МачуПикчу Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Очакваме ли "Бивша за секс искаш, ама няма яяяя"? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Тази манджа се нарича Камелия, ей, всичко й взе, даже бельото, палмите, прическата и грима, и пак не се получи...Ама то като не ти идва отвътре да си секси Да, градината на Ветко Арабаджиев в хотел "Марица" в Пловдив. Тя Деса и "Не си ми спешен" снима горе в президентският апартамент, ама като дойде време Камелия да се снима, за "Playboy", Ветко смени цялото обзавеждане, с поръчкови мебели директно от Париж, за да му видят българите гордостта, на хотела. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitepav Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Нещо ми липсва Джена ... Яд ме е, че в последно време не й се получаваха нещата. Дано като се завърне лятото да избухне и да се върне в играта Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Я, вече 20 годишните не я задоволят и скочи на малолетните! Деси Слава имала тайна връзка с 16-годишно момче! И докато всички останаха с впечатление, че след ММА боеца Зарко ДесиСлава е скочила на Благой – Малката Кобра, то се оказа, че по средата между тези двама е имало трети човек, пише HotArena. След раздялата си със Светлозар певицата го е играла в стил Мария Илиева и е залюбила 16-годишно момче от Русе. Понеже на тази възраст то е било още дете, не е съзнавало какво всъщност върши и за какво му е такава възрастна кака, фактът, че Деси имала пари и го подпомагала финансово го стимулирало да се хвръли с надолу главата в такава връзка. Водила го в различни хотели и всяка негова прищявка била приета и облагодетелствана парично от певицата. Акълът на изпълнителката не е бил по-голям, тъй като тя пък се била впечатлила, че физически юнакът съвпадал с изискването й нейни гаджета да бъдат само мъже здравеняци. Аферата им приключила след като майката на момчето разбрало за ДесиСлава. Тя се обадила на блондинката и я направила на две стотинки. Нарекла я е „пача“ и й заповядала да остави сина й. Здравенякът към днешна дата учи в Англия и не ще и да си спомня за секс връзката си с известната какичка. Прочети повече на: http://www.novini.bg/news/408568-%D0%B4%D0...1%87%D0%B5.html Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Камелия за ДесиСлава (2009г на промоцията на Послушай сърцето си) "С Деси имаме едно начало, един старт. Когато си стартирал с един човек, трябва да го уважаваш по пътя му, дори и пътя да е различен от твоя. Пожелавам си да видя един хубав спектакъл. ДесиСлава е един прекрасен изпълнител, която винаги съм ценяла и уважавала. Очаквам от нея хубава продкция и много се радвам, че съм на нейния празник" Преслава за Деси Слава в Открит микрофон, Сигнал.БГ, 2015: "Много талантлив човек. Радвам се, че се върна при нас (в Пайнер). Тя може би не знае, но всеки път ако някой ме пита кои са най-добрите певици в България, започвам с нейното име. Бяхме близки и преди, дори се бяхме прочули с нашите операции тогава. Много ми помогна тя между другото, тогава, но това е едно на ръка. За мен тя е адски талантлив човек. Аз за нея освен да казвам как пее, не мога друго да спомена! Кого ще слушаме - Фокса, Сенуж и Силвия, или Кама и Преса Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 И така вече 20 години една свестна дума не чухме от надменното Фатме за Кама, а "чипровската" през цялото време хвали Деса. Дори на Преслава и се откъснаха от сърцето през 2011-та, след разбиването в "Син сити" 2 изречения, с нещо като комплимент, за кака Камс, но на Деса никога, никогаааааааа..... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 И така вече 20 години една свестна дума не чухме от надменното Фатме за Кама, а "чипровската" през цялото време хвали Деса. Дори на Преслава и се откъснаха от сърцето през 2011-та, след разбиването в "Син сити" 2 изречения, с нещо като комплимент, за кака Камс, но на Деса никога, никогаааааааа..... 2014, след общото им участие Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 2014, след общото им участие Не, не, по-рано беше, може би 2013-та. Не помня точно вече, трябва да проверя.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 И така вече 20 години една свестна дума не чухме от надменното Фатме за Кама, а "чипровската" през цялото време хвали Деса. Дори на Преслава и се откъснаха от сърцето през 2011-та, след разбиването в "Син сити" 2 изречения, с нещо като комплимент, за кака Камс, но на Деса никога, никогаааааааа..... Това не е вярно. Деси също винаги е демонстрирал топли чувства и уважение към Кама. Няма нужда да го праави с думи. Правила го е с жестове и отношение. В Мистерия плюс има и конкретно изказване в рубриката с фенски въпроси. Ако това ще те стопли, ще го снимам както се прибера в Шумен. Не очаквай да и хвали гласа. Все едно да лъже... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Започва да се разсмърдява това с "Капките"... Грандиозна измама на старта на Капките Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Верно ли някой още вярва, че е на случаен принцип. Още в ттрети сезон се осъмних като на Василка и се паднаха и трите и любимки - Лили Иванова, Цеца и Бионсе. А и от мръсния арменец Халжаджиан какво друго очаквате. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Верно ли някой още вярва, че е на случаен принцип. Още в ттрети сезон се осъмних като на Василка и се паднаха и трите и любимки - Лили Иванова, Цеца и Бионсе. А и от мръсния арменец Халжаджиан какво друго очаквате. Азис сам си избра Цеца за финал, той да не е лъжливото Фатменце, дето 2 тона не може да върже на живо и.щом запее опразва дискотеката?! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Трифон Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 От 1 сезон е ясно,че бутона е измама и с просто око се вижда,че като го натиснат не спира на образа в който е в момента,да дава следващ,предполагам предварително подготвен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Бутона винаги е бил нагласен, не знам защо се прави новина от това... И Камелия ако отиде в Капките, пак ще е същото... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Бутона винаги е бил нагласен, не знам защо се прави новина от това... И Камелия ако отиде в Капките, пак ще е същото... Новината се прави на гърба на звездата на формата - ДесиСлава. Всички статии и жълти такива от снощи за Капките са с името и снимката на ДесиСлава. Това за нас не е нещо ново. Всеки формат, в който е взела учАстие нашата, винаги са зАлагали основно на нейната личност и скандалите около нея Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Новината се прави на гърба на звездата на формата - ДесиСлава. Всички статии и жълти такива от снощи за Капките са с името и снимката на ДесиСлава. Това за нас не е нещо ново. Всеки формат, в който е взела учАстие нашата, винаги са зАлагали основно на нейната личност и скандалите около нея Ами то от километри си личи, че в този формат най-големи звезди са Деси Слава и Йорданка Христова. Мен лично ме кефи, че легенда на старото време като Данчето оценява легенда на новото време като Деси- струва ми се, че е предразположена добре към нея ако се представя по-добре от вчера, което вярвам, че ще стане. Като цяло от вчера хейта по ДС тук не е спрял и това беше нещо напълно очаквано и НЕприсъстващо по другите места, които чета. Които не са харесали представянето й не се опитват да ни наложат колко зле била, камо ли да сравняват рейтинга на Капките с този на шоу през уикенда в програмен слот без конкуренция, само за да докажат, че Камелия е на върха, а Деси Слава- на дъното... Аз се кефя и на двете! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Мачка! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
georgi_alivonov Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 И аз се радвам и за двете, че след 20 години актуалност има интерес към тях от реалити предавания в национален ефир, не разбирам, защо за да харесваш едната е нужно да не харесваш другата. Но и на мен не ми хареса представянето на Десислава, някак си музиката беше по-силна от гласа й, може би очаквах да пее по-добре, не ми хареса също, че много напълня последно време. Като цяло аз харесвам и Камелия, и Десислава! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 И аз се радвам и за двете, че след 20 години актуалност има интерес към тях от реалити предавания в национален ефир, не разбирам, защо за да харесваш едната е нужно да не харесваш другата. Но и на мен не ми хареса представянето на Десислава, някак си музиката беше по-силна от гласа й, може би очаквах да пее по-добре, не ми хареса също, че много напълня последно време. Като цяло аз харесвам и Камелия, и Десислава! Всичко започна през далечната 2006-7, когато във форума на Планета се пръкна една видинска лисица с болки в стомаха от 2000 и 2002 години. И те така... Болките са видими и до ден днешен, специалистите не намират лечение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Очакваме ли "Бивша за секс искаш, ама няма яяяя"? Да, да, да!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Верно ли някой още вярва, че е на случаен принцип. Още в ттрети сезон се осъмних като на Василка и се паднаха и трите и любимки - Лили Иванова, Цеца и Бионсе. А и от мръсния арменец Халжаджиан какво друго очаквате. Сигурно затова на Деса се падна точно най-любимата ѝ естрадна певица Ваня Костова. Така случайно ще ѝ се падне и някоя народна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Да, да, да!!! Да, да, да, да и аз. Още малко и ще е факт. Чакаме Тоти да разбива и предвид, че годината е нечетна, а тя на такива вади най-големите си хитове, очаквам разбивация на макс! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Значи оказва се, че всъщност Фики НЕ е сгоден. Гюлджан му е само гадже и не е бременна. Фики: Не съм сгоден, няма да се женя Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Най-големия флоп на Галена навършва 1 година. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Осма песен на Галена с над 10 милиона гледания. Пълно чао! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари