GSimeonova Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Андреа и Кубрат Пулев Далеч по-обрана е връзката на Андреа и Кубрат Пулев. Въпреки особените професии и на двамата, в любовта се радват на перфектния баланс. Запознават се в едно заведение, където Андреа на майтап посяга да удари Пулев. А той я сграбчва силно и оттогава не я пуска вече повече от 10 години. Наистина ли така са започнали? А колкото до "Без теб" - харесваше ми повече на концерта,може и да е била същата версия,но наистина вокалите са малко в повече.Клипът обаче ми е интересен , въпреки масовото нехаресване. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 На Яница на два пъти и връщаха клипа от фирмата и го презасне на два пъти (кадри, не целия), понеже не е по-долу от разврата на "Върнах ти го". Така ако продължава да снима разврат още половин година няма да видим клип. Затова са забавянията при нея - фирмата връща клипа, налага се да презаснема със същия режисьор, човека обаче си има календар и няма как да е свободен по всяко време - снимат след някакви дни или седмици, пак монтиране, пак връщане. Просто Яничка настоява да си покаже п*тката в ефир и това е... :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Истинска Императрица, държи си на разврата и това е! Моралните за манастира! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Готина и дива Ивана. :1000 (26): Наздраве за празниците Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Добре де, само на мен ли ми харесва "Без теб" и още си я слушам? "Нашето любов е", "Пиши го неуспешно", "Чуплива и влюбена" също много ги харесвам. Не са от ранга от преди години, но си носят стила на Преслава.. Като песента няма милиони гледания, значи е провал и неслушаема... Без теб е проект, който не трябва да се знае, че е излизал. Нека просто всички заедно го забравим. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 (редактирано) Мноооого слабо :1000 (27): Ако е на Павлов тази песен много лошо.Напомня ми адски много на Джордан-Муцуна,на Юнона последната песен и кой знае още колко А Галенените пак се показаха какво племе са : Хареса снимка на Галена а подмина снимка на Преса Песента е много яка, браво на Кали, А СИНДЖИРА МУ КИТАЙСКИ! Селяния до шия! Редактирано Февруари 14 от GSimeonova Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Без теб е проект, който не трябва да се знае, че е излизал. Нека просто всички заедно го забравим. Абсолютно! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Скоро Татяна с две нови песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 <3 <3 <3 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 А Галенените пак се показаха какво племе са : Хареса снимка на Галена а подмина снимка на Преса�� Песента е много яка, браво на Кали, А СИНДЖИРА МУ КИТАЙСКИ! Селяния до шия! Изяде се от яд за дреболии! Дай го малко по-спокойно Гоним 3 млн. на този хит Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Да ни е честита баладата на годината: "В друг живот". Напълно заслужено! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Деса бие всичко живо в Сигнала Има ли тяхна класация за 2016та, която да не е спечелила? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Деса бие всичко живо в Сигнала Има ли тяхна класация за 2016та, която да не е спечелила? Идол и най - харесван изпълнител, която мисля, че и няма да спечели. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Деса бие всичко живо в Сигнала Има ли тяхна класация за 2016та, която да не е спечелила? Чичата каЖа, че Пайнера само Песен на годината й обещал, пък тя взе, че спечели и Балада на годината... :1000 (19): Ако взема за Видеоклип, ще ми е интересно каква песен ще запее? :1000 (24): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Да ни е честита баладата на годината: "В друг живот". Напълно заслужено! Брутална балада! Не ми е допадала чак толкова бавна песен от "Ако утре ме губиш". Даже ми харесва и повече. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 <3 <3 <3 ЦАРИЦА! ФАРАОНКА! ДУКЕСА! БОГИНЯ! ИМПЕРАТРИЦА! БАРОНЕСА! :Vishenka_05: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Честито на Деси Слава за балада на годината напълно заслужена!!! Най - добрата и най - голямата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Честито на Деси Слава за заслужената награда! "И това ще преживея" също е в ТОП 5. Ето това значи силна година- в която си по върховете и с комерсиални, и с дълбоки песни- за всекиго по нещо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitepav Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Честито на Деси Слава! Няма равна в баладите за мен! Създадена е за такъв тип песни. Дано продължава да си пуска поне една балада годишно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Айде и аз да я похваля, браво на Деса. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Истинският лидер на 2016-та е Деси Слава! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Браво на Деси Слава! Това е най-добрата балада от години! Много ми хареса смесването на френски и цигански вокали в тази песен. Другата нейна балада от 2016 не мога да я възприема и не ми харесва след балада като "В друг живот". Напълно заслужена е тази награда! За "Хит на година" беше страшно незаслужено, но тук нямаше конкуренция! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Ясно беше за баладата, за мен това е най-хубавата песен и клип за 2016, но как може малоумните фенове да не класират "От щастието най-боли" в топ 3 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Браво на Деса, ще се радвам, ако спечели и Най-харесвана певица Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Галин заживя под един покрив с 20 годишна студентка Знаех си, че не е гееееееей. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Галин заживя под един покрив с 20 годишна студентка Знаех си, че не е гееееееей. :1000 (29): Тая студентка да не се окаже студент! :1000 (29): 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари