nenooo123 Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Как искам да има отново дамска група, като Пантерите (Карамел) ги изключвам, че са ми много скучни, но Пантерите и 88 бяха велики! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Това ми е любимата песен на 88 Клипът беше уникален за времето си и ми беше дълги години най-любимият.Все още я слушам тази песничка като се сетя за нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Как искам да има отново дамска група, като Пантерите (Карамел) ги изключвам, че са ми много скучни, но Пантерите и 88 бяха велики! :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Като почне да се говори за разни нафталини и да се пускат клипчета от преди 20 години, направо ми прилошава и тръгвам да скролвам надолу със скоростта на Хюсеин Болт :1000 (10): :1000 (29): +1000 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 А на новите дори и нафталин не им трябва, молците отдавна са ги нападнали. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Деси по Нова...личи си ,че е на диета Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Поискахте ли прошка??? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Поискахте ли прошка??? :1000 (29): Уникална песен. Простете ми, прощавам и аз Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Поредния кавър, но поне е яка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Поредния кавър, но поне е яка. Това наистина не го разбирам и показва колко плиткоумни са нашите изпълнители. Плащаш луди пари за песен на Кости, на която ти не притежаваш музиката. Т.е. плащаш да имаш хит за 2 месеца и после нищо, а той изкарва пари от няколко човека. На това му се вика балканска работа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Камелия - Яха Биби Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Деси е била много забавна в Събуди се. Била очаквала Фънки остро да я разкритикува първия път и покрай това тя да започне да се представя по-добре... И другите показани ми бяха интересни. Но днес е денят на Камелия, а ДС- утре... Чакаме ли Гласът? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 след 10:45 - паметен момент! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Може ли някой да даде линкове за Глория - Обичай ме такава, Яница - Хубаво го запомни и Емануела и Константин - Не ме заслужаваш, че линковете не работят. Мерси. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Поискахте ли прошка??? :1000 (29): Да, поисках да ми простят глупостите за тази година, че от утре почвам новите. "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Деси е била много забавна в Събуди се. Била очаквала Фънки остро да я разкритикува първия път и покрай това тя да започне да се представя по-добре... И другите показани ми бяха интересни. Но днес е денят на Камелия, а ДС- утре... Чакаме ли Гласът? Фънки е ужасът на попфолк гърлите в Капките Успех на Деси,вярвам в нея Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Фънки е ужасът на попфолк гърлите в Капките Успех на Деси,вярвам в нея Фънки е една комплексирана свиня, която няма и 1% от успеха и таланта на Преслава и Деси Слава - нелепо е да ги критикува Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Фънки е една комплексирана свиня, която няма и 1% от успеха и таланта на Преслава и Деси Слава - нелепо е да ги критикува Коментирай това galena1 започна да следва preslava__ • 3 мин. Би ли искал да стане реалност? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Коментирай това galena1 започна да следва preslava__ • 3 мин. Би ли искал да стане реалност? Тъкмо се зарадвах и ти ми уби кефа! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Тъкмо се зарадвах и ти ми уби кефа! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Пак са приятелки? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Пак са приятелки? Аа, не знам, просто видях, че Галена е лайкнала няколко снимки с Преслава, качени във фен профил. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Може ли някой да даде линкове за Глория - Обичай ме такава, Яница - Хубаво го запомни и Емануела и Константин - Не ме заслужаваш, че линковете не работят. Мерси. http://www111.zippyshare.com/v/p2EyqU5J/file.html http://www111.zippyshare.com/v/bnYe2x2n/file.html http://www111.zippyshare.com/v/C9S87hx8/file.html Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 http://www111.zippyshare.com/v/p2EyqU5J/file.html http://www111.zippyshare.com/v/bnYe2x2n/file.html http://www111.zippyshare.com/v/C9S87hx8/file.html Благодаря! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари