Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Аа, не знам, просто видях, че Галена е лайкнала няколко снимки с Преслава, качени във фен профил. :1000 (29): Сигурно Преси е поискала прошка Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Сигурно Преси е поискала прошка Във фен профил Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Във фен профил Пак е нещо, мисли за нея Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Аз доколкото знам Камелия се е примолила заради познанството си със Слави да е жури ,за да си върне поне малко славата,че е на дъното по интерес.В допълнение е обещала да прави скандали на тема Пайнер и както се вижда това си е факт още от 1 епизод.Слави не обича Митко Пайнера и затова се съгласил ,но е направил компромис с хонорара.Това е истината.Всичко друго са фантазии. Така че по-леко, че някой умира да вземе Кама някъде. Само ти ли не разбра, че Камелия досега не е била жури, в този формат, защото Слави го продуцираше и причината е Митко Пайнера? И само ти ли не разбра, че тази година Слави НЕ Е продуцент на шоуто и Кама ей така "случайно" се пръкна в него? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Само ти ли не разбра, че Камелия досега не е била жури, в този формат, защото Слави го продуцираше и причината е Митко Пайнера? И само ти ли не разбра, че тази година Слави НЕ Е продуцент на шоуто и Кама ей така "случайно" се пръкна в него? Фоксе има ли смисъл да се обесняваш на той. Май още не е преглътна случката в Бургас в Дискотеката :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Това означава, че Галена й е простила, но не изключва факта, че й дреме на катерицата за наркоманката. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Кама не е там благодарение на проучване.Това е факт.Кой е ударил рамо тя си знае милата и за колко пари.... До предния фен. По- добре не ми напомняй участието с ужасното грачене на Кама и оркестъра какафония,на което присъствах. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Кама не е там благодарение на проучване.Това е факт.Кой е ударил рамо тя си знае милата и за колко пари.... До предния фен. По- добре не ми напомняй участието с ужасното грачене на Кама и оркестъра какафония,на което присъствах. Разбира се, че е там точно след проучване на БТВ. Ще ти го кажат и организаторите. Всъщност, що не ги питаш? Нали си най-отворената анонимка от Бургас? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 На теб те ли ти казаха.Хаха Забравената Камелия е най-желана за жури в МУЗИКАЛЕН формат при проучване. Не ти ли звучи смешно.Иди и питай 10 случайни човека на улицата и чуй кое име ще ти кажат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 На теб те ли ти казаха.Хаха Забравената Камелия е най-желана за жури в МУЗИКАЛЕН формат при проучване. Не ти ли звучи смешно.Иди и питай 10 случайни човека на улицата и чуй кое име ще ти кажат. Довечера започва, а теб ще ти спукам гемчето в следващите месеци... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Кама не е там благодарение на проучване.Това е факт.Кой е ударил рамо тя си знае милата и за колко пари.... До предния фен. По- добре не ми напомняй участието с ужасното грачене на Кама и оркестъра какафония,на което присъствах. Аз друго знам :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Емилия кога има намерение да пуска новата си песен? Много се бави.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Аз друго знам :1000 (29): Знаеш ли, дори я бяха предупредили, че този анонимен трол ще е там и им е пръснала задниците в Бургас тогава. Трябваше да ми видиш жалката физиономийка на другия ден. А след като Деса се провали тотално предната седмица, направо му се ревеше тук. Но това не е новина за повечето потребители в Рамания, просто бе чутовен шок за анонимката, който чак в 2015-та разбра, че Деса не струва пукнат грош пред Кама. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Знаеш ли, дори я бяха предупредили, че този анонимен трол ще е там и им е пръснала задниците в Бургас тогава. Трябваше да ми видиш жалката физиономийка на другия ден. А след като Деса се провали тотално предната седмица, направо му се ревеше тук. Но това не е новина за повечето потребители в Рамания, просто бе чутовен шок за анонимката, който чак в 2015-та разбра, че Деса не струва пукнат грош пред Кама. :1000 (29): Камелотите единият компетентен,а другият само приказва..и двамата не знаят за какво говорят..чакаме резилите на Кама Галена обаче изкара тотален хит с "Бебето ми" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 В крайна сметка, ако не се изгонят от Рамания дублиращите си профилите, тук нищо не може да е обективно. Смятам да се заема с това, като си подам заявлението за модератор. Един път завинаги трябва да се изхвърлят нахалниците, манипулиращи с присъствието си. Ако всички модератори ги мързи много моля да си хвърлят оставките.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 В крайна сметка, ако не се изгонят от Рамания дублиращите си профилите, тук нищо не може да е обективно. Смятам да се заема с това, като си подам заявлението за модератор. Един път завинаги трябва да се изхвърлят нахалниците, манипулиращи с присъствието си. Ако всички модератори ги мързи много моля да си хвърлят оставките.... Както Глория ти вика "Днес май не ти е ден, ЦЕЦО" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 В понеделник ще пада голям смях тук... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 В понеделник ще пада голям смях тук... Това предаване е хем музикално, хем и смях..така де..нима образ, който е някакъв смешен, защо да не пада смях..важното е, глас, а не до това как ще изглежда Деса примерно.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 В понеделник ще гледаме рейтингите. Тогава ще си говорим с нещо в ръце. Сега нямаме нищо.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 В понеделник ще гледаме рейтингите. Тогава ще си говорим с нещо в ръце. Сега нямаме нищо.... То е ясно, кое предаване ще е най - гледаното, а именно Нова тв :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 То е ясно, кое предаване ще е най - гледаното, а именно Нова тв :1000 (6): Да, ясно е от много години. Сега просто ще си затвърдите впечатленията, че БТВ няма как да бъде бутнато от върха.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Да, ясно е от много години. Сега просто ще си затвърдите впечатленията, че БТВ няма как да бъде бутнато от върха.... Нямаш спирачки, братче..... не разбра ли, че вече и останалите ти се смеят...осъзнай бе, човече..стига си се напъвал..хем си знаеш възможностите и продължаваш да буксуваш...няма смисъл :1000 (19): Нова тв е най - гледаната, точка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Айде Тоти да пуска мега хита другата седмица #БившаЗаСекс Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 :1000 (29): Камелотите единият компетентен,а другият само приказва..и двамата не знаят за какво говорят..чакаме резилите на Кама Галена обаче изкара тотален хит с "Бебето ми" Аз чакам този на Сферичната в "Като две шепи пъстърма"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари