stereoto_ Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Велика песен, исками се да я чуя на масовка... Тука има неуредени права, май няма как стане. Тя не я пя на 20-годишнината точно заради това. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Изобщо няма представа от PR. Има такива хора, които не носят на критика и не слушат никой. Затова й са все сами Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Тука има неуредени права, май няма как стане. Тя не я пя на 20-годишнината точно заради това. Тая песен има лайв. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Еее, в последните три - четири години при Глория има напредък! Припомнете си интервютата й при Сашо Диков! :1000 (29): След първото, в което й каза, че е "трактористка" тя му гостува и за второ. :1000 (29): Там имаше още повече бисери. :1000 (29): Патрашкова е лицемерка и мазница, според мен имаше някаква друга причина там, сигурно е писала нещо за нея в "Галерия", а там излизат само глупости. Между другото оранжевите тоалети, с които бяха миналата година Глория и Симона в Арена Армеец са заимствани от Риана, както повечето знаете. Този неин лайф, където я има точно тази визия съм го гледал и там се бара по пичката и имитира мастурбация на сцената. Гло е взела само идеята за тоалета, но явно се запознава с тенденциите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 В този клип е егати пичката ... 2:17 - култово! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Цурчо Пеевски. Опасна си :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Глория не е перфектна, но не е и лош човек. Не всеки може да й разбере характера и поведението. Но когато човек е лъган, предаван, когато са го гледали под лупа, когато са му намирали и най-малките кусури и са го изкарвали супер черен... в един момент му писва и тръгва с рогата напред. Започва да живее напук. Това не е особено здравословно, но е доста дълга тема за разговор. Ако трябва да дам конкретен пример - тя на мноооого места е казвала за времето в Сърбия, за оркестъра, за всичко... Включително в интервюто за Сигнал на няколко пъти споменава, че е била част от кръчмарски оркестър. И въпреки това се обажда някой като Цветан, който я напада, че едва ли не криела... После пък изведнъж хвърля от нищото лафове за "Хипноза" и Дона Самър... яко спечен, защото няма идея как се говори с жена като Глория, и то в ефир. Няма как да се води интелигентна комуникация с такъв човек, така че по-добре да му се затвори телефона. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Жестока песен! Хубава вечер на всички! Уникална! Сега се върнах от дискотека и няма такова мазало..това е хитът! Галена нацели зверски добра песен отново. Не я спирам..Забравих да слушам новата на Яница откакто излезе Moro mou, сега колкото чух от нея от дискотеката толкова запомних. Според мен "Хубаво го запомни" е много по-яка и я слушах доста време. 😀 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 там се бара по пичката и имитира мастурбация на сцената. Първо помислих, че Глория го е правила на сцената Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 И в крайна сметка "Без теб" направи 2 милиона по-бързо от "Да ти олекне" . Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Почти 2 милиона гледания за седмица. Потресен съм. Защо винаги правите най-бозавите песни хитове? Първо "Пей сърце" , сега и тази. Почвам да губя надежда в фолка. В последно време ми създава единствено излишни нерви. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Почти 2 милиона гледания за седмица. Потресен съм. Защо винаги правите най-бозавите песни хитове? Първо "Пей сърце" , сега и тази. Почвам да губя надежда в фолка. В последно време ми създава единствено излишни нерви. И на мен не ми харесва особено. НО пък е доста по-добра от БЕз теб. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Много недооценена песен! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 И на мен не ми харесва особено. НО пък е доста по-добра от БЕз теб. "Без теб" не е за всеки, определено. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Гло защо не я е снимала, страшна е, един клип с ефекти като "Лабиринт" би пръснал! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Първо помислих, че Глория го е правила на сцената Рианна. Щом Глория е заимствала тоалета, значи е гледала изявата, тоест интересува се достатъчно от световните тенденции, макар, да е почерпила идея само за тоалета, а не за цялостното представяне. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Най-големият хит от Хабиби насам! Няма такъв бум!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Най-големият хит от Хабиби насам! Няма такъв бум!! Галена няма нито гласът, нито голямата международна фенска маса на Азис че да направи хит от ранга на Хабиби. Прекалявате. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Обаче супер много се кефя на Деса какъв прогрес направи в последните 2 години. Само сравнете тая Тв версия с последните й проекти. Тази година очаквам да задържи нивото, а за успехът в Капките нямам съмнение- дори си мисля, че ще победи. Между другото тая песен е страхотна, а и има доста гледания... че нали за някои изпълнители изтъквате, че заради малкия си канал не можели да направят милиони Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Почти 2 милиона гледания за седмица. Потресен съм. Защо винаги правите най-бозавите песни хитове? Първо "Пей сърце" , сега и тази. Почвам да губя надежда в фолка. В последно време ми създава единствено излишни нерви. Как може да хабиш нерви за такива глупости? Очевидно вкусът ти се различава от този на масата, приеми го просто. ПС: Понякога имам чувството, че си се подлагал на хипноза и ти е било внушено да dislike-ваш всичко свързано с Галена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Обаче супер много се кефя на Деса какъв прогрес направи в последните 2 години. Само сравнете тая Тв версия с последните й проекти. Тази година очаквам да задържи нивото, а за успехът в Капките нямам съмнение- дори си мисля, че ще победи. Между другото тая песен е страхотна, а и има доста гледания... че нали за някои изпълнители изтъквате, че заради малкия си канал не можели да направят милиони Този клип всъщност беше един от по-добрите на Десислава сред многото не толкова добри. Тя тогава временно се беше върнала във ФЕН и затова си даде малко повече зор и направи нещо като за тяхното ниво. :1000 (29): А клипът имаше 1 милион гледания в година, в която само Андреа и Азис, може би и Галена, правеха цифри над милион. Но тя Деска си беше първата силна в стрийминга още през 2006, когато лидерът в Бг беше Вбокс, тъй че това не е изненада. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Той Фокса преди време беше писал от мое име в Сигнал, че и се похвали тук. :1000 (10): Няма такова нещо, лъжеш най-безотговорно и всички знаят това. Аз съм доказано име в тези форуми и никога няма да си помисля, да се представям, за посредственик като теб. И без това достатъчно много от местните тролове, които съм омачкал като теб, се опитваха да се представят за мен в Сигнала и къде ли не. Дори профили тук пробваха с foxy_vd да си правят, но Момо не ги допусна и дори ми пращаше сканове, да ви се посмеем на мъката. Фоксът е един, имитациите са невъзможни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Няма такова нещо, лъжеш най-безотговорно и всички знаят това. Аз съм доказано име в тези форуми и никога няма да си помисля, да се представям, за посредственик като теб. И без това достатъчно много от местните тролове, които съм омачкал като теб, се опитваха да се представят за мен в Сигнала и къде ли не. Дори профили тук пробваха с foxy_vd да си правят, но Момо не ги допусна и дори ми пращаше сканове, да ви се посмеем на мъката. Фоксът е един, имитациите са невъзможни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 ПС: Понякога имам чувството, че си се подлагал на хипноза и ти е било внушено да dislike-ваш всичко свързано с Галена. Как да харесам певица, с такова огромно самочувствие, която постоянно се самохвали, лицемерничи и интригантства? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Потресен съм. Почвам да губя надежда в фолка. В последно време ми създава единствено излишни нерви. Плашиш ме! Толкова навътре ли ги вземаш нещата? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари