foxy_vd Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Емануела не спира да бълва песни. Харесвам я, но ми омръзна вече от толкова песни. Опеделено счупи глупомера, но това си е за нейна сметка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Сигурно готви нов албум. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Сигурно готви нов албум. Тя още есен'15 имаше около 10 готови песни, и да - готви албум, с ДВД барабар... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Те това е пост във Фейсбук. Кога нашите така, когаааааааааааа? :1000 (6): Jelena Karleuša 1 час · Facebook Mentions · Povodom informacije koju su objavili Nanogicini pajtosi iz Blica i Alo-a, da moram da joj platim 1000 € za povredu ugleda i časti(?!) zato što sam rekla da je osudjeni kriminalac izjavljujem sledeće: BAGRO, KOLIKO PUTA MORAM DA VAM PONOVIM DA OD MENE MOŽETE DA DOBIJETE SAMO KURAC?! O KAKVOJ ČASTI, O KAKVOM UGLEDU PRIČATE?! ISTINA BOLI I EVO PONOVIĆU JE-NANOGICA JE OSUDJENI KRIMINALAC, OSOBA KOJA JE DAVALA ALIBI UBICAMA PREMIJERA, ŽENA RATNOG ZLOČINCA I ŠTA SVE NE! NEĆE TA VIŠE OD POŠTENIH LJUDI DOBITI NI DINAR! NEKA ŽIVI U SVOJOJ KUĆI SAGRADJENOJ OD UBIJENIH I OPLJAČKANIH LJUDI I NEKA NE JEDE GOVNA! A KADA JE REČ O VAMA BAGRO IZ BLICA I ALO-a, DOĆI ĆE DAN KADA ĆE VAŠI VLASNICI I UREDNICI ODGOVARATI ZBOG VELIČANJA KRIMINALACA I OLOŠA I ZBOG NAPADA NA POŠTENE LJUDE! VI STE ZLO SRBIJE KOJE TRUJE NAŠU DECU LAŽIMA DA JE ŠLJAM POPUT SVETLANE RAŽNATOVIĆ NEŠTO DOBRO! DABOGDA VAŠA DECA BILA NANOGICA, ARKAN, LEGIJA, ZVEKI I OSTALI! SRPSKU DECU NE TRUJTE! DOSTA STE VEĆ ZLA UČINILI! BAGRO! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 http://signal.bg/view_audio.php?audio_id=1038 foxy, Глория те направи на нищо в интервюто 20:22 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 http://signal.bg/view_audio.php?audio_id=1038 foxy, Глория те направи на нищо в интервюто 20:22 Да, така ще кажат тези като теб, на които така им изнася. Обаче, не аз прекъснах нея, а тя мен. Не аз започнах да си цитирам биографията, а тя. Не аз побеснях, а тя. Не аз имам да крия нещо, а тя. Защото, тя си преправя биографията, а не аз. Това бе целта на упражнението и тя бе успешна. И въобще, напипах и тънката струна, където знам, че е слаба и там натиснах. На никой не се е обяснявала така, никога. Но ти не се притеснявай, аз все пък съм видим, ясен и открит. А ти си страхливо детенце, с неясна сексуална ориентация и патологични комплекси от мен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 забавляваш ме, foxy ..много недоволен си от живота, както ти го каза Глория неинформиран cи foxy.. днес не ти е ден Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 забавляваш ме, foxy ..много недоволен си от живота, както ти го каза Глория неинформиран cи foxy.. днес не ти е ден С повтаряне на мои изречения по-кадърен няма да станеш. И не те забавлявам, а направо те забих като пирон в кисело мляко в последната година, заедно с всичките ти профили (бивши и настоящи) и никове за гласуване (бивши и настоящи). Преди 2-3 години ти казах, че Пайнер пропада и умните и кадърните ще се разбягат, но такива като теб ми дрънкаха, че без Митака не може. Обясняваше ми, че всичко в този бизнес, са награди и оценка със статуетки, а се стигна до момент, когато такава липсва. И липсва точно по графика, по който ти бях написал всичко. Опитаха такива като теб да се хванат, за последната сламка (Камелия), но и тя ви налагаше с тоягата заедно с измислените ви фаворизирани чалгарки. Знаеш ли кое е най-смешното днес, когато вече се примирихте и кротнахте? Ей това... Само ден след старта на „Гласът на България” по Би Ти Ви конкурентите от Нова ТВ смятат да докажат, че големите гласове на страната ни всъщност са в „Като две капки вода”. Шоуто за певци тръгва в неделя, а това за имитатори – в понеделник, разбра HotArena. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Да, така ще кажат тези като теб, на които така им изнася. Обаче, не аз прекъснах нея, а тя мен. Не аз започнах да си цитирам биографията, а тя. Не аз побеснях, а тя. Не аз имам да крия нещо, а тя. Защото, тя си преправя биографията, а не аз. Това бе целта на упражнението и тя бе успешна. И въобще, напипах и тънката струна, където знам, че е слаба и там натиснах. На никой не се е обяснявала така, никога. Но ти не се притеснявай, аз все пък съм видим, ясен и открит. А ти си страхливо детенце, с неясна сексуална ориентация и патологични комплекси от мен. Фокси, сам знаеш, че не беше прав за някои неща в това си обаждане. Сега няма пак да си го пускам, защото помня по памет. Имаше едно правилно съждение - че могат да си преброят феновете на турнетата и че някои концерти като "Добра среща, приятели" идват в повече, но това нямаше връзка с Глория. А колкото до Сърбия - тя преди това не е крила, че е била там 1991. Нито е крила, че е била солист на "Извор". Просто по интервюта й се бе набило по едно време да споменава, че е била и вариететна певица, каквито навремето са били и други - Таня Боева, Рени, Есил. Коя по корабите, коя тук по клубовете. За "кръчмарския" си период Глория не е спестявала инфо по колкото щеш интервюта и не се е срамувала. Не знам, нещо не се разбрахте тогава, затова и тя влезе в обяснителен режим. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Айде стига с толкова обяснения по ясен казус. Не виждате ли, че смачканото INP, подвизаващо се днес като Nenooo123 ви търсиq за коалиция срещу мен? Достатъчно е само, да видиш как цял ден търси нещо, с което да ви накара да му помогнете, че съм го смачкал като валяк цинкова кофа тук. Сменява си никове, закрива фалирали такива, направил си е сигурно 20 за гласуване, за да цъка за Деса и т.н. Изтрещело е детето, но не му е простено. Не и на това... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Айде стига с толкова обяснения по ясен казус. Не виждате ли, че смачканото INP, подвизаващо се днес като Nenooo123 ви търсиq за коалиция срещу мен? Достатъчно е само, да видиш как цял ден търси нещо, с което да ви накара да му помогнете, че съм го смачкал като валяк цинкова кофа тук. Сменява си никове, закрива фалирали такива, направил си е сигурно 20 за гласуване, за да цъка за Деса и т.н. Изтрещело е детето, но не му е простено. Не и на това... Не, аз съвсем не се подвеждам по други хора в случая. Няма заговори и коалиции тук. Просто ти тогава не се беше информирал и нямаше подход, но и че Глория е параноично тънкообидна, не носи на критика и тряска телефони дори когато човек иска да й каже нещо хубаво - и това е така, не е лъжа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Айде стига с толкова обяснения по ясен казус. Не виждате ли, че смачканото INP, подвизаващо се днес като Nenooo123 ви търсиq за коалиция срещу мен? Достатъчно е само, да видиш как цял ден търси нещо, с което да ви накара да му помогнете, че съм го смачкал като валяк цинкова кофа тук. Сменява си никове, закрива фалирали такива, направил си е сигурно 20 за гласуване, за да цъка за Деса и т.н. Изтрещело е детето, но не му е простено. Не и на това... INP ne e neno123. И Нено те прави на компот, така че стига се пъна и излага. Каквото излезе от устата ти, точно обратното се случва Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Рени Гинеста се оказа врачка - още през ноември каза „Тази неделя е Прошка” и позна! Тази неделя наистина е Прошка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Не, аз съвсем не се подвеждам по други хора в случая. Няма заговори и коалиции тук. Просто ти тогава не се беше информирал и нямаше подход, но и че Глория е параноично тънкообидна, не носи на критика и тряска телефони дори когато човек иска да й каже нещо хубаво - и това е така, не е лъжа. Значи знаеш ли защо тогава подходих така? Имаше един момент някъде между 2004 и 2008, когато се бе обидила, на целия свят и нарочно се бе покрила, демонстрирайки някакво измислено, само в нейната глава доминиране. Маргарита също помагаше в тази насока, като един вид игнорираше постиженията на другите, представяйки ги като панаир на суетата, а Глория демек била там нещо далеч от тези дребни хорски страсти. И така няколко години в лъскане на един имидж, който се срути с един плейбек, на откриването на един рожден ден есента на 2008 година. Тогава за пръв път я погнаха здраво с критика и тя стана невъзможна за търпене. Спомням си, че беше се скарала на Ружа в Добрич, за някава песен, на Драгана Миркович май беше, която си я бе откраднала, но държи да се знае, че е авторска. И някак в тоя период, не знам що бе решила да си чисти стария имидж и да си преправя биографията, но това дразнеше яко. Та реших да я питам така в тази връзка, що не си седне на гъза и не гледа бъдещето, а така се е вторачила в минолото, да доказва, че не е чалгарка. Ма то вариетета се бутаха на хората, та още малко ще ни убеди, че е била соло певеца в "Мулен руж", а другите в Пайнер, само танцували около нея. Обективно погреднато, щяхме да се разберем или да се скараме като хората, но Емилия Стоянова се хвърли на амбразурата и смени темата, насочи я в друга плоскост и тези неща останаха във въздуха. Но тя бе подпалила и като ми затвориха, веднага започна да цитира новата си биография така, както и се ще на нея. И до 2010 година бе все така в нищото. После и дойде акъла, взе да пее на живо и да не спори с хората, че не е на плейблек понякога, защото е излишно. INP ne e neno123. Това го говори на някой друг, не на мен. Ясни сте ми всички десови.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Рени Гинеста се оказа врачка - още през ноември каза „Тази неделя е Прошка” и позна! Тази неделя наистина е Прошка. Това не го разбрах...:| Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Сега най - новото е, че съм INP :1000 (6): наистина днес не ти е ден, Foxy Sexy DESS Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Не, аз съвсем не се подвеждам по други хора в случая. Няма заговори и коалиции тук. Просто ти тогава не се беше информирал и нямаше подход, но и че Глория е параноично тънкообидна, не носи на критика и тряска телефони дори когато човек иска да й каже нещо хубаво - и това е така, не е лъжа. То пък при Глория винаги трябва да имаш подход, че да й кажеш нещо...всеки, с който се е заяла после оправданието е, че нямал подход....че коя е тя? Още малко ще трябва да си обмисляме и пишем думите на лист преди да й го кажем, че да не вземе да разбере погрешно. Не е до подхода, а до това какъв човек е тя - злобна и заядлива. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Как може да е толкова яка тая песен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Той Фокса преди време беше писал от мое име в Сигнал, че и се похвали тук. :1000 (10): Ама го сгащих, че е той, така че не го винете, че се съмнява в нещата, които по принцип той прави. :1000 (19): А Гло осъзна колко е зле вече към 2010та. Там почна да върти едни и същи, че толкова си можела по концерти. Просто реалността я смачка. В последните 1-2-3 години е по-активна и се оттърси от годините отрицание. Сега има друг проблем - не разбира, че тея песни, които предлага не стават за нищо. Вече 10 години бози. :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 То пък при Глория винаги трябва да имаш подход, че да й кажеш нещо...всеки, с който се е заяла после оправданието е, че нямал подход....че коя е тя? Още малко ще трябва да си обмисляме и пишем думите на лист преди да й го кажем, че да не вземе да разбере погрешно. Не е до подхода, а до това какъв човек е тя - злобна и заядлива. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Звучи обаче релевантно, гледайки ѝ отношението, погледите и муцуните спрямо някои журналисти например, не горепосочените. Последното й заяждане беше при Гала и вече май няма да види никога ефир там. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 То пък при Глория винаги трябва да имаш подход, че да й кажеш нещо...всеки, с който се е заяла после оправданието е, че нямал подход....че коя е тя? Още малко ще трябва да си обмисляме и пишем думите на лист преди да й го кажем, че да не вземе да разбере погрешно. Не е до подхода, а до това какъв човек е тя - злобна и заядлива. Глория е страшен темерут. И по интервюта се звери на водещите, представям си кво ги прави разни фенове, които и досаждат. Фокси, дай превод от поста на Карлеуша. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Звучи обаче релевантно, гледайки ѝ отношението, погледите и муцуните спрямо някои журналисти например, не горепосочените. Последното й заяждане беше при Гала и вече май няма да види никога ефир там. :1000 (29): Така ли, какво е станало при Гала? Изпуснал съм. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Милото Ками доста е паднало с гледанията. Гледам, че вече е №29 и то във втората седмица след премиерата. Минута живот поддържаше в топ 25 поне месец. Мечето прави под 200к на седмица. Тоест, средно по 25к на ден, което не е скандално зле. А Яница-Баница пак не можа да оглави топ 100. Жалка много грубо я прецака. Имам чувството, че песента й гръмна за 3 дни и нещо спря да се споделя и шуми. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Имам да направя признание: Слушам новата на Яница повече от Moro mou Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари