Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Вие досега да сте чули за толкова години да се прави ПРОУЧВАНЕ за избор на жури в БТв???Нима и Мара и Есил с проучване се намърдаха там,че са много желани.Или тая година за 1 път в чест на Кама проучване е показало, че е най -желана ...плоска лъжа.Помислете малко ,то е елементарно! :1000 (10):

Сподели в други сайтове

• Отговори 4,9k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Аз доколкото знам Камелия се е примолила заради познанството си със Слави да е жури ,за да си върне поне малко славата,че е на дъното по интерес.В допълнение е обещала да прави скандали на тема Пайнер и както се вижда това си е факт още от 1 епизод.Слави не обича Митко Пайнера и затова се съгласил ,но е направил компромис с хонорара.Това е истината.Всичко друго са фантазии.

Така че по-леко, че някой умира да вземе Кама някъде.

Само, дето Слави не е продуцент на предаването тоя път.

Сподели в други сайтове

Но е в БТв и е ударил рамо.Това не е нещо неестествено.Те са приятели двамата.А и думата на Слави се чува в Ьтв.

С новото ръководство на никой думата не се чува. :D

Сподели в други сайтове

Добре добре щом казваш ще повярваме.Проучване през 2017 е показало Камелия за най-актуална и желана от зрителите на Бтв .Ще повярвам...ама друг път

Сподели в други сайтове

http://signal.bg/view_audio.php?audio_id=3236

Чичака яко се заяжда с Цветелина Янева, ама тя хубаво те оправи.. :3fdb8960598fa63e: 73:00 само слушайте :roll1:

Излагаш се, чак Емилия Стоянова те запомни и ти се смее на умствения ти багаж :hahaha:

Сподели в други сайтове

Не знам на Мартина хонорара какъв е, но тая Дилена поначало е евтин миндил и колкото и да се прави на платинена простит*тка си остава евтина к*рва.

Имам причината да го твърдя (само някой да не реши, че съм използвал услугите и - никога на такива като нея ).

Не правела с*кс за пари уж. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

http://signal.bg/view_audio.php?audio_id=2678

Ей, изкара албумът и нещо велико бре я изкара Кама.. :hahaha: 42:46

Много се вживяваш, чиче :roll1: "чета коментари из форумите" :roll1: уникум си, чиче :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

То не е нужно да се познават много добре. Достатъчно е още тогава да са си говорили. То и Фокса се правеше на умряла лисица, че не се познават с Кама, ама като му напомних за едни снимки, които сам си качи във форума преди 10 години, на които седи на една маса с Кама и Цветко и млъкна. По-скорошните потребители може и да не помнят, ама аз не забравям чак толкова лесно.

Пак да предположа - не е нужно Кама ЛИЧНО да е имала отношения с шоколадката. Може Цветин да е тоя с връзките. Що да не е негова идея. Колкото по-скандално, толкова по-добре оправдан хонорар от шоуто. :whistling:

Изчакай, виж и тогава коментирай. Ама е смешно с твоите конспирации, че била с нисък хонорар или я вземат заради тоя скандал. Това са абсурди.

Сподели в други сайтове

Аз доколкото знам Камелия се е примолила заради познанството си със Слави да е жури ,за да си върне поне малко славата,че е на дъното по интерес.В допълнение е обещала да прави скандали на тема Пайнер и както се вижда това си е факт още от 1 епизод.Слави не обича Митко Пайнера и затова се съгласил ,но е направил компромис с хонорара.Това е истината.Всичко друго са фантазии.

Така че по-леко, че някой умира да вземе Кама някъде.

Не позна . Предаването няма нищо общо вече със Слави.

Преди да лъжеш, запознай се малко по-подробно.

Сподели в други сайтове

Това не значи ,че Слави не се меси в Бтв....Слави е ударил едно рамо,но цената е била да плюе Пайнер.

Лъжите са на Фокса и неговото Проучване !

Сподели в други сайтове

Това не значи ,че Слави не се меси в Бтв....

Лъжите са на Фокса и неговото Проучване !

Има нови директори, няма как Слави да им налага каквото и да било. Плюс това, той още преди години искаше Камелия в Гласът, но тя беше обвързана с договори към Нова. За проучване, не знам, може и да е нямало , а директно да са се спрели нея, като една от иконите на поп-фолка. Не виждам нищо нелогично, просто в момента е нейния ред да е жури на това предаване.

Сподели в други сайтове

Галена слиза от сцената, избра семейството пред статуетките на Пайнера

Давам й макс 5-6 месеца да издържи без адреналина на клубния живот. Тя е работохолик.

Сподели в други сайтове

Давам й макс 5-6 месеца да издържи без адреналина на клубния живот. Тя е работохолик.

Поредната глупост, вече има поети ангажименти.

Сподели в други сайтове

Май месец бяха обявили нейно участие.

Сподели в други сайтове

Поредната глупост, вече има поети ангажименти.

За кога?

Супер, ако е така. Видяхме Емилия как изпадна зад борда с нейната пауза, лидерката трябва да си отстоява позициите.

Сподели в други сайтове

За кога?

Супер, ако е така. Видяхме Емилия как изпадна зад борда с нейната пауза, лидерката трябва да си отстоява позициите.

За баловете ще пее е Планета - Пловдив.

Сподели в други сайтове

То всеки бил, с такава лесна работа. 1 час кълчене и грачене в клуба.

:1000 (29): :1000 (29):

Ми не е баш така. Пътуването по 300-500 км изморява супер много. Хроничната липса на нощен сън също ти ебава майката. Айде, като си на 19 можеш да го издържиш, ама на 32, след близо 15 годишно недоспиване...

Плюс това във всеки един момент трябва да изглеждат перфектно - което коства време, процедури и усилия.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...