foxy_vd Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Плашиш ме! Толкова навътре ли ги вземаш нещата? И по-отчаяни потребители сме имали тук. Виждаш ли какво нещо е като няма награди и изкуствено подреждане на матрицата? Не знаят, на кой свят са.... А "Гласът на България" и "Като две капки простота" още не са започнали. От 2005 година Пайнера бе научил децата, да зяпат, само Преслава..... "Гласът на България" започва така: Треньорите ще бъдат на крака пред талант, какъвто не е показван в нито едно музикално риалити шоу у нас. Участник ще разкрие някои от добре пазените тайни на поп-фолк бизнеса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 ^ Четох го в Хот Арена: Участник в „Гласът на България“ разгласява публично скандални разкрития за Митко Пайнера и Камелия! Ето какви са те от първо лице „Митко Пайнера ме зароби в компанията си, а за да ме пусне на свобода, ми поиска 100 000 лева“. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 ^ Четох го в Хот Арена: Участник в „Гласът на България“ разгласява публично скандални разкрития за Митко Пайнера и Камелия! Ето какви са те от първо лице „Митко Пайнера ме зароби в компанията си, а за да ме пусне на свобода, ми поиска 100 000 лева“. Мариян Шоколадката? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Мариян Шоколадката? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Да, произведението на Митко Пайнера.... с което щеше да конкурира Азис, на циганско-педалският фронт. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Почти 2 милиона гледания за седмица. Потресен съм. Защо винаги правите най-бозавите песни хитове? Първо "Пей сърце" , сега и тази. Почвам да губя надежда в фолка. В последно време ми създава единствено излишни нерви. Абсолютно.Тази песен даже е в пъти по-добре от циганската ,която беше върха на простотията миналата година.Галена преди години беше с много по-добри песни и клипове от колкото сега,а те ги изкарват мега гига вселенски хитове,което от части пробуди непоносимостта ми към нея.Сравни песни като "Спри ме","Дай ми","Пак ли" с тези , които пуска сега,които са или с платени права ,или пък с плагиатстван припев,или са кавъри. А пък феновете и в този форум са повече от досадни и безпардонни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Абсолютно.Тази песен даже е в пъти по-добре от циганската ,която беше върха на простотията миналата година.Галена преди години беше с много по-добри песни и клипове от колкото сега,а те ги изкарват мега гига вселенски хитове,което от части пробуди непоносимостта ми към нея.Сравни песни като "Спри ме","Дай ми","Пак ли" с тези , които пуска сега,които са или с платени права ,или пък с плагиатстван припев,или са кавъри. А пък феновете и в този форум са повече от досадни и безпардонни. > оплаква се, че сегашните ѝ песни били кавъри или прагиатствани > дава за пример кавърите "Спри ме" и "Пак ли" :1000 (20): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Сравни като текст,клип,композиция,мелодия тези песни с "Пантера","Пей,сърце" и Урагана.Пълна деградация Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Сравни като текст,клип,композиция,мелодия тези песни с "Пантера","Пей,сърце" и Урагана.Пълна деградация Нали харесваш Преслава? Защо не сравниш старите й песни със сегашните? Как ще коментираш, че именно тези песни я сринаха? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Сравни като текст,клип,композиция,мелодия тези песни с "Пантера","Пей,сърце" и Урагана.Пълна деградация Това, че "Пантера" има по-лековат текст или пък "Ураган" типичния за кликата ГН-Криско, не ги прави лоши текстове. При Галена поне има някакво разнообразие, че някои други вече години наред пеят как ги мачкат, бият и псуват, а те още ги обичат (не че Галена няма и такива текстове, но поне темите ѝ не се изчерпват дотам). Клипове - ъм, от общо шестте песни, които спомена, "Пак ли" и "Спри ме" са най-слабите клипове. "Мама Ураган" е невероятен клип, не знам какво си намерила за него да се хванеш. Композиция - 6 напълно различни песни, не виждам защо трябва да се сравняват. Да, "Спри ме" няма надминаване, но това не е от вчера или днес, неслучайно печели всяка класация за нейни песни, просто ѝ е най-силната песен в репертоара. Не видях точно къде е деградацията. Галена 2007-2009 пръскаше с куpвалък по клипове, даже "Пантера" е единствения, откакто е лидерка, където залага на сексапил. "Пей, сърце" е деградация само за тесногръди расисти, каквите за жалост има бол в България. "Мама Ураган" не виждам как точно разваля творчеството ѝ, напротив - обогатява го с песен, напълно различна от попфолка, и то успешна такава, която стана мегахит дори и сред нечалгарите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Нали харесваш Преслава? Защо не сравниш старите й песни със сегашните? Как ще коментираш, че именно тези песни я сринаха? +1111 Защото не й е удобно. То същото може да се каже и за любимката й Деса - къде са текстове и песни като "До тук" и "Бели нощи", къде "Майната ти на тебе" и "Ти на мене ня'аа ми говориш така, ай га ди га да" ГАЛЕНА - разрушител на лабилни психики Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 > оплаква се, че сегашните ѝ песни били кавъри или прагиатствани > дава за пример кавърите "Спри ме" и "Пак ли" :1000 (20): Пак ли не е ли на Кастрати? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Пак ли не е ли на Кастрати? Да, Галена беше казала, че директно ѝ е продал песента и след това я е продал на други... но първата версия е от 2006, така че освен ако Галена не си я е пазила 7 години, не ми се вярва да не е кавър. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Да, Галена беше казала, че директно ѝ е продал песента и след това я е продал на други... но първата версия е от 2006, така че освен ако Галена не си я е пазила 7 години, не ми се вярва да не е кавър. :1000 (29): Той така беше направил и със "Знам как" :Д Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 На някой друг чалга хит припева да е бил текст от лексикон? :1000 (19): Радвам се, че Херцога се завръща, искам реакция от itsdro и фют с Яница. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Татяна вчера е заснела "Бивша за секс", отново Дилена в клипа, както и Мартина Юрукова и още някакви. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Татяна - "Бивша за секс" тежисьор: Николай Скерлев Пак Бивша и пак секс... Таа само това възпява Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Татяна яко се излага. Извинявай, но всичко има граници. Толкова ли не може да се усети, че не и отива да пее за секс и кур*и? Направи два що-годе хита и сега се опитва да прави remake, но както виждаме без никакъв резултат. Императрицата Яни продължава да държи силен интерес към проекта! Слушайте в youtube хита и натискайте F5! Не забравяйте да я споделяте. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Най - големият хит на тая мърла, жалко, че го е заебала така. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Въх, мангали обарват циците на Камелия на участия - това е жена мечта просто... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Най - големият хит на тая мърла, жалко, че го е заебала така. eyebrow game on point Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 http://signal.bg/view_audio.php?audio_id=2678 Ей, голямо мазнене, голямо чудо... обаче и двамата, колко са хитри..как са се наговорили предварително, и тя мълчи и се хили отстрани..много двулично 42:00 все едно душевен оргазъм получава от нея Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Татяна - "Бивша за секс" тежисьор: Николай Скерлев Пак хит от Татяна Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари