Сашо Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Есил е класа ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Те двете с Глория са така. Ето и това не се оцени. Почти винаги харесвам "трохите" от албумите й. :1000 (29): Мен много ме е яд за тази песен: Есил е класа ! Знам с какво да те поздравя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Мен много ме е яд за тази песен: И мен, много кофти я заеба. Жалко... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Поне от Пайнер клипираха "Пулс". :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 При наличието на "МамаУраган", "И на всички като тебе", "Пей, сърце" и дори "Минута живот" е просто нелепо. Клипа в крайна сметка Анелия в червена рокля как ходи из Истанбул и града от дрон, наистина е зашеметяващо красив град, но ... то все едно е реклама на туристически портал. +1 Bashmotion само взимал парите на Анелия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Тази песничка обаче радио Веселина често я пускат, а пък Глория не заложи на нея или да я беше клипирала поне.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Нито минута няма да губя! Нито минута в тази заблуда!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Как искам да се върнат тези времена... колко хубаво беше и какви хубави песни имаше.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 https://www.facebook.com/events/224544887953115/?ti=icl Хайде следващия ТОП да е с песни на Есил?! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 https://www.facebook.com/events/224544887953115/?ti=icl Хайде следващия ТОП да е с песни на Есил?! Есил колко хитове има? Аз я знам само със "СМС", "Ако се върнеш","Елмаз", айде в това число да сложим и баладата "Тя" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Есил колко хитове има? Аз я знам само със "СМС", "Ако се върнеш","Елмаз", айде в това число да сложим и баладата "Тя" Ти нищо не знаеш тогава а уж си с титлата учител Една от любимите ми, поздрав. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
advanced Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Никви Глории, само Есил! 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Тази песен има много добра музика. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Винаги ми е било интересно, защо не е кавърдисала баш оригинала Епимено, ами сръбската версия. Иначе нашата версия звучи много зле. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Такава песен обаче няма друга в поп фолка. Много величествено звучи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Такава песен обаче няма друга в поп фолка. Много величествено звучи. Най- чувствената и песен .. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Ти нищо не знаеш тогава а уж си с титлата учител :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): И аз харесвам песните на Есил. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 (редактирано) Винаги ми е било интересно, защо не е кавърдисала баш оригинала Епимено, ами сръбската версия. Иначе нашата версия звучи много зле. Мечтая да видя, някога отново, Глория толкова разчупена и игрива като в клипа на "Песента", изобщо както е в клиповете от първите й песни. Редактирано Февруари 23 от gotiniq Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 :Vishenka_05: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Топ разкритие на HotArena! Деси Слава имала тайна връзка с 16-годишно момче! Водила го по хотели. Майка му обаче се обадила на певицата и вижте какъв ЕКШЪН е станал! :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Емануела не спира да бълва песни. Харесвам я, но ми омръзна вече от толкова песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): И аз харесвам песните на Есил. Благодаря, че ми я припомни. П.п. Чуйте "Път към друга" и "Сърцето ми бие тревога". Уникален творец е Есил, ако беше в Турция щеше да е ТОП на топа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари