралица! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Кралица! Нещо проблем, или? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 3 дни за HIT Може ли поне да чете? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 3 дни за HIT Горкия. Тъкмо му изтече предния бан днес. :1000 (29): Може ли поне да чете? Не. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Нещо проблем, или? Очаквам и 3 дни за DarkChild, който говори за кастрации и прави хомофобски нападки към една стабилна част от форума. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Очаквам и 3 дни за DarkChild, който говори за кастрации и прави хомофобски нападки към една стабилна част от форума. Има ги! И предупреждавам Лока да спре да се заяжда с хората. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 3 дни и за Loka Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Очаквам и 3 дни за DarkChild, който говори за кастрации и прави хомофобски нападки към една стабилна част от форума. Прати ми линк, не намирам къде е говорено. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Хехе, лидерството на Галена не влияе добре на нервите на някои хора. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Хехе, лидерството на Галена не влияе добре на нервите на някои хора. :1000 (29): 2 от 3-мата вече изгоряха, жалко, че третият е админ #МамаУраган е минала НДТП. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 3 дни и за Loka От какъв зор пък Loka? Кого обиди тя? Съвсем възпитано си изказваше мнението. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 3 дни за HIT Нормално не спря да ги плещи и да се блещи на Лока 3 дни и за Loka Е това за какво, той я провокира първи? 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 АНЕЛИЯ ПЕВИЦА НА 2016 ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Десислава е направо плашеща в този поздрав. Защо се е окепазила по този брутален начин? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 От какъв зор пък Loka? Кого обиди тя? Съвсем възпитано си изказваше мнението. 1+ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари