Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Аа, не знам, просто видях, че Галена е лайкнала няколко снимки с Преслава, качени във фен профил. :1000 (29):

Сигурно Преси е поискала прошка :Vishenka_05:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

• Отговори 4,9k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Аз доколкото знам Камелия се е примолила заради познанството си със Слави да е жури ,за да си върне поне малко славата,че е на дъното по интерес.В допълнение е обещала да прави скандали на тема Пайнер и както се вижда това си е факт още от 1 епизод.Слави не обича Митко Пайнера и затова се съгласил ,но е направил компромис с хонорара.Това е истината.Всичко друго са фантазии.

Така че по-леко, че някой умира да вземе Кама някъде.

Само ти ли не разбра, че Камелия досега не е била жури, в този формат, защото Слави го продуцираше и причината е Митко Пайнера? :hahaha:

И само ти ли не разбра, че тази година Слави НЕ Е продуцент на шоуто и Кама ей така "случайно" се пръкна в него? :roll1:

Сподели в други сайтове

Само ти ли не разбра, че Камелия досега не е била жури, в този формат, защото Слави го продуцираше и причината е Митко Пайнера? :hahaha:

И само ти ли не разбра, че тази година Слави НЕ Е продуцент на шоуто и Кама ей така "случайно" се пръкна в него? :roll1:

Фоксе има ли смисъл да се обесняваш на той. Май още не е преглътна случката в Бургас в Дискотеката :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Кама не е там благодарение на проучване.Това е факт.Кой е ударил рамо тя си знае милата и за колко пари....

До предния фен.

По- добре не ми напомняй участието с ужасното грачене на Кама и оркестъра какафония,на което присъствах.

Сподели в други сайтове

Кама не е там благодарение на проучване.Това е факт.Кой е ударил рамо тя си знае милата и за колко пари....

До предния фен.

По- добре не ми напомняй участието с ужасното грачене на Кама и оркестъра какафония,на което присъствах.

Разбира се, че е там точно след проучване на БТВ. Ще ти го кажат и организаторите. Всъщност, що не ги питаш? Нали си най-отворената анонимка от Бургас?

Сподели в други сайтове

На теб те ли ти казаха.Хаха

Забравената Камелия е най-желана за жури в МУЗИКАЛЕН формат при проучване.

Не ти ли звучи смешно.Иди и питай 10 случайни човека на улицата и чуй кое име ще ти кажат.

Сподели в други сайтове

На теб те ли ти казаха.Хаха

Забравената Камелия е най-желана за жури в МУЗИКАЛЕН формат при проучване.

Не ти ли звучи смешно.Иди и питай 10 случайни човека на улицата и чуй кое име ще ти кажат.

Довечера започва, а теб ще ти спукам гемчето в следващите месеци...

Сподели в други сайтове

До предния фен.

Аз друго знам :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Аз друго знам :1000 (29):

Знаеш ли, дори я бяха предупредили, че този анонимен трол ще е там и им е пръснала задниците в Бургас тогава. Трябваше да ми видиш жалката физиономийка на другия ден. А след като Деса се провали тотално предната седмица, направо му се ревеше тук. Но това не е новина за повечето потребители в Рамания, просто бе чутовен шок за анонимката, който чак в 2015-та разбра, че Деса не струва пукнат грош пред Кама.

Сподели в други сайтове

Знаеш ли, дори я бяха предупредили, че този анонимен трол ще е там и им е пръснала задниците в Бургас тогава. Трябваше да ми видиш жалката физиономийка на другия ден. А след като Деса се провали тотално предната седмица, направо му се ревеше тук. Но това не е новина за повечето потребители в Рамания, просто бе чутовен шок за анонимката, който чак в 2015-та разбра, че Деса не струва пукнат грош пред Кама.

:1000 (29): Камелотите единият компетентен,а другият само приказва..и двамата не знаят за какво говорят..чакаме резилите на Кама :hahaha:

Галена обаче изкара тотален хит с "Бебето ми"

Сподели в други сайтове

В крайна сметка, ако не се изгонят от Рамания дублиращите си профилите, тук нищо не може да е обективно. Смятам да се заема с това, като си подам заявлението за модератор. Един път завинаги трябва да се изхвърлят нахалниците, манипулиращи с присъствието си. Ако всички модератори ги мързи много моля да си хвърлят оставките....

Сподели в други сайтове

В крайна сметка, ако не се изгонят от Рамания дублиращите си профилите, тук нищо не може да е обективно. Смятам да се заема с това, като си подам заявлението за модератор. Един път завинаги трябва да се изхвърлят нахалниците, манипулиращи с присъствието си. Ако всички модератори ги мързи много моля да си хвърлят оставките....

:roll1: :hahaha: :roll1: :hahaha:

Както Глория ти вика "Днес май не ти е ден, ЦЕЦО"

Сподели в други сайтове

В понеделник ще пада голям смях тук... :jump:

Това предаване е хем музикално, хем и смях..така де..нима образ, който е някакъв смешен, защо да не пада смях..важното е, глас, а не до това как ще изглежда Деса примерно.. :hahaha:

Сподели в други сайтове

В понеделник ще гледаме рейтингите. Тогава ще си говорим с нещо в ръце. Сега нямаме нищо....

То е ясно, кое предаване ще е най - гледаното, а именно Нова тв :1000 (6):

Сподели в други сайтове

То е ясно, кое предаване ще е най - гледаното, а именно Нова тв :1000 (6):

Да, ясно е от много години. Сега просто ще си затвърдите впечатленията, че БТВ няма как да бъде бутнато от върха....

Сподели в други сайтове

Да, ясно е от много години. Сега просто ще си затвърдите впечатленията, че БТВ няма как да бъде бутнато от върха....

Нямаш спирачки, братче..... :hahaha: не разбра ли, че вече и останалите ти се смеят...осъзнай бе, човече..стига си се напъвал..хем си знаеш възможностите и продължаваш да буксуваш...няма смисъл :1000 (19): Нова тв е най - гледаната, точка!

Сподели в други сайтове

:1000 (29): Камелотите единият компетентен,а другият само приказва..и двамата не знаят за какво говорят..чакаме резилите на Кама :hahaha:

Галена обаче изкара тотален хит с "Бебето ми"

Аз чакам този на Сферичната в "Като две шепи пъстърма"!

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...