Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 58.45 Нено: "Благодаря ви, че поканихте незабравимата Камелия!"...и възхищава ти се от дълги години....Нено, ах ти, фурнаджийска лопато! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Планета вече до каква степен пренебрегнаха Валя, че поне едно изречение не писаха да й честитят именния ден! Любимата ми песен на Валя+тази с Галин Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 58.45 Нено: "Благодаря ви, че поканихте незабравимата Камелия!"...и възхищава ти се от дълги години....Нено, ах ти, фурнаджийска лопато! Ама той е такъв... Тук просто се прави пред Десови на закшет фен с цел да привлича внимание. Иска да е интересен ама го знам къв е и не върви. Да се пробва на друго място Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 10. February. 2017 г. - 22:28 Няма опасност, друго за Деса няма да има... Един потребител беше много сигурен, че Деса ще си остане с една награда от Сигнал. Чакаме обяснението за втората поредна награда. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 http://signal.bg/view_article.php?article_id=48039 Това е смехотворно! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 http://signal.bg/view_article.php?article_id=48039 Това е смехотворно! +1 Кака Преси вече се е транслирала на 6-то място. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 http://signal.bg/view_article.php?article_id=48039 Това е смехотворно! Ти гласува ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 http://signal.bg/view_article.php?article_id=48039 Това е смехотворно! Пей сърце остана без никакви награди за годината, и Няма да ти пиша има повече гласове от #МамаУраган. Сигурно боли. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Камелия как може да отиде по маратонки на интервюто? Що за стил? И през цялото време и се иска да си качи краката все едно си е у тях Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Ти гласува ли? Разбира се, че гласувах. В класацията виждам поне 5 песни, които заслужават повече от победителя. Пей сърце остана без никакви награди за годината, и Няма да ти пиша има повече гласове от #МамаУраган. Сигурно боли. Дреме ми, аз не стоя да броя, меря и отчитам всяка класация. Просто попаднах на това и ми стана смешно. "И на всички като тебе" е хубава и хитова песен, но е толкова далече от хит на годината... Само се виж каква си злоба.Кеф ти е, че Галена не е първа, чак забравяш, че трътлата също не е. :1000 (29): Тези бутания на Деса ще й изиграят сериозна шега. Колкото до болката, феновете на Галя сме свикнали да й взимат заслужените награди и не го отчитаме толкова сериозно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Камелия как може да отиде по маратонки на интервюто? Що за стил? И през цялото време и се иска да си качи краката все едно си е у тях Че да не е на сцена, та да се конти. То и там не е задължително... Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Камелия как може да отиде по маратонки на интервюто? Що за стил? И през цялото време и се иска да си качи краката все едно си е у тях Остави Камелия, ами виж Ема Стоянова - като излязла от втората световна е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Защото не е редно, защото човек трябва да е обективен. Преценката във форума, рефлектира на преценката ти в живота. Ти не си по - различен тук от там. И не казвам, кой заслужава или не. Естествено, че баладата си беше за нея, говоря за елементарно уважение към хората и принципи, които са на изчезване. И си прав, и не съвсем. Принципно и аз съм за по-голямата обективност, но не винаги тя може да се проявява на 100 %, защото го има фактора фенство. Проблемът е когато този фактор взема свръх надмощие и дадените почитатели напълно се "отдават" на него - състояние, граничещо с фанатизъм. А относно преценките във форума и тези в реалния живот, смятам че не е задължително да има знак за равенство между тях. Във виртуалното пространство сякаш човек си позволява повече, дори да бъде по-краен. А забелязвам, че доста форумци така яко са се слели с хейта, сякаш, ако не пишат с патоса на оплюването, не биха били интересни. А не смятам, че всички, които хейтят, в реалния живот са някакви абсолютни омразници. В нета доста често, пишейки човек, той е афектиран от даден коментар или реплика, и не смятам че от това може да се прави генерално обобщение за това какъв човек е в реалността. Поне аз така мисля. Разбира се, че гласувах. В класацията виждам поне 5 песни, които заслужават повече от победителя. Дреме ми, аз не стоя да броя, меря и отчитам всяка класация. Просто попаднах на това и ми стана смешно. "И на всички като тебе" е хубава и хитова песен, но е толкова далече от хит на годината... Само се виж каква си злоба.Кеф ти е, че Галена не е първа, чак забравяш, че трътлата също не е. :1000 (29): Тези бутания на Деса ще й изиграят сериозна шега. Колкото до болката, феновете на Галя сме свикнали да й взимат заслужените награди и не го отчитаме толкова сериозно. Класацията е базирана на гласовете на потребителите на сайта, а не на базата на това коя песен е гърмяла най-много по клубовете. Предполагам, ако се направи допитване до DJ-те, победител би бил "Пей, сърце", но регламентът на класацията е друг. Но има и друго нещо - в класациите на челните места са все най-актуалните и харесвани в момента изпълнители. Защо като и Преслава, и Галена например - изпълнителките, които са на върха в момента в поп-фолка, не са получили достатъчно гласове, за да спечелят дадената класация? Ами, явно хората се кефят и на други изпълнители, различни от тези посочените. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 И кой го определи коя е най-добрата и най-мелодичната балада? Защото не видях в словоизлиянието ти пояснение от типа на "според мен", защото едно е да изразиш лично мнение и друго е да направиш подобна категоризация, все едно това е резултат от някакво всеобщо допитване, от което да се направи подобно категорично определение. Така, това първо, и второ: айде, разбивачо на конспирации, обясни защо Десислава във форума, където твърдиш, че има организация под пълен строй на френската ѝ маса, печели само с тази си номинация, а в "Сигнал.бг" засега надделя в две категории (за Хит и Балада)... И там ли Десовите са били организирани и с фалшиви профили, нещо, което противниците ѝ не спряхте да натрисате през годините, в моментите когато е печелила по форумите? Все фалшиво играем. Та и в "Сигнал" сигурно е така. Айде, обясни там каква е схемата, при все, че сайтът се е постарал да има максимална обективност...? В голяма криза при това, че във "великия" форум не са я отразили... Айде, цъкай в "Сигнал" за класациите и се кефи, че Десовите "изпадаме в криза", затова, че масовият потребител на сайта я направи лидер за втори път. Горките Десови, не ни е лесно... Благодаря за загрижеността ти! Ще излезете тук много хрисими противниците на "дебелата"... Точно така, най-големият кур за нея! Да ѝ е гадно... Ама откакто младият кур я ебе доста се нахъса. Ако така ѝ влияе младото лъвче, дано дълго продължи връзката им, за да я благославяте и занапред! Колко е яко обаче като се чупят клишета! Откакто е тръгнала с малкия използвач, Фатмата единствено се е нахъсала да трупа килца. Или както му казвате за по-модерно, да влиза във форма Иначе браво на Фатмата. Нашта гордист! Дано вземе поне още няколко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 И си прав, и не съвсем. Принципно и аз съм за по-голямата обективност, но не винаги тя може да се проявява на 100 %, защото го има фактора фенство. Проблемът е когато този фактор взема свръх надмощие и дадените почитатели напълно се "отдават" на него - състояние, граничещо с фанатизъм. А относно преценките във форума и тези в реалния живот, смятам че не е задължително да има знак за равенство между тях. Във виртуалното пространство сякаш човек си позволява повече, дори да бъде по-краен. А забелязвам, че доста форумци така яко са се слели с хейта, сякаш, ако не пишат с патоса на оплюването, не биха били интересни. А не смятам, че всички, които хейтят, в реалния живот са някакви абсолютни омразници. В нета доста често, пишейки човек, той е афектиран от даден коментар или реплика, и не смятам че от това може да се прави генерално обобщение за това какъв човек е в реалността. Поне аз така мисля. Класацията е базирана на гласовете на потребителите на сайта, а не на базата на това коя песен е гърмяла най-много по клубовете. Предполагам, ако се направи допитване до DJ-те, победител би бил "Пей, сърце", но регламентът на класацията е друг. Но има и друго нещо - в класациите на челните места са все най-сетне актуалните и харесвани в момента изпълнители. Защо като и Преслава, и Галена например, изпълнителките, които са на върха в момента в поп-фолка, не са получили достатъчно гласове, за да спечелят дадената класация? Ами, явно хората се кефят и други изпълнители, различни от тези посочените. Защото кака Преси много разочарова с последната си боза, и най-много с медийната пропаганда около клипът й, който е всичко друго, но не и това, което се опитваше да се изкара, че е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 58.45 Нено: "Благодаря ви, че поканихте незабравимата Камелия!"...и възхищава ти се от дълги години....Нено, ах ти, фурнаджийска лопато! Е, сега па тя каква стана! :1000 (29): Ах, Нено, ти скрита "камелотска" лимонке! Верно, че и INP я бе намразил, след като не му се усмихнала, на някакъв фен-клуб. Всичко между тези 2 лица, с различна раманянска самоличност съвпада. По генезис на изперкването, по причина за омразата, по липсата на всякакъв друг досег с обекта на плюене, освен на някакъв фен клуб и по дебилската упоритост, с която опитва да промени света създаден от Фокс в тези форуми. Камелия как може да отиде по маратонки на интервюто? Що за стил? И през цялото време и се иска да си качи краката все едно си е у тях Че да не ходи да си търси гадже там или на официален обяд с Маргарита Лозанова, та и трябва да се облича като за бал без маски? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Откакто е тръгнала с малкия използвач, Фатмата единствено се е нахъсала да трупа килца. Или както му казвате за по-модерно, да влиза във форма Иначе браво на Фатмата. Нашта гордист! Дано вземе поне още няколко. Обаче трупането ѝ на килца май е правопропорционално на трупането ѝ на повече одобрение от страна на феновете. А че не е твоята гордост, е ясно. И не, не ѝ трябват повече отличия. Като за стара чанта от 20 години, при това разплута, са ѝ достатъчни и тези, за да има стимул и през тази година да се старае за добри проекти. Защото кака Преси много разочарова с последната си боза, и най-много с медийната пропаганда около клипът й, който е всичко друго, но не и това, което се опитваше да се изкара, че е. Не смятам, че чак толкова е разочаровала с "Без теб". Песента съвсем не е лоша, като изключим прекаленото струпване на вокали. По-скоро проблемът идва от пренасищането и преекспониране то на образа на Преслава. Да си даде малко почивка, да преосмисли нещата, и ако има малко повече акъл, би се върнала след това с нови сили и добри песни, за да напомни за себе си. Но и на нея не ѝ е лесно. Както веднъж бях писал свои разсъждения относно Преслава, сега пак да повторя своето виждане - страхът ѝ, че след многогодишната пикова серия в кариерата си, би последвал крах, не е малък. Но виждайки колко верни почитатели има, би било добре за нея самата да се отърси от този страх и да се впусне към правенето на музика и песни както когато беше тръгнала в началото - влагайки само душа и глас при създаването на съдържателни песни. Мисля че не е толкова трудно, просто трябва да го осъзнае това... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Песен на годината- И на всички като тебе-1ва награда Балада на годината- В друг живот-2ра награда Пей,сърце- Летен хит Остава само Идола да е при Галка, и всичко е топ. Кой да си помисли, че след 20 години кариера Десс ще се бори на едно с Лидерката. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Пей сърце остана без никакви награди за годината, и Няма да ти пиша има повече гласове от #МамаУраган. Сигурно боли. И понеже Няма да ти пиша го изкарахте Хит на лятото не влиза и в ТОП 5 :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Деса не се бори с никакви лидерки. Тя нама капацитет и влияние за това. Лидерките са безпорни и не виждам, за какво само тролите по ясни чалгарски проблеми. Приемете, че темата в следващите месеци е Камелия и се ориентирайте към свикване с този предстоящ развой на събитията.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Лидерка! Никой не коментира, че Кама извади по-добра песен от 90% от песните на Деси в Пайнер и 100% от песните й за 2016-та. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Деса не се бори с никакви лидерки. Тя нама капацитет и влияние за това. Лидерките са безпорни и не виждам, за какво само тролите по ясни чалгарски проблеми. Приемете, че темата в следващите месеци е Камелия и се ориентирайте към свикване с този предстоящ развой на събитията.... 10. February. 2017 г. - 22:28 Няма опасност, друго за Деса няма да има... Нещо да кажеш? Този път какво ще измислиш, за да й принизиш успехите? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Нещо да кажеш? Този път какво ще измислиш, за да й принизиш успехите? Ще кажа нещо, което ми е на устата от много години. Видяхте ли какво беше Деса без подарени наградки и какво е Преса днес, без подарени наградки? С удоволствие ще ви наблюдавам хващането за сламката, като удавници.... п.п. Ей, имам завършен курс за воден спасител от 1990 и съм млад санитар от 1988 година. Мога да ви помогна, ако се давите... Лидерка! Никой не коментира, че Кама извади по-добра песен от 90% от песните на Деси в Пайнер и 100% от песните й за 2016-та. Не е нужно да се натрапваме на хората с тролене по въпроса. То е очевидно и просто си бъбрим тук с популацията... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Ще кажа нещо, което ми е на устата от много години. Видяхте ли какво беше Деса без подарени наградки и какво е Преса днес, без подарени наградки? С удоволствие ще ви наблюдавам хващането за сламката, като удавници.... п.п. Ей, имам завършен курс за воден спасител от 1990 и съм млад санитар от 1988 година. Мога да ви помогна, ако се давите... Не е нужно да се натрапваме на хората с тролене по въпроса. То е очевидно и просто си бъбрим тук с популацията... Деска си ги е заслужила тези награди, когато беше някъде в небитието преди няколко години никой не й ги е дал даром. Бачка като луда, прави клипове и песни цяла година и сега си бере плодовете. А хейтърите се насират. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Обаче трупането ѝ на килца май е правопропорционално на трупането ѝ на повече одобрение от страна на феновете. А че не е твоята гордост, е ясно. И не, не ѝ трябват повече отличия. Като за стара чанта от 20 години, при това разплута, са ѝ достатъчни и тези, за да има стимул и през тази година да се старае за добри проекти. Не смятам, че чак толкова е разочаровала с "Без теб". Песента съвсем не е лоша, като изключим прекаленото струпване на вокали. По-скоро проблемът идва от пренасищането и преекспониране то на образа на Преслава. Да си даде малко почивка, да преосмисли нещата, и ако има малко повече акъл, би се върнала след това с нови сили и добри песни, за да напомни за себе си. Но и на нея не ѝ е лесно. Както веднъж бях писал свои разсъждения относно Преслава, сега пак да повторя своето виждане - страхът ѝ, че след многогодишната пикова серия в кариерата си, би последвал крах, не е малък. Но виждайки колко верни почитатели има, би било добре за нея самата да се отърси от този страх и да се впусне към правенето на музика и песни както когато беше тръгнала в началото - влагайки само душа и глас при създаването на съдържателни песни. Мисля че не е толкова трудно, просто трябва да го осъзнае това... Смешки разправяш. Фатмес има одобрението единствено на кварталните магазини кръчми, където упражнява влизането си във форма. Иначе за стара чанта, дето измислените награди тряя са и през шутката, а нашта така и не се наяде, смятам че 2 награди са и малко. Тряя земе поне още всички останали. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари