Loka Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Бинго! Браво, че ме усети! С почването се сетих, не чух цялата песен. "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Нямам представа защо това повече ми харесва от бг версията. хахах +1 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Според мен първо са направили турската версия и после са скалъпили тъпия текст на бг, който дори не звучи интересно. Вярно ли е, че Дай ми още има и албанска версия? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Бивша за секс искаш, ама няма я. soon... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Бивша за секс искаш, ама няма я. soon... Дали ще направи и милион гледания този път. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Дали ще направи и милион гледания този път. Що си мислиш, че я вълнуват милионите? И щом Малко коте има почти 2, кое те съмнява? Да не е луда да си купува като други. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Хеееииииииииии Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Хеееииииииииии Истински император! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Нямам представа защо това повече ми харесва от бг версията. хахах това защото пее страхотно на турски !! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 това защото пее страхотно на турски !! Не знам. На мен ми звучи правдоподобно, но нямам идея дали е добра. Някъде мернах, че Р-то й било в повече. Излезе ли превод? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 това защото пее страхотно на турски !! Анелия и страхотно пеене? Не сме 2003-та. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Глория е старото поколение, но от новите, Тедето си ми е май най. Общо взето топ 3 от преди са: Глория, Преса и Ана май. От новите Тедето, Яница (последните години когато реално е нещо) и Деси Слава. Деса не е от новите Как Преса и Ана са от старите, а Деса, която е от много преди тях, изведнъж е от новото поколение? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Деса не е от новите Как Преса и Ана са от старите, а Деса, която е от много преди тях, изведнъж е от новото поколение? Беше закачка, иначе ясно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Беше закачка, иначе ясно Това, че спи с младите не я прави такава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Беше закачка, иначе ясно Коментирай факта, че Пресли ще навърши 33, а няма ни най-малко намерение да ражда /гледам да говорим за нея и понеже няма хитове, да зачекнем личния й живот/ Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Това, че спи с младите не я прави такава Факт! Коментирай факта, че Пресли ще навърши 33, а няма ни най-малко намерение да ражда /гледам да говорим за нея и понеже няма хитове, да зачекнем личния й живот/ Ми кво да я правим. Ама изглежда много добре, иначе кой знае, може на Христова възраст да се промени. Иначе, тя хитове си има, просто няма актуални такива. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Факт! Ми кво да я правим. Ама изглежда много добре, иначе кой знае, може на Христова възраст да се промени. Иначе, тя хитове си има, просто няма актуални такива. Надрусай я и я оплоди - ще бъде скандално Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Надрусай я и я оплоди - ще бъде скандално Няма как, не изневерявам! Но ако скоро съм сам, обещавам да пробвам, дори без да я надрусам ще я онождам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 А защо Преса трябва да има деца? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Няма как, не изневерявам! Но ако скоро съм сам, обещавам да пробвам, дори без да я надрусам ще я онождам. Тя ако не е надрусана, няма да позволи някой да я оплоди, затова го казах. Даже няма да се изненадам, ако си е сложила спирала, то от толкова безразборен секс наляво и надясно с кой ли не, си е цяло чудо, че още не е направила белята Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Тя ако не е надрусана, няма да позволи някой да я оплоди, затова го казах. Даже няма да се изненадам, ако си е сложила спирала, то от толкова безразборен секс наляво и надясно с кой ли не, си е цяло чудо, че още не е направила белята А венерически болести? СПИН? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Какъв стайлинг само, все едно е излязла от банята и си е метнала пенюара: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 А защо Преса трябва да има деца? Ами не знам, всичките й колежки имат. А и тия милиони, които изкарва, кой ще ги наследи някой ден? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Надрусай я и я оплоди - ще бъде скандално О, искам аз да си направя дете с Преси Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Ами не знам, всичките й колежки имат. А и тия милиони, които изкарва, кой ще ги наследи някой ден? Наркотиците да не са без пари? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари